Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LG OLED evo 55 inç G1 Serisi + LG G1 Soundbar + 5 yıla uzatılmış garanti Satın Al 21 Kasım 2022 13:28 1 1 LG OLED evo 55 inç G1 Serisi + LG G1 Soundbar + 5 yıla uzatılmış garanti Herkese Selamlar,Yurtdışına taşınmam sebebi ile Kasım 2021 yılında aldığım LG G1 OLED55G16LA televizyonumu satmaya karar verdim.Televizyonu Ankara LG bayiisinden satın aldım. Satın alındığından bu yana duvara monte bir şekilde ve ulusal anten yayını kullanmadan izledim. Genelde uygulama veya xbox oyun konsolu ile birlikte kullanıldı.Kendi garantisine ek olarak +3 yıl garanti uzatılması yapıldı. Kutu,fatura ve bütün evrakları mevcuttur. Yanında televizyona özel yapılmış LG G1 Soundbarı da satıyorum. 2'si birlikte satılıktır. İstanbul için evden gelip görerek teslim alabilirsiniz. Şehir dışına kargom yoktur.LG G1 55 inç 4K Smart OLED TV | LG TürkiyeSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 28000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Ocak 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xbox Series X Controller 9-Nesil - Siyah / Electric Volt / Deep Pink [SATILDI] Steam Deck 64GB Avrupadan Siparişleriniz Getirilir Xbox Series X - 2 Yıla Yakın Garantili