Şimdi Ara

Lg nexus 4 mü almalıyım huawei acsend p6 mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada görüldüğü gibi ikisinden birini almak istiyorum hangisini alayım?

• Bu da soru mu tabi ki nexus 4...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Bu da soru mu tabi ki nexus 4...

Nexus 4 ünde tasarımı hoşuma gitmiyor ekran yapısı biraz kötü
  • O zaman biraz daha farklı cihazlara bak.Lg optimus g sony xperia sp s4 mini ve s3 gibi..
  • quote:

O zaman biraz daha farklı cihazlara bak.Lg optimus g sony xperia sp s4 mini ve s3 gibi..

Peki s3 dışında hangisi olabilir benim için stabilite ve hız önemli
  • Nexus 4
  • Ben optimus g öneririm hocam iyi bir cihazdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben optimus g öneririm hocam iyi bir cihazdır

peki nexus 4 kadar stabil mi?
  • O kadar değil ama yine de stabil inceleme videolarını izleyebilirsiniz.
  • quote:

O kadar değil ama yine de stabil inceleme videolarını izleyebilirsiniz.

Tamam saolun. peki wp8 cihazlar hakkında ne diyorsunuz onlar hakkında da stabil diyorlar
  • Evet gayet stabiller.Ancak ben arayüzlerini pek sevmiyorum.Zamana ihtiyaçları var biraz daha beklemek gerek
  • quote:

Evet gayet stabiller.Ancak ben arayüzlerini pek sevmiyorum.Zamana ihtiyaçları var biraz daha beklemek gerek

Nexus 4 ü Lg g yi ve wp8 cihazları inceleyceğim yardımınız için teşekkür ederim
  • Telefonu tasarimi icin alıyor isen bekleme al.Ama performansi o discoveryden kotudur haberin olsun.Ne yapacagini telefonla acikca yazmazsan yardimci olamayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Telefonu tasarimi icin alıyor isen bekleme al.Ama performansi o discoveryden kotudur haberin olsun.Ne yapacagini telefonla acikca yazmazsan yardimci olamayız.

Hocam telefonla internette gezineceğim oyun oynayacağım hopalörü ve kamerası benim için çok önemli değil önemli olan şeyler internette bişiyler yaparken yada oyun oynarken stabil kalması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanalikolog -- 4 Kasım 2013; 20:03:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsunoGüçlüsü

quote:

Telefonu tasarimi icin alıyor isen bekleme al.Ama performansi o discoveryden kotudur haberin olsun.Ne yapacagini telefonla acikca yazmazsan yardimci olamayız.

Hocam telefonla internette gezineceğim oyun oynayacağım hopalörü ve kamerası benim için çok önemli değil önemli olan şeyler internette bişiyler yaparken yada oyun oynarken stabil kalması

Peki öyleyse max butceyi soyle bakalım.

• quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

1100 tl

• Kesınlıkle xperia sp,saglam ve sd kart var,eskı nexuscu olarak soyluyorum sp

• quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

Kesınlıkle xperia sp,saglam ve sd kart var,eskı nexuscu olarak soyluyorum sp

Ama onunda 1gb ramı düşündürücü
  • Al bir wp8 l820 kullanıcısıyım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.