< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 21 Mayıs 2024; 8:39:59 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (294. sayfa)
-
-
En son hangi kaynakta (Canlı tv, hdmi1, hdmi2 vb) bırakılırsa o kaynakta başlar. Başka bir çözümü yok.
Sıfır tuşuna basılı tutup hızlı erişim için 1'e canlı TV atayın. Tv açılınca 1'e basılı tutun direkt başlatır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 21 Mayıs 2024; 8:49:18 > -
Bu söylediğiniz şekilde uygulamalar çalışmıyor. Bölge değiştirilince uygun bölgede olmayan uygulama ya ana ekranda görünmüyor yada görünse de başlatılamıyor.
Bölge değiştirilince store'da üyelik girişi yapılması isteniyor ve kayıt olduğunuz ülke Türkiye ise yine sorun oluyor.
Siz bu sorunu nasıl aştınız?
-
Bende hiç böyle bir sorun olmadı. Bölge değişip kuruyorum ne üyelik soruyor ne de başka bir şey. Daha sonra Türkiye’ye çeviriyorum uygulama açılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bölge değiştirince ilk olarak sözleşmeleri yeniden onaylatıyor. Store'a girince uygulamayı aratıyorsunuz. Yükle butonuna basınca üyelik girişi yapın ekranı geliyor.
Hatta başka bir detay vereyim. Bölgeniz Türkiye olsun. Televizyonu modem üzerinden Avrupa'da bir ülke ile VPN üzerinden internete çıkartın(DNS değil VPN) o zaman bile bölge değişti, sözleşmeleri yeniden onaylayın ve tv yeniden başlatılsın mı diye soruyor.
-
Bunların hiçbirine ihtiyaç duymadım. Sadece sözleşme onayları geliyor.
-
Peki bölgeyi eski haline getirdikten sonra uygulamaya güncelleme alabiliyor musunuz? Yoksa güncellemek için yeniden bölge değiştirmek gerekiyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 21 Mayıs 2024; 9:7:10 > -
Onu hiç bilmiyorum takip etmedim açıkçası.
-
selamlar tekrardan.
c3 tv de tkgs çalışmıyordu. güncellemeden sonra bozulmustu. yukarıda soru olarak sormustum. cevaplar için teşekkürler.
kendim sorunu şöyle çözdüm: tv yi komple fabrika ayarlarına çevirip, sıfırdan kurulum yaptıgımda sorun çözüldü. bilginize :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iloveist -- 21 Mayıs 2024; 14:3:23 > -
Stremio kullanmak için bölgeyi Almanya seçip yeni aldığım Almanya seçili hesabımla giriş yapıp kurmuştum.
Bugün denemek için bölgeyi tekrar Türkiye seçtim. Uygulama mağazasına eski Türkiye kayıtlı hesabım ile giriş yaptım. Stremio sorunsuz çalışıyor.
Uygulama mağazası içinde yer alan uygulamalarım kısmında Stremio görünmüyor. Bu da güncellenemeyeceği anlamını taşır ancak bu şekilde sorunsuz çalıştığı için çok da sorun olmaz.
Stremio kullanmak isteyen bu adımları takip edip sorunsuzca kullanabilir.
Türkiye seçiliyken uydu kanallarını kaybetmek istemiyorsanız öncesinde USB bellek takıp kanal yedeği alabilirsiniz. Bölge değiştirip geri gelince kanallar olmazsa USB'den geri yükleme yapabilirsiniz.
-
Youtube, iptv vs izlerken tv görüntü ayarları nasıl olmalı ? Ben standart 80 parlaklık 91 kontrast kullanıyorum gerisi standart
Öyle bir ayar standardı yok. Gözünüze nasıl güzel görünüyorsa öyle kullanın. ilk 1 ay 80 ideal (rodaj için), sonra serbest.
-
Stremio'ya Xtremio eklentisi kurarak IPTV kullanabilirsiniz. Bedava uygulama alternatifi.
-
Merhabalar ; cumartesi c3 e geçtim kurulan odada uydu bağlantısı yok turkcell tv+ aboneliğinden tv izleriz diye düşündük ama webos uygulamasında çıkmıyor.
Aynı model tv den arkadaşımda var onda uygulama yüklüymüş fakat açınca çalışmıyormuş.
Sizde durum nedir acaba kontrol edebilirmisiniz turkcell tv+ kullanan arkadaşlar.
-
Merhaba hocam ben de eskisi cx var. Çalışıyor.
C1 kullanıcısıyım ama uzun zaman önce kurmuştum. Hemen hemen her gün kullanıyorum. 50fps yayınlar uydu yayını kadar kaliteli.
Şuanda Mağazada şuanda görünmüyor. Sizden kaynaklı bir sorun yok. Hatta mağazadan kurulu uygulamalarıma baktım. Kurulu olduğu halde orada bile görünmüyor. Muhtemelen güncellenecektir.
Tv ayarlarından Türkiye seçili olduğundan emin olun. Mağazaya girdiğiniz kayıt e-mail adresi de LG Türkiye sayfasından kayıt edilmiş olmalı.
Ara ara buradan kontrol edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 3 Haziran 2024; 12:15:46 > -
Teşekkürler... Açık kaynak kodlu bir eklenti imiş, Stremio resmi eklentileri içinde çıkmadı. İnternette buldum, merak edenler için linki:
https://xtremio.elfhosted.com/
Üstad benim şöyle bir ihtiyacım var ama çözemedim. Ücretli IPTV hizmetleri ile ilgilenmiyorum. Uyduya bağlı kalmadan uydu yayınlarını internetten izleyebilmek amacım. Bu konuda githup'ın yasal, opensource hazırlanmış m3u playlistleri var. Ülke bazlı da kategorize edilmiş bu playlistler, githup'dan direkt indirilebiliniyor. Bu linkleri direkt ordan kullanmak istedim ama yapamıyorum. Örneğin bu eklenti http olarak, user ve password bilgileri istiyor, bahsettiğim link https ve kullanıcı adı ve şifre barındırmıyor:
h t t p s ://iptv-org.github.io/iptv/countries/tr.m3u
Nasıl yapabilirim. Bu işi yapabileceğim alternatif güzel uygulamalar var (örneğin rus yapımı eski ismi LazyIPTV olan IPTV# Android için çok iyi bir uygulama) ama her şey için ayrı ayrı uygulama kurmak yerine bir medya oynatıcı ile tüm ihtiyaçları karşılama derdindeyim. Stremio hem yerel medya, hem de torrent izlemelerinde iyi. IPTV eklentisi ile de istediğimi gerçekleştirirsem mükemmel olacak. Diğer yandan Keenetic modemin takılı HDD'yi bulut depolama yapma, domain adresi ile internetten ulaşabilme özelliğinden de yürümeyi düşünüyorum. Kendimce özelleştirdiği m3u playlist'imi bu şekilde kullanabilirim gibime geliyor, deneyeceğim...
githup playlistleri:githubGitHub - iptv-org/iptv: Collection of publicly available IPTV channels from all over the worldhttps://github.com/iptv-org/iptv#playlists
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Araştırdığım kadarıyla Stremio DLNA ve SMB desteği vermiyor. Reddit'te de soranlar olmuş. Bilgisayara kurunca yerel dosyaları etkinleştirip diskteki filmleri de oynatabiliyor. Tv uygulamasında da o bölüm var ama usb bellek takıp denemek lazım, ben denemedim.
Github playlist'lerini biliyorum. Bu tarz m3u listeleri çalıştıran bir eklenti zamanında varmış ama artık yok.
Sizin için en uygun çözüm KODI kurmak gibi görünüyor.
Hem playlist ekleyebilirsiniz, hem de uzak sunucudan filmleri alabilirsiniz.
Cihazı jailbreak yapabilir yada geliştirici moduna alıp kurabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158688517
Real debrid yada alldebrid üyeliğiniz varsa KODI'yi stremio gibi de kullanabilirsiniz.
IPTV için ayrıca uygulama arıyorsanız uydu alıcı gibi çalışan Smart IPTV var ama 5.49 Euro.
Duplex Play'de işinizi fazlasıyla görür. Onu da PC Microsoft Store ile 7-8TL'ye 1 senelik alabiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 3 Haziran 2024; 16:22:22 >
-
Stremio'ya Xtremio eklentisini nasıl kuruyoruz?
Ben Stremio'yu daha çok film ve diziler için kullanıyorum. Dünyadan TV kanallarını da görmek ilginç olabilir.
-
2 mesaj üstte @tayaydin üstat ilgili linki paylaşmış. Oradan bilgilerinizi girip eklemeniz yetiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 3 Haziran 2024; 15:6:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X