Buraya yazdığınız şekilde söylemeniz yeterli. |
LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (292. sayfa)
-
-
Garantisi ağustosta bitiyormuş kalıcı bişeyse ucuz yırttım sanırım 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elinizi çabuk tutun. Temizlik işe yaramaz ise panel değişimi 10-15 gün sürüyor.
Konu içinde paneli değiştirildiği halde sorun yaşayan bir kullanıcı vardı. Sonrasında misli ile değişim almıştı diye hatırlıyorum ama o da ayrıca bir süreç.
-
Temizlik işe yarasın mı yaramasın mı bilemedim 😂 yarasa potansiyel sıkıntı yaramasa servisle uğraşma derdi TV kapadım bakalım 1 saat sonra açarım belli olur herşey
-
Panelin yenilenmesi bir nevi TV'nin yenilenmesi demektir. C2 iyi bir seri, webOS sürümü de bir üste atlatıldı. Panel yenilenmesi ile bu TV sizi uzun süre götürür. Bu yönü ile inşallah panel yenilenmesi olur diyeyim. Diğer taraftan ellerinde panel olmaması durumunda yerine sıfır aynı seri güncel TV (C3 veya C4) vermek zorundalar.
Panel değişimi durumu söz konusu olduğunda tavsiyem: Normalde panel değişimi ile TV kullanma sayacının sıfırlanması gerekiyor ama dikkat etmiyorlar, yapmıyorlar. Siz yinede tembihleyin; belki yaparlar. Ayrıca TV'yi servis götürmeden önce Servis Menüsü'ne girip kullanım sayacı görülecek şekilde tüm ekranı fotoğraflayın. Servis Menüsü'ne girme yöntemi ilk mesajda mevcut. Siz giremezseniz servis elemanları geldiğinde rica edin ellerindeki servis kumandası ile açsınlar, sizde fotoğraflayın. Bu fotoğrafı belge şeklinde saklayın. Gerekli durumlarda panelin yenilenip sayacın sıfırlanmadığını servis fişi ile beraber bu fotoğraf ile ispat edersiniz. Ne gibi gerekli durumlar; örneğin ikinci el satarken paneli yenilenmiş sıfır gibi OLED TV diyebilirsiniz. Ben mesela makûl fiyatlı böyle bir ürünü kaçırmam 👍🏻. Ayrıca yeni panelin kullanım süresini hesaplamak adına başlangıç sayacını bilmek gerek değil mi? 😉
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ayarlar ekranında Resim Modu >Kişiselleştirmiş resim mod:>kişiselleştirimiş resim seçince sihirbaz başlıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bilgi için teşekkürler hemen alayım ekran görüntüsünü.,
Edit: görüntü alayım diye tv açtım sorun gözükmüyor :D düzelmesi mümkün mü kendi kendine? birde servis menusu browser dan olmuyo telefon için uygulama adını bilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jagatai -- 9 Mayıs 2024; 11:1:19 > -
Arkadaşlar LG C3 de Oled piksel temizlemeyi TV yi her kapattığımızda otomatik yapıyor mu yoksa bizim her seferinde manuel olarak menüden mi yapmamız gerekiyor ?
-
-
Arıza yaşamadığınız sürece manuel piksel temizleme yapmayın.
-
-
-
İlave garanti ile aldıysanız başınıza gelecekleri ve alacağınız aksiyonları ilgili mesajdan takip edebilirsiniz.
-
‘’Arkadaşlar lg tvler için stremio uygulaması çıktı. Ama sadece konum u güney afrika seçince app storeye geliyor ama güney afrika seçince lg hesabıma giriş yapamıyorum. Nasıl indiririz yada indiren var mı?’’
Anlayanlar bu konuda yardımcı olabilir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu güzel haber için teşekkürler. Tüm webOS sürümleri destekleniyor mu acaba. Mağaza çözümünü bende sabırsızlıkla bekliyorum...
Edit: Biraz araştırdığımda yalnız 2020 ve üstü modeller için çıkmış olduğunu öğrendim 😒: https://blog.stremio.com/stremio-is-now-available-on-lg-tvs-for-models-2020/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 14 Mayıs 2024; 1:27:15 >
Ülkemizde hatta genel olarak Asya kıtasında genel bir kısıtlama var. Bu yüzden mağazada çıkmıyor. iOS Türkiye mağazasında da yok.
-
-
Linkini şuraya ekleyelim de birilerinin işine yarar. Benimki B9 olduğu için şu an desteklenen TV'ler içinde değilmiş...
Bende bir tane Almanya hesabı açıp denedim. Çok güzel çalışıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X