Şimdi Ara

LG'nin gizli silahı G4 Pro 5.8' QHD ekran ve çift kamera ile birlikte gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG'nin gizli silahı G4 Pro 5.8' QHD ekran ve çift kamera ile birlikte gelebilir 

LG G4 

Geçtiğimiz bahar aylarında LG'nin "süper premium" bir telefon üzerinde çalıştığı haberleri gündeme gelmişti. Daha sonra şirket açıklamasında CEO'larının röportaj sırasında "premium" kelimesi kullanmadığını ve bir "kahraman" cihaz geleceğini söyleyerek düzeltme yapmıştı.

Tabi ki bu açıklamanın ardından akıllara ilk gelen isim G4 Pro olmuştu. Bu kez yine Kore basınında çıkan sızıntılar ise üst seviye modelin 5.8" QHD (2560x1440 piksel) çözünürlükte IPS ekran, 4 GB bellek ve çift kamera ile birlikte geleceğini iddia ediyor. 4. Çeyrek içerisinde tanıtılması beklenen model bu tarihe göre Snapdragon 820 çipsetine yetişemeyecek ve büyük ihtimalle Snapdragon 810 kullanacak.

LG'nin kamera konusundaki iyileştirmeleri ve ekran boyutunu göze alırsak G4 Pro direk olarak Note 5'e rakip olacakmış gibi gözüküyor. Hatta sızıntılar da G4 Pro'da stylus kalem bulunacağı yönünde. Bunun yanında şirketin geçtiğimiz günlerde Note 5'e gönderme yapması da bu planın bir parçası olabilir.

• kasa yapısını hiç mi hiç beğenmedim g3 daha iyiydi artık metale dönüşse iyi olacak

• şu akıllı telefonlara bayılıyorum yaa telefonun özelliklerini şişirdikçe şişirsinler bana cok yararı oluyor almamak için bana neden oluyor bnm prensibim kulladığım bir seye para veririm kullanbmadığın bir özellik vb. seylere paramı kaptırmam ve ayrıca bu akıllı telefonlar sayesinde pc-tv-foto makinesi gibi seyler ucuzlayacak fazla rağbet görmemelerini sağlayacak ve sağlıyorlarda ve bu gibi cihazların kullanım ömrü artacak akıllı telefonlar sayesinde

not: nokia 2300 kullanıyorum 22 yasında bir gencim ama bundan önceki telim g2 32 tı zevkini aldım sattım doğru yolu buldum telefon ne içindir arama konusma için yoksa baska türlü evleneceğin karı olur masrafı bitmez yok bana kontör yok bana paket al yok sarjla beni işim olmaz kardeşim relaxım kafa 1 milyonnn...

• Batarya yı sağlam yapsa bu konuda fark yaratsa iş bitecek zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S810 ile olmaz S820 şart

• 810 olursa direk ölü doğar.Bekleyin 820 koyup çıkarın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker669

şu akıllı telefonlara bayılıyorum yaa telefonun özelliklerini şişirdikçe şişirsinler bana cok yararı oluyor almamak için bana neden oluyor bnm prensibim kulladığım bir seye para veririm kullanbmadığın bir özellik vb. seylere paramı kaptırmam ve ayrıca bu akıllı telefonlar sayesinde pc-tv-foto makinesi gibi seyler ucuzlayacak fazla rağbet görmemelerini sağlayacak ve sağlıyorlarda ve bu gibi cihazların kullanım ömrü artacak akıllı telefonlar sayesinde

not: nokia 2300 kullanıyorum 22 yasında bir gencim ama bundan önceki telim g2 32 tı zevkini aldım sattım doğru yolu buldum telefon ne içindir arama konusma için yoksa baska türlü evleneceğin karı olur masrafı bitmez yok bana kontör yok bana paket al yok sarjla beni işim olmaz kardeşim relaxım kafa 1 milyonnn...

Arkadaş taş devrinde yaşıyor yada ağır fakir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı note 5 gibi bu da çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Aynı note 5 gibi bu da çöp.

Bence m9 gibi buda çöp bay fakir
    Note 5 almaya paran yetmediği için çöp demene gerek yok çocuğum. Note 5 m9 dan 3 kat daha iyi bir cihaz. M9 anca s5 ile kapışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBestSamsung -- 28 Ağustos 2015; 21:29:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeforeAfter

quote:

Orijinalden alıntı: joker669

şu akıllı telefonlara bayılıyorum yaa telefonun özelliklerini şişirdikçe şişirsinler bana cok yararı oluyor almamak için bana neden oluyor bnm prensibim kulladığım bir seye para veririm kullanbmadığın bir özellik vb. seylere paramı kaptırmam ve ayrıca bu akıllı telefonlar sayesinde pc-tv-foto makinesi gibi seyler ucuzlayacak fazla rağbet görmemelerini sağlayacak ve sağlıyorlarda ve bu gibi cihazların kullanım ömrü artacak akıllı telefonlar sayesinde

Arkadaş taş devrinde yaşıyor yada ağır fakir

ağır fakir nedir yahuuu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Aynı note 5 gibi bu da çöp.

Bence m9 gibi buda çöp bay fakir
    Note 5 almaya paran yetmediği için çöp demene gerek yok çocuğum. Note 5 m9 dan 3 kat daha iyi bir cihaz. M9 anca s5 ile kapışır

Bloğunu kaldırıp ne yazdığını okuma zahmetinde bulunmayacağım kusura bakma çocuk

• max 5.2 inc bundan buyugu ucsada gocsede ziplasada almam

• quote:

Orijinalden alıntı: kılıç-61

max 5.2 inc bundan buyugu ucsada gocsede ziplasada almam

Adamlarda sen al diye ağlıyordu.
    İstersen sana özel telefon üretsinler bayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

S810 ile olmaz S820 şart

Yıl olmuş 2015 hala Snapdragon isteyenler var
    Exynos 7420 Snapdragon 820 yı bırak 830 dan bile iyidir.

• quote:

quote:

S810 ile olmaz S820 şart

O bi yillikti şeqerim S820 benchmark skorlari malum

• s810 ile ölü doğar 820 ile gelmesi şart artık ama bence note 5'le rakip olacağını zannetmiyorum,çünkü note serisi insanlarda ayrı bir algı yarattı bu saatten sonra note serisine tam anlamıyla rakip çıkması zor...

• quote:

quote:

quote:

S810 ile olmaz S820 şart

O bi yillikti şeqerim S820 benchmark skorlari malum

S4 kullanılan exynos işlemci bile Snapdragon 810 dan daha iyi
    Zaten en büyük müşterileri samsungtu onun sayesinde buralara geldiler onun sayesinde de bakacaklar

• Lg den bir şey alınmaz G3 aldık çıkalı bir sene olmuş bir cihazda kronik sorunu gideremeyen aciz bir firma cihaz her yerinden çatladı

• quote:

Orijinalden alıntı: muccos

810 olursa direk ölü doğar.Bekleyin 820 koyup çıkarın.

Senin sesini de LG duydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBestSamsung

quote:

Orijinalden alıntı: kılıç-61

max 5.2 inc bundan buyugu ucsada gocsede ziplasada almam

Adamlarda sen al diye ağlıyordu.
    İstersen sana özel telefon üretsinler bayım

Bana uygun telefon Yapsinlar demiyorum uygun olanlardan aliyorum zaten s6edge uygundu aldim sen sikinti etme kendine

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.