Şimdi Ara

LG'nin 7 Gözlük Hediyeli Led TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son günlerde mail reklam olarak ve internet sitelerinde sıkça rastladığım 7 gözlük hediyeli LG modelini kullanan var mı?
    Bu gözlüklerin şarj edilmeyen türden olması kaliteyi çok düşürür mü?
    Bilgisi verebilecek olan varmı?

http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/lg-42lw4500-106cm-100hz-usbmovie-full-hd-led-tv-3d_05.011.1165.0195.htm

• ewt hocam ben varım 7 gözlük hediyeli LG 55LW980S kullanıyorum.bu gözlüklerin en büyük ve en güzel özelliği şarjlı olmaması.kesinlikle kalite de her hangi birşey söz konusu olmadı.Gayet memnunum ailemle birlikte hemen hemen hergün 3D zevki yaşıyoruz.Kesinlikle göz ağrısı ya da mide bulantısı yapmıyor.Kişiye göre değişir bu olay çünkü uykusuzdur ya da başı ağrıyordur gelir oturur tv nin karşısına takar gözlükleri yarım saat sonra başım ağrıyor der o zaman olay farklılaşır.Ben günde ortalama 2 saat 3D keyfi yaşıyorum ve her açıdan da izleyebiliyorum.yatarak izlediğim bile oluyor sıkıntı yok.Ben hiç şarjlı gözlük kullanmadım ama yorumlardan okuduğum kadarıyla mide bulantısı baş dönmesi yaptığı söyleniyor.En önemlisi film yarıdayken şarjının bitmesi beni çok sinir eder açıkçası.Her açıdan yeni nesil 3D gözlükler bence çok kullanışlı.tavsiye ederim :))) saygılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.