Aynen hocam sizin verdiğiniz adreste de bulamayınca bir sorun olduğunu anlamıştım bende. 2022 de o zaman son yükleme yapılan model oldu c1 oled tv ler. Yazımda düzeltiyorum. |
LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (296. sayfa)
-
-
Tesekkur ederim , keske birde takilmadan izleyebilsek , sozde fiber internet var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seçtiğiniz film yada dizinin yeni çıkmış olması paylaşan kişi sayısının az olması sebebiyle böyle oluyor. Bilinenlerden seçerseniz sorunsuz izlersiniz ancak 20GB üstü filmlerde aynı sorun yine olabilir. Bunun da tek çözümü real debrid yada all debrid üzerinden para ile üyelik satın alıp tam hızda kullanmak.
-
Arkadaşlar merhaba; 65G1 kullanıcısıyım bugün Modül Kartlı digiturk bağlattım, modül kart kullandığım içim uydu receiver olarak televizyonumun kendisinin olanı kullanıyorum ancak digiturk kanalları ileride ve çok dağınık genelde de kanallarımın düzeni bozuk zaten, teknik servisi bana internetten araştırın bu tv için Digiturk kanal listesi paylaşanlar vardı flash disk ile oradan alıp tv de kurabilirsiniz dediler, böyle bir liste olan arkadaşım mevcutmudur varsa benim paylaşıp tv ye nasıl yükleyeceğim konusunda bana yardımcı olabilir mi?
-
FAT32 ile formatlanmış USB bellek takıp kanal listesini yedekleyin.
Bilgisayara ChanSort programını indirin ve istediğiniz gibi düzenleyin. Sonra tekrar USB belleğe atıp televizyona geri yükleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 7 Haziran 2024; 14:27:21 > -
Çok teşekkür ederim bu işlemleri macbook ile yapabilme şansım varmıdır Macos Sonomo işletim sistemi
-
Github sayfasını inceleyin. Programı yazan kişi bilgileri orada paylaşmış. Parallels ile nasıl yapılacağını anlatmış.
-
Parallels sanırım sanal windows ben sanal olarak MTU kullanıyorum mac de, olmadı windows bir bilgisayardan 1 saatte yaparım, çok teşekkür ederim
-
-
Güle güle kullanın. Belki de siz dürtünce aksiyon almışlardır
Webos değil de mağazaya eklemişler. Bizde webos güncellemesi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 8 Haziran 2024; 15:3:2 > -
Arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkür ederim, önerileriniz ile Modül Kartın arızalı olduğunu paylaştım servisle hemen gelip değiştirdiler, kanal düzenlemeyi danıştım göktuğ arkadaşımın yol gösterdiği şekilde işlemlerimi yaptım ve güzelce kanal listemide ekledim aylık 9 TL fiyatlandırma ile de 4k aktif ettim şuan herşey sorunsuz, bundan sonrası Bein firmasına kalmış eğer maçlarda da doğru düzgün bir kalitede yayın yaparlarsa herşey güzel olur paramınızın karşılığını aldığımızı hissederiz.
-
Kolay gelsin hocam modülü size teklif mi ettiler siz mi ısrar ile aldınız. Vede 4k ligtv izleyebiliyor musunuz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben digiturk üyeliği yaptıracağımı ama modül olarak yaparsanız yaparım yoksa yapmam dedim onlarda modüllü yaptılar biraz ben şart koşmuş gibi olunca onlarında amacı abone yapmak olunca modül getirdiler müşteri kaçmasın diye sanırım:)) Lig tv konusuna gelince şuan maçlar başlamadı ama 1 tane 4k kanalı var dönüşümlü olarak yemek programı, belgesel programı vs 4k olmuş oluyor, lig başlayıncada 1 maçı bu kanalda yayınlayacaklarmış
-
Ok sağolun hayırlı olsun.
Garantisi bitmiş C9 için anakart fiyatlarını bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam,
Real debrid satın almak için girdim fakat bizim kartlar geçmiyor sanırım? ödeme reddedildi. Kartımızı yurtdışına açtırmak mı gerekiyor acaba?
Satın alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? aylık 4 euro ücreti var deneme amaçlı alacaktım fakat ödeme gerçekleşmedi.
-
Muhtemelen öyledir. Kartınızı cep şubesinden kendiniz açabiliyorsunuz.
alldebrid 1 haftalık ücretsiz deneme veriyor. Onu da deneyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 13 Haziran 2024; 10:25:48 > -
Teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: mcgoktugMuhtemelen öyledir. Kartınızı cep şubesinden kendiniz açabiliyorsunuz.
alldebrid 1 haftalık ücretsiz deneme veriyor. Onu da deneyebilirsiniz.
Bişi daha merak ediyorum.mesela pc de alldebrid yada real debrid üyelik aldık pc de ilgili eklentiye api keyi girince tv deki uygulamada da faydalanabiliyormuyuz.
Eklentiyi eşleştirince,umarım anlatabildim.
Eklentiyi herhangi bir platformda eklediğinizde başka nerede kullanırsanız orada otomatik eklenmiş oluyor. Sanırım yalnızca tarayıcı sürümlerinde eksikler olabiliyor.
-
Sağolasın üstadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X