Netflix de film izlerken birşey dikkatimi çekti ses diyaloglarında bir adam konuşurken sanki titreşimli gibi geliyor ses . Film izliyorum filmde sadece bir adamın sesinde böyle karşılaştim. Varmı.hic böyle birşeyle karşılaşan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU] (239. sayfa)
-
-
WebOS 4 lere artık KODI kuruluyormuş bilginize..
-
Hdmi ile bağlanan pcyi kontrolcü ile kontrol etme özelliği var mı ?Yeni tv lerde hdmi üzerinden kontrolcüyle pc kontrol edilip oyun oynanabiliyormuş.Kontrolcü tv ye bağlanarak pc yi kontrol ediyor yani.Ben denedim tepki vermiyor malesef illa kasaya bağlamam lazım oda uzak kopuyor.
Kontrolcü olarak xbox controller kullanıyorum.
Tv modelim g2 oled 55 inc
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun için pc nin de hdmi üzerinden bu özelliği desteklemesi gerekir diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rtx 4080 li bir pc var son nesil üst seviye tüm parçalar ,o özellik nedir nasıl açılır bilginiz var mı?
Bu özelliğin adı hdmi cec. Destekleyen cihazlarda TV kumandası ile hdmi girişe bağlı cihazın bazı özelliklerini kontrol edebilme özelliği. Ama senin istediğin gibi kontrolörde işe yarar mı denemek lazım.
intelHDMI CEC Information for Intel® NUChttps://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000023500/intel-nuc/intel-nuc-kits.html
Intel'in kendi sitesinde böyle bir anlatım var. Bios ayarlarına girip Oradan hdmi cec açmak lazım. Sonra da tv den kumanda ayarı yapmak lazım.
Benzer ayar 4080 için de yapılıyor olabilir. Ya da zaten intel tümleşik ekran kartın varsa doğrudan bu ayarlama ile de bunu kullanmak mümkün olabilir. Benim bilgisayar baya eski olduğu için deneme zahmetine giremiyorum maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Araştırayım hocam teşekkür ederim.
-
Varquote:
Orijinalden alıntı: yulapan
Arkadaşlar C2’de 4k 120hz desteği var mı? Ps5 için kullanacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ben lg c2 model televizyon kullanıyorum ve bunu bilgisayar ekranı olarakta kullanmak istiyorum ekran tazeleme hızını bir türlü 120 hz alamadım nvidia denetim ayarlarında max 60 hz çıkıyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihxerdem -- 5 Kasım 2023; 19:37:5 >
Kullandığın kablonunun 120hz'i desteklediğine emin ol. Uyduruk kablo deniyorsan olmaz.
-
Merhaba Yeni bir kablo sipariş ettim geldiğinde deneyeceğim cevabınız için teşekkür ederim.
-
OLED48A2 kullananlar memnun mu acaba, Vatan'da stok var gözüküyor, almayı düşünüyorum. Sıkıntı yaşayan var mı?
-
Özel olarak konusunu da açtım ancak buraya da eklemek istiyorum arkadaşlar...
Arkadaşlar merhaba,
3 yıl önce TeknoSA'dan 55 LG CX OLED TV almıştım. Epey test ettim ilk geldiğinde, hiç ölü piksel vb. yoktu. Hatta forumdan epey bilgi alarak incelemiştim ekranı.
Bugün evde büyük bir temizlik yaptık, bi televizyonu kontrol edeyim dedim, televizyonun 4 köşesinde onlarca siyah siyah ölü piksele rastladım. Özellikle köşelerde minimum 5'er tane var. Toplasan rahat 20 tane vardır yani. Daha önce hep uzaktan seyrettiğim için farkına asla varmamıştım.
Evde çocuk yok, televizyonun ekranına asla dokunmadık. O kadar hassas kullandım ki... Televizyon çalışma odamda duruyor, salonda bile kullanmıyorum. Yani haftada belki 10-20 saat çalışıyor veya çalışmıyor öyle söyleyeyim.
Bunun sebebi ne olabilir? Garanti süresi bitti ürünün... Bu konuyla ilgili bir şey yapabilir miyim? Bir hakkım var mı? Ürünü bu kadar titizlikle kullandıktan sonra yalnızca 3 yılda bunun başıma gelmesi çok üzdü beni açıkçası. Salonumdaki 4 yıllık Vestel LED TV'de (Oled'in 1/5 fiyatında) hiçbir problem yok.
Görseller eklendi...
LG ile görüştüm teknoloji şans işidir diyor müşteri hizmetleri, haberiniz olsun. 1500 €'a OLED alacak arkadaşlara duyurulur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagkan007 -- 16 Kasım 2023; 11:49:18 >
-
Çok sinir bozucu. Geçmiş olsun hocam.
-
Teşekkür ederim hocam. Gizli ayıplı ürün kapsamında THH başvurmayı ve LG Global'e yazmayı planlıyorum.
-
C3 oled tv ye sennheiser bluetooth kulaklıgi tanitamadim uyumlu degilmi uyumlu ise nasıl tanitabilirim
Yazık günah valla. Ben de 3 yıldır oled hayali kuruyorum fakat böyle durumları görünce bi anda ulan dur o kadar para vereceksin 3 sene sonra tv bu duruma gelecek diye düşünüyorum. Geçmiş olsun çok.
-
Eskilerin bir lafı vardır. Beyaz eşya ve elektronik şans işidir diye. Hakikaten öyle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alın hocam. Led alıp da benzer durum olabilir. Oled keyfinden mahrum kalmayın. Naçizane tavsiyem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benim tv de ekran daha berbattı.Oled filan alınmaz.çöpe atacak paranız varsa alın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X