Bildirim
LG notebook wireless sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
modemin arayüzüne gir. ve kablosuz ayarlarına git. sonra orada wireless-n (802.11-n) seçiliyse bunu wireless-n (802.11-g) yap. tekrar dene bakalım.
tam tersinide dene. -
Alıntıdır.
Şu yolu izleyerek Denetim Masası\Ağ ve Internet\Kablosuz Ağları Yönet kayıtlı ağları silin, özellikle sorunlu olarak kabul ettiğiniz ağı
Wireless driverını Revo yahut muadili profesyonel bir programla kaldırın
CClenaer ile bozuk, kullanılmayan tüm kayıt girdilerini silin
Restart atın, sonrasında wireless driver ını kurun
Tekrar restart atın, Etkin Ağları taratın
Modeminizi görüp bağlantı kurması beklediğimiz sonuçtur fakat bu olmuyorsa;
Modeminize kablo ile direkt bağlantı sağlayın
Ağın varsayılan "İsim ve (Yayın Yapılan) Frekans" ını değiştirin
Modem ve Laptop' ı kapatıp açın, sorun çözülecektir... -
Aynı sorunu şu an kullandığım laptop'ta yaşamıştım, çevredeki tüm modemleri gördüğü halde evde yanındaki modemi görmüyordu. Bununla ilgili iki kez servise gitti anten dediler değiştirdiler yine olmadı, son sefer götürdüğümde Wireless sürücüsünü güncelleyip yeniden yüklediler düzelmişti.
Laptopun sitesinden wireless sürücüsünün güncel sürümünü indirip eskisini kaldırıp indirdirileni kurun -
Bügün neden ise her yazdığım mesaj iki kez yayınlanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 29 Mayıs 2014; 21:14:49 > -
sorun şu modemin yayın teknolojisi, pcde wireles cardın desteklediği teknoloji ile yayın yapmaması.
artık wifi cardın driver probleminden de olabilir. modem üst teknoloji ile yayın yapıyor ve wifi card bunu desteklemiyorsa felan... bunu anlatmaya çalıştım yukarrıda..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X