< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU] (240. sayfa)
-
-
Arkadaşlar 55 c24 sahibiyim. Belki aşırı önemli değil ama televizyon kumandası hakkında içimi dökmek istiyorum. Bu televizyona daha iyi ve fonksiyonel bir kumanda yapılmasını isterdim. Başta kumandada play pause ve sardırma işlevlerine bizzat tuş yapılması gerekirdi diye düşünüyorum. Mevcut kumandada farklı bazı uygulamalarda basit işlemleri yapmak olmaması gerektirdiği kadar uğraştırıyor malesef. Tv seyreden kullanıcılar için ise kanal listesi butonuna tek basımda ajandamsı şey geliyor, basılı tutunca kanal listesi geliyor. Bu fonksiyonların ise tam tersi olması gerekirdi diye düşünüyorum. Tuşlara bastığımda gelen gereksiz bir gıcırdama bir ben de mi oluyor o konuda bir fikrim yok. Son olarak bu kumandayı lg nin giriş seviyesi olan bir televizyonla da geldiğini gördüm. Belki G lerde de bu kumanda mevcut. Giriş seviyesi tv ve üst segment tv arasında bir kumanda farkı arar mıydınız sizler?
-
LG 55c34la aldım. Ekran yüksek çözünürlüklü içeriklerde iyi ama uydu da hiç beğenmedim. Sihirli kumanda nediyor ama isgigi bile yok. 50 bin veriyoruz ya. Bu devirde ışık yok hayla 10 sene önce aldığım Samsung 40c650 de bile ışıklı kumanda vardı. Webos ise beklendimin çok altında. Kaynak degistirmek için bile sürekli home tusuna basıp yayından çıkmak gerekiyor. Kanal listesi ise ayrı saçmalık. Bakalim kullandikca daha neler cikacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 4 Ocak 2024; 12:1:38 > -
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar 2. El temiz sıkıntısız 65 inç C2 arıyorum evo panel
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
yapmamıştım, kendi kendine geçmiş, olağan şeyler mi bunlar, bilgim kısıtlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tv kapanınca kendi piksel temizleme yapıyor orada düzelmiştir hocam bunlar normal şeyler biraz üst mesajlara giderseniz benim mesajlarıma orada bu sorunu yaşadım ve diğer yazışmaları okuyabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: Kocade Reisyapmamıştım, kendi kendine geçmiş, olağan şeyler mi bunlar, bilgim kısıtlı
Tv nin fişini hiçbir zaman çekmeyin elektrik bağlantısını kesmeyin. Arka planda piksel temizliği yapıyor kapalı dahi olsa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@basarbulut @Snavs teşekkürler
Oled tv açıkken elektrik kesilmesi cihaza zarar verir mi?
Verir hocam. Süreklilik arz etmedikçe problem değil, ama gün içinde bir veya bir kaç kez oluyorsa önlem almakta fayda var.
-
Çok nadir oluyor hocam şu zamana kadar bi kere oldu. Önlem olarak ne yapabilirim peki?quote:
Orijinalden alıntı: SAVIARVerir hocam. Süreklilik arz etmedikçe problem değil, ama gün içinde bir veya bir kaç kez oluyorsa önlem almakta fayda var.
UPS alabilirsiniz, elektrik kesilince kendiniz kapatabilirsiniz.
-
Ups var hocam da sesli çalışıyor 😃quote:
Orijinalden alıntı: HicksUPS alabilirsiniz, elektrik kesilince kendiniz kapatabilirsiniz.
Maalesef, sessiz olanlarından tercih edebilir ya da fanını değiştirebilirsiniz.
Peki ups’ye bağlasam tv’yi bir sorun olur mu voltaj konusunda vs?quote:
Orijinalden alıntı: SAVIARMaalesef, sessiz olanlarından tercih edebilir ya da fanını değiştirebilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X