Arkadaşlar öncelikle merhabalar.Ben şuan Sony Xperia Arc S telefonunun kullanıcısıyım ve telefon resmen çileden çıkartmış durumda.Oyunlardaki donmalar,kasmalar ve çok daha fazlası Arc S modelinde görülüyor.Bende General Mobile Discovery ve LG Nexus 4 arasında kaldım.Discovery'nin fiyatı oldukça iyi lakin bir çok kullanıcı şarj soketindeki sıkıntıdan ve uğraştıkları durumlardan şikayetçi.Ondan dolayı fikrim Nexus 4'e kaydı ama Nexus'un da fiyatı biraz fazla geldi gibi.Acaba Nexus 4'ün fiyatının düşmesi için bir süre bekleyip Nexus 4'mü alsam , yoksa Discovery'i tekrar düşünsem mi ?.Şunuda belirtmek isterim,fazlasıyla oyun oynayan birisiyim.En kral oyunu belki ufak tefek yerlerde kasmasına göz yumabilirim ama onun dışında iyi bir performans vermesini isterim.Fiyat aralığım 1000 tl'ye kadar çıkıyor.Şimdiden teşekkürler.
Biraz daha bekle nexus 4 al rahatına bak. Bu arada arc s in tasarımına aşığım na :) keşke nexus 4 tasarımı bu telefon olsa idi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Haklısın tasarımı fazla güzel ama performansı çileden çıkartır vaziyette :D Sence ne kadar daha beklemem gerek ve o süre zarfı içerisinde fiyat ne kadar düşer ? Şuan 16 gb'ı 999 tl olarak gözüküyor.
bence 5 in resmi gelişiyle 4ün fiyatları baya bi düşer gibime geliyor.. bende nexus 4 ün düşmesini bekliyorum o fiyat aralıgında baska performanslı telefon yok malesef.. 800 850 civarına düşerse anında alınır..
SanMarinoForveti
kullanıcısına yanıt
Aralık sonunda çıkacak deniliyor ama Nexus 5 gelir gelmez 4'ün fiyatı düşer mi ki ?