|
LG OLED B9 Kullanıcıları (23. sayfa)
-
-
Arkadaşlar görüntü ayarlarını sizce nasıl kullanmalıyız? Rtingsdeki ayarları yaptığımda görüntü biraz soluk geliyor. Sizin ayarlarınız nasıl? Cihaz, 65b9 -
Merhaba bende lg b9 var onun izlenme süresine nasıl bakabilirim yazarsanız çok sevinirim iyi geceler -
Bu mesajda anlatmıştım:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145954238#145954238 -
Hocam o uygulama kaldırılmış galiba, ben bulamadım.
-
Yok, link sağlam... Android bir telefon ile ilgili linke tıklayın sizi Google Play mağazasında ilgili uygulamaya götürecektir. Kızılötesi sensörü olan Samsung Note 4 telefon ile yapın bu işlemi, direkt telefona indirip yükleyin ve kullanın...
play.google.comAnyMote Universal Remote + WiFi Smart Home Control - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 20 Ocak 2021; 0:1:29 >
-
-
Sabah bende yaptım güncellemeyi. Başka bir değişiklik var mı acaba.? -
Huawei kulak içi kulaklık (bluetooth) ile b9 sla yı birlikte kullanmam mümkün olur mu? Yani televizyon sesini dışarı vermeden bluetooth kulaklık ile dinlemek istiyorum. Bu mümkün müdür?
-
Evet, bluetooth kulaklık desteği var... -
Teşekkürler. Akşam eve gidince eşleştirmeye çalışayım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tayaydin
Evet, bluetooth kulaklık desteği var...hangi kulaklıklar ? çeşidi önemli mi ? yoksa herhangi bir bluetooth kulaklık olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok, herhangi bir bluetooth kulaklık olur. Hatta taşınabilir hoparlör, ses sistemi, soundbar bile olur... -
JBL kulaklığını sorunsuz bağladım ve kullanabiliyorum. Yani bluetooth kulaklık çalıştırabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultras1943 -- 15 Şubat 2021; 22:24:6 > -
quote:
Yok, herhangi bir bluetooth kulaklık olur. Hatta taşınabilir hoparlör, ses sistemi, soundbar bile olur...kardeş benim tv b9 değil. lg 55sj850v, bizim çocuğun kablosuz kulaklığı var. markası moxom bluetooth kulaküstü kulaklıklardan. denedim menüden ama görmedi.
-
-
quote:
Burası B9 sayfası olduğu için haliyle B9'u göre cevap vermiştim. Dediğiniz model 2017 yılı çıkışlı WebOS 3.5 sistemli bir TV... Kullanma kılavuzu alttaki linkte:
https://www.lg.com/tr/destek/kilavuzlar?csSalesCode=55SJ850V.APD
Kılavuzun teknik bilgiler kısmında kablosuz modülün bluetooth özelliği olduğu yazıyor; yalnız şunu da bilmekte fayda var akıllı kumanda bluetooth desteği ile çalışıyor. Bluetooth olması kulaklık bağlantısını desteklediğini göstermiyor. NetCAST sistemli 2013 model 42LA691s eski televizyonum da öyleydi. Bluetooth kulaklık desteği yok ama akıllı kumandası vardı.
TV'nizin ses çıkış seçeneklerine bakın, orada bluetooth seçeneği yoksa durum yukarıda bahsettiğim gibidir: bluetooth var ama ses profilini desteklemiyor. Varsa, bluetooth cihaz taraması yapıyorsa her türlü bluetooth kulaklık ile bağlanması gerek...hocam ayarlar ses bölümünde kablosuz bluetooth var. orayı aktifleştirdiğimde bluetooth araması yapıyor ama bulmuyor.
-
Bahsettiğiniz kulaklığı eşleştirme moduna getirdiniz mi? Kulaklık eşleştirme moduna gelmemiş, olsa görürdü; tuş kombinasyonları ile olur genelde... -
Bluetooth kulaklığı sıfırlayıp öyle deneyin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: trhazelBluetooth kulaklığı sıfırlayıp öyle deneyin.
akşam dener size dönerim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X