Şimdi Ara

LG OLED B9 Kullanıcıları (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
17
Favori
43.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam ben bankacıyım. bizde her türlü sigorta hem müşteriye hem kendimize yapılır. 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trhazel T kullanıcısına yanıt

tesekkur ederim 🙏

• martuc kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun,

Hangi şehirdesin garanti veren servis hangisi.

teknosa bana 1000 tl den fazla fiyat vermişti gelen servis ise 1700 sana süper ötesi fiyat vermişler. ben istanbuldayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MadChild

Hayırlı olsun,

Hangi şehirdesin garanti veren servis hangisi.

teknosa bana 1000 tl den fazla fiyat vermişti gelen servis ise 1700 sana süper ötesi fiyat vermişler. ben istanbuldayım.

LG yetkili servisi MTV elektronik verdi. hizmet pakedi geçiyor. istanbul ümraniye servisi.

LG OLED B9 Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martuc -- 18 Kasım 2020; 11:5:27 >
  • _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt

ben hala yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: martuc

teşekkürler. bugün teknik servis kurulumu yaptı.

ölü pixel ve bulutlanma yok.

+3 yıl garanti aldım 480 tl ye. ıilk 2 yıldaki hersey 3 yıl daha devam ediyor.

ayrıca evde cocuk oldugundan ekran koruyucu sıparısıde verdım. normal kanallarda 9 yıllık tv den cok farklı degıl ama iş netflix gibi platformlara gelince coook fark var. menu gecıslerı, applere giriş cok hızlı.

Dostum 480 TL bedava, nasıl yaptırdınız o fiyata?

• _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt

ben sormadan onlar garantiyi uzatmak ister misiniz diye sordular. ne kadar ücreti diye sordum. 480 tl dediler. kurulum yapıldıgında daha ucuz. biz gittikten sonra uzatmak isterseniz daha pahalı dediler. bunu dediklerinde direkt uzatmak istiyorum diye atladım ve uzattırdım. sadece ilk 2 yıl ile aynı içerikle mi uzatıyorsunuz diye sordum. evet ılk 2 yıl ıle aynı direkt 5 yıl oluyor dediler

• Merhaba arkadaşlar. Ben forumdaki arkadaşın kurulum yaptırdığı MTV elektronik i aradım. Uygun fiyatlı garanti paketinden yararlanmak istediğimi söyledim. Detaylı bilgi aldığımda garanti uzatmayı cepkask isimli firmanın yaptığı söylendi. Yani LG Türkiye ile ilgisi yok. Sorun olursa cepkask isimli firma ile muhatap olacaksınız bilginize.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umutbaran kullanıcısına yanıt

evet belırttıgınız gibi cepkaskın urunuymus. LG yi aradım. LG garanti uzatma yapmıyormus. MTV elektronik muhatabınız biziz bilgisi verdi

• martuc kullanıcısına yanıt

lg kaça yapar acaba üstat

• raul_meireles kullanıcısına yanıt

lg yi aradım. garanti uzatma yapmadıkları bilgisini verdi

• Bende Tv yi izlerken sesi 4-5 kademe artırdıgınızda ekranın parlaklığında değişiklik oluyor gibi hissediyorum sizlerde de aynısı var mı?

• Srbarut S kullanıcısına yanıt

Hayır olmuyor ama parlaklık arttı diye düşünüyorsan, kumandadaki ayarlar kısmına bas ekranın solunda açılan ufak pencereler oluyor orada resim moduna bak belki resim modunu değiştirmiş olabilirsin.

• Herkese selam,

kanal tuşları ile kanalları değiştirirken numaralarla değil yukarı aşağı tuşlarıyla 1-2-3-4-5-6 gidiyorum birdaha bastıgımda 1. kanala geri dönüyor. yada 20. kanaldayım mesela yukarı veya aşağıya gidiyorum bazen hiç yapmıyor ama sıklıkla oluyor kanalları değiştiriyorum 5-10 kalan gidiyorum birdaha kanal değiştirdiğimde kendini birinci kanala atıyor anlatabildim sanırım.

Başka kimsede oluyormu acaba ?

• MadChild M kullanıcısına yanıt

Anlayabildim ve evet arada bi bende de oluyor o.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultras1943

Anlayabildim ve evet arada bi bende de oluyor o.

Gıcık oluyorum :)

• ultras1943 U kullanıcısına yanıt
    Hocam siz nekadardir kullaniyorsunuz tvyi?
  • BluFENIX kullanıcısına yanıt

Gecen sene Aralık başından beri.

• ultras1943 U kullanıcısına yanıt

Ayarlarımda herhangi bir değişiklik yok standart modda kullanıyorm. Tv yi seyrederken 10-15 dk snra sesle ilgili değişiklik yapınca parlaklık artıyor

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.