Şimdi Ara

LG'nin anketine bakılırsa kullanıcılar çentikten pek de nefret etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG G7 ThinQ'in tanıtılmasıyla birikte, telefonun iPhone X gibi çentikli tasarımla geleceği yönündeki söylentiler resmen doğrulanmış oldu. Apple'ın çentik konusunda sert eleştirilere maruz kaldığı göz önüne alındığında LG'nin bu trendi sürdürme kararı garip geliyor ancak kullanıcıların sanıldığı kadar çentikten nefret etmediği ortaya çıktı.

Ayrıca Bkz.Pentagon, tüm ABD üslerinde Huawei ve ZTE marka telefon satışını yasakladı
    Yayınlanan yeni bir rapor, LG'nin esasında G7'nin geliştirilmesinin ilk aşamalarında ABD, İngiltere, İtalya ve Kore genelinde 1.000'den fazla kişinin katıldığı bir anket çalışması yaptığını ortaya çıkardı. Katılımcılara, aralarında çentikli tasarımın de yer aldığı farklı ekran tasarımlarının gösterildiği ve şaşırtıcı bir şekilde sadece %30'unun çentiğe karşı çıktığı belirtiliyor. Geri kalanı ise ya hoşlandığını ya da pek önemsemediğini söylemiş.

Kimisi nefret ediyor, kimisi havalı buluyor

LG'nin Ürün Planlama Müdürü Shintae Hong konuyla ilgili yaptığı açıklamda "Bazı insanlar bu tasarımdan, tıpkı benim gibi kel bir adamın kafasına benzediğini söyleyerek nefret ediyor. Bazıları ise bunu “havalı” buldu… Tamamen kişisel seçimlere ve tercihlere bağlı" dedi. Bu arada çentikli ekranla gelen ilk telefonun iPhone X olmadığını belirtmek gerekir. Bu trendi ilk başlatan Essential Phone PH-1 modeliydi.

• En iyi çentik kapatılabilen çentiktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çentik değil de aşağıdaki kalın işe yaramaz bar problem.

• Anket değil yaptıkları rezilliğe haklı sebep aramak denir buna.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • %30 u çentiğe karşı çıkmış kalanı da ya olumlu bulmuş ya da pek önemsemediğini söylemiş.
    benim anlamadığım %30 az bir oran mı? lg nin veya herhangi bir firmanın satışlarının %30 yani nerdeyse 3 te 1' azaldığını düşünün. firma iflas eder ya da inanılmaz küçülmeye gider. gerçekten az bi oranmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebendefrans -- 3 Mayıs 2018; 17:26:25 >
  • Burda çentigi eleştirenlerin %90 nı çentikli cihaz kullanmayı bırak eline bile almamışlardır. Benin için acıkcası hiç bir proplem oluşturmuyor.

• Ben deli gibi çentikten nefret eden ve sırf bu yüzden iPhone X yerine iPhone 8 Plus sipariş etmiş biriyim. Ondan sonra markette iPhone X'i kullandıktan sonra 8 siparişimi iptal edip iPhone X aldım. Şu güne kadar da çentikten yana bir sıkıntı yaşamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MnTotoro M kullanıcısına yanıt
    Orayı sıfırlamaya Apple dışındaki firmaların teknolojileri yetmiyor 2-3 yıla çözerler

• LG'deki gibi kullanıcı çentiği kapatabiliyorsa ve uygulamaların kullanımına engel teşkil etmiyorsa şimdilik iyi bir iş. Asıl önemli olan alttaki kısım ve parmak izi.

• zdniz Z kullanıcısına yanıt
    elinizdeki telefonun her şeyi aynısı ama çentiksiz versiyonunu ücretsiz verselerdi (data transferini olaya katmadan) firkiniz değişir miydi?

• mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    dedi apple fanboy. git xiaomi mi mix 2'ye bak cahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renega -- 3 Mayıs 2018; 19:9:36 >
  • devrimdoga kullanıcısına yanıt
    Vivo Apex gibi bir cihaz olursa tabikide değişir ama Xiomi gibi kamerayı alta koyaçaklarsa çentik benim için daha çekici birde ben büyük cihaz sevmiyorum centik sayesinde hiç olmasa bir miktar daha compack cihazlar olabiliyo ama keşke Vivo Apex gibi olsalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zdniz -- 3 Mayıs 2018; 20:6:55 >
  • Anketi yapan şirket galiba çentik tasarımını yapanındır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • renega kullanıcısına yanıt
    Teknolojinin t'sini bilmeyen insanlarla fazla muhatap olmak istemiyorum aha bu hayaller

Bu da altında eşek kadar çerçeve olup Apple'ın yarısı kadar mühendislik yapmayan Xiaomi

Dediğim gibi 2-3 yıla Apple'ın nasıl yaptığını çözüp yaparlar şimdi zaten iPhone parçalayıp yapmaya çalışıyorlardır cahil arkadaşım keşke dönüp de bir kendine baksan cahil yazmadan önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 3 Mayıs 2018; 20:30:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Teknolojinin t'sini bilmeyen insanlarla fazla muhatap olmak istemiyorum aha bu hayaller

Bu da altında eşek kadar çerçeve olup Apple'ın yarısı kadar mühendislik yapmayan Xiaomi

Dediğim gibi 2-3 yıla Apple'ın nasıl yaptığını çözüp yaparlar şimdi zaten iPhone parçalayıp yapmaya çalışıyorlardır cahil arkadaşım keşke dönüp de bir kendine baksan cahil yazmadan önce
    Böyle cahiller 2 bilgi öğrenince kendini dahi sanıyor :) teknoloji t'sini bilmiyormuşum sana acıyorum. Hakkımda en ufak bilgin yok. oysa benim hem donanım hem yazılım açısından çok fazla bilgim var. jailbreak sorunları çözüyorum, terminal ile dosya içeriklerini değiştiriyorum. Sen hayal bile edemezken ben o edemediğin hayalleri yazılıma dönüştürüyorum. Donanım açısından bir halt bilmediğin de belli. alt çerçeve kalınlığını iyi araştır. Apple'nin her kenarı zaten o kadar kalın :) hatta bunun hakkında birçok video var sağda solda altta yukarıda çok daha fazla çerçeve var mi mix2'ye göre. toplam çerçeve kalınlığı mix 2'nin 2cm. iphone x'in ise 4 cm. sen alt çerçeveyi hesaplasanda her yönden çerçeve hesabı yapınca iphone ağlıyor. Zaten iphone çentiği başka markadan çaldı. kablosuz şarj zaten g3'den beri vardı daha yeni geldi diğer markalara ;) yıllardır aynı kasa tasarımını kullanıyor apple. 7 ile 8 zaten birebir kopya. lg ise devamlıkendi tarzını yaratıyor. g3 tarsarımı devrimdi g4 kamerası devrimdi g5 yine tasarımı devrim oldu şimdi de g7 ile harikalar yarattı. Sen 2 küçük bilgiyle kendini dahi sanarken onlar devrim yaratmaya devam ediyor ^^ telefonunla oyna çocuk

• renega kullanıcısına yanıt
    Evet gerçekten çok bilgin varmış çerçeve hesabını böyle yaptığına göre Ben senin ne kadar bilgin olduğuna dair fikir edindim sende benim açtığım teknik destek konularına xda profilime falan bakıp neler yaptığımı öğrenebilirsin Bu arada donanımdan anlıyorum diyip böyle şeyler yazma camiada millet kaba etiyle güler Şimdi uzun uzun anlatsam zaten anlamayacak bir tipsin daha telefonun nasıl üretildiği hakkında fikrin yok (çerçeve yorumundan yola çıkarak buna ikna oldum ) o yüzden seni bloklayıp geçiyorum sen hala her yerinin çerçevesi kalın yazarak kendini eğlendirmeye devam edebilirsin

Şurada neden merdiven altı firmalar bile aynı telefonu yapabilirken alt çerçeveyi neden sıfırlayamıyor yazsam ekrana bön bön bakacak adam gelmiş donanımla uğraşıyorum diyor

• mehmedaltair kullanıcısına yanıt

uzakta ağla olur mu? profil? ben global profillerle ilgilenirim benim profilim iosgods portalında :) genelde global servisle ilgileniyorum ayak altından çekil bir zahmet

alternatif resim linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renega -- 3 Mayıs 2018; 20:56:39 >

• zdniz Z kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim :)
  • Android tarafında telefon üreticileri çentiğin mantığını anlamadan sırf popüler diye kullanıyor olmasını eleştiriyoruz, yoksa ben çentiğe karşı değilim. Iphone gibi olacaksa yapsınlar ama çentik koyup aşağıda bir parmak boşluk bırakmak nedir? birde boşluğa rağmen fiziksel tuş yok. O kadar boşluk bıraktınız fiziksel tuş koyun en azından ekrandan yemesin.

• Çünkü ülkece gereksiz eleştiriyi seviyoruz. Beğensek de eleştiriyoruz beğenmesek de gömüyoruz ortası yok.

Çok beğendim diyen kişiler bir elin parmaklarını geçmez. Hep eleştiri hep eleştiri.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.