Daha önce kullanmıştım. Ücret ödemedim. Arayüzü diğerleri kadar başarılı olmasa da donma, takılma vb. problem yaşamadım. Altyazı ve dil seçeneği var diye hatırlıyorum ama emin değilim. |
LG OLED B9 Kullanıcıları (25. sayfa)
-
-
Herkese selam,
geçen cuma tv de ilk kez 4k maç izleme imkanı buldum. (TRT4K dan)
Türkiye maçını ama tam skandaldı yani :) büyük ihtimal yayın 4k değildi çok karanlıktı futbol moduna filan aldım ama sorun bu değil top silik silik görünüyordu ayarlarla oynadım trumotion filan kapadım elle ayarlar yaptım ama top düzeldi görüntü bozuldu falan filan. bir türlü ayarı tutturamadım. (TRT1 HD dende baktım hiç ayar yapmadan hem görüntü hem topuk düzgün görünmesi TRT4K ya göre çok çok iyiydi.)
iki gündür gene 4k maç yayınlarını izliyorum bunlar galiba gerçekten 4k çünkü köşede hdr moduna geçiyor logosu çıkıyor ve görüntü ev sineması moduna geçiyor otomatik olarak. topun silik silik olma durumu düzeldi ama genede 4k dan beklediğim netlik yok.
sizlerin tecrübeleri nasıl acaba bu tv yi aldıgınıza göre avrupa kupasını muhakkak TRT4K dan izliyorsunuzdur. :)
ben tv de sorun oldugunu düşünmüyorum yüksel ihtimal yayında problem. (tv nin donanımında sorun olamaz artık lnb yimi değiştirmek lazım kabloları falanmı)
bi görüşlerinizi deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
-
Trt den kaynaklanıyor kalitesiz yayınları tvden değil yani merak etme herkes trtden şikayetçi zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tv ye güncelleme gelmiş yeni birşey fark eden var mı
[05.10.04]
1. Who.Where.What Service that informs details of current program will be available in U.K. (UK Only)
2. Software update contains minor bug fixes
Resmi bilgilendirme bu yönde; bişey yok gözüküyor, kullandıkça görüceğiz...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
güncelleme dün akşam banada geldi biraz uzun sürdü. ben değişiklik görmedim TRT4K renkler gözüme biraz güzel gözüktü ama bilemiyorum.
-
O sorun Televizyon kaynaklı değil TRT kaynaklı. Twitter'de herkes TRT 4K'dan şikayetçiydi maç günü. Ben de yaşadım ve TRT 1'ye geçiş yapmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultras1943 -- 15 Haziran 2021; 12:12:0 > -
Bu TV mükemmel tek kötü yanı aşırı ince rüzgar esse kırılacak diye korkuyorum.
Yeni güncellemeyi çok büyük bir hevesle hemen yaptım fakat yukarıda bahsettiğimiz media player üzerinden açılan videolarda hata problemleri devam ediyor hatta daha kötü hale gelmiş durumda...
Daha önce açabildiğim bir video şuan hiç açılmıyor. Bu durumu resmi bir yolla nasıl LG ye bildirebiliriz ? Global bir ticket servisi var mıdır ? Türkiye Müşteri hizmetlerinin buna yardımcı olacağını pek sanmıyorum
-
LG Türkiye'nin Twitter sayfası gayet ilgili oluyor. İsterseniz onları etiketleyerek veya açık ise DM kutularına mesaj atınız.
-
Dün TRT4K da türkiye galler maçını seyredeyim dedim CI MODÜLÜ yok dedi maç esnasında şifreye geçiyor reklamlarda ve maçtan sonra şifreden çıkıyor.
Buda yeni çıktı arkadaş şifresiz değilmiydi bu kanal. (2 gün gönce tv güncelleme yaptı ondan kaynaklı olamaz herhalde. yayını direk tvnin uydu alıcısından alıyorum dsmart/digitürk filan değil)
-
TV Plus kullanan var mı arkadaşlar?
-
quote:
Orijinalden alıntı: MadChildDün TRT4K da türkiye galler maçını seyredeyim dedim CI MODÜLÜ yok dedi maç esnasında şifreye geçiyor reklamlarda ve maçtan sonra şifreden çıkıyor.
Buda yeni çıktı arkadaş şifresiz değilmiydi bu kanal. (2 gün gönce tv güncelleme yaptı ondan kaynaklı olamaz herhalde. yayını direk tvnin uydu alıcısından alıyorum dsmart/digitürk filan değil)
Hotbird'de, digiturk ya da dsmart gibi şifreli yayın yapan platformların da TRT4K yayınları oluyor. Bu nedenle izleyememiş olabilirsin. Yine de kesin böyledir diyemiyorum çünkü yayını 4k izlemedim.
-
çözümü buldum uefa şifreli yayın yapıyormuş bizim 4k yayını oradan aldından şifreye geçiyomuş.
çözümü şöyle ; başka bir TRT4K frekansı var manuel olarak onu ekleyip izleyebilirsiniz. "TÜRKSAT 4A 11767 V15000 FEC3/4 DVBS2"
-
Hem LG TV Plus hem de LG ThinQ yüklü telefonumda. Ara ara kullanıyorum.
Önceki televizyonum LG'nin 2013 serisi NetCast sistemli bir TV'idi. Ondaki LG TV Remote mobil uygulaması çok iyiydi. Telefonu ikinci ekran olarak kullanabiliyor, ekran görüntüsü alıp paylaşabiliyordunuz. WebOS bu konuda çok katı bir sistem...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ultras1943LG Türkiye'nin Twitter sayfası gayet ilgili oluyor. İsterseniz onları etiketleyerek veya açık ise DM kutularına mesaj atınız.
Valla yazdım bakalım ne olacak... Müşteri hizmetlerine telefondan anlatınca konuyla alakalı en ufak bilgileri yoktu
-
Hocam Webos'tan indirdiğim TV Plus uygulamasında TRT 4K ve bazı kanallarda ses 2-3 saniye gecikmeli geliyor ve FPS düşük gibi baya. Sizde de aynı problem var mı? Ayrıca TRT 4K HDR'ye geçmiyor. IPTV bir link buldum onda bile HDR yayın var seste de gecikme olmuyor.
-
İptv nere uydu yayını nere. Arada dağlar kadar fark var uydu yayını varken ip tv izlenmez
Bir yanlış anlaşılma oldu sanırım. Siz TV'ye indirilen bir online yayın izleme uygulamasından bahsederken ben akıllı telefonlara indirilen TV kontrol programından bahsediyor olmuş oldum:
play.google.comLG TV Plus (will be discontinued) - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.app1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam bahsettiğim sorunlu yayın TV Plus uygulamasının yayını. IPTV'de gecikmeli evet ama diğer problemler yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X