Bildirim
LG Notebook üretmemeye karar vermiş :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kaynak var mı ? Yok -
Vallahi doğrumu bilmiyorum ama eğer doğruysa bende çok üzüldüm.Yeni bir LG R500 kullanıcısı olarak inanılmaz memnunum ve bundan sonraki makinemde kesinlikle LG olur diyordum.arkadaşta durup dururken böyle birşey söylemiyeceğine göre umarım asılsızdır söylentiler yada yazılanlar...
Saygılar... -
Kaynak yok.Web de de baktım .Bu konuda hiçbir haber yok.
Fujitsu ile Siemens in ayrılacakları söyleniyor . Bu daha mantıklı olabilir...Çünkü Avrupa da pazarlama dışında Siemens in Fujitsu'ya hiçbir katkısı yok.Fujitsu birçok pazarda kendi ismi ile satış yapıyor.Ancak bu da doğrulanmadı.
LG haberi ise balona benziyor....... -
Asparagas bir haber... -
Arkadaşlar haber balon gibi çünkü daha bugün notebookreview.com adresinde lg den yetkili bir kişi gelecekteki notebook üretme çalışmaları hakkında röportaj vermiş . Ayrıca bu yılın sonuna kadar lg bilgisayarlarında blu-ray sürücü kullnanacakmış -
Bluray ve hd-dvd bir arada kullanacak lar -
LG notebook pazarında bu kadar büyürken bu kadar ilgi görürüyorken böyle birşey yapmaz ayrıca haber kaynağı olmadan sadece bir "duyum" nedeniyle böyle bir konu açmak ne kadar mantıklı gerçekten bilemiyorum -
Hiç zannetmiyorum LG Türkiyede şimdilik az satıyor olabliir ama yurtdışında durum farklı sanırım. Ürünleri kaliteli bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiamen -- 28 Mart 2008; 18:36:44 > -
YOK ARTIK -
lg ıyı bır marka bu tıp markalar pc ısınden cekılmek gıbı gerı bır adım atıcaklarını sanmıyorum...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X