Şimdi Ara

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.494
Cevap
257
Favori
346.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
Giriş

Stremio'da içerikler tamamen ücretsiz. Daha hızlı yüklensin istiyorsanız opsiyonel olarak Debrid servislerine üye olabiliyorsunuz. Ücretsiz olanları da var. Bu servisleri ayrıca dosya indirme gibi işler için de kullanabiliyorsunuz.

• lazzaro L kullanıcısına yanıt

Sanirim bende de ayni versiyon var, aksam kontrol edecegim.

• Arkadaşlar bende bi LG Oled G4 var bu senenin, duvara monteli. Taşınmak üzereyim, acaba bir evden diğerine nasıl taşımak lazım bu TV'yi, servisler yapar mı, nasıl bir yol önerirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evren377 kullanıcısına yanıt

Servis çağırıp yaptırın. Taşımacılar biz yaparız derler ama zarar verme ihtimalleri çok yüksek. Özellikle OLED TV'nin ne kadar hassas olduğunu bilmiyorlar.

Kutusunu atmadıysanız paketleyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Aynı dert bende de var. Önümüzdeki bir ay içerisinde taşınıyorum. Ürünün kutusunu bir süre saklayıp sonra atmıştım. Ne yapacağız bakalım? Galiba en mantıklısı servis çağırmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 10 Mart 2025; 19:4:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler. Servisi aradım taşırız dediler ücreti mukabilinde. Bakalım kırıp dökmeden halledersek iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazzaro L kullanıcısına yanıt

Bende de v1.7.1 varmis hocam. Birkac gune guncellerseniz sevinirim.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Goktug hocam nasıl izleyeceğiz biraz anlatabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FredMercury F kullanıcısına yanıt

Konu başlığı ile alakasız ve illegal paylaşım olacağı için internette kendiniz araştırmanız daha uygun olur. Stremio ve eklenti torrentio olarak arama yapın, karşınıza rehberler çıkar.

• Redditte bayagi detayli anlatim var. Bu linkten bakabilirsiniz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banquop -- 11 Mart 2025; 1:11:0 >
  • Oledi kullandıkca iyiki almışım diyorum ps5 pro da oyunlar resmen çağ atladı oled kullandıktan sonra normal TV ve monitörler güzel gelmemeye başladı bu teknoloji ile geç tanıştığım için çok pişmanım.

En önemlisi de gta6 nasıl görünecek aşırı merak ediyorum adamlar nasıl yapmışsa renk doygunluğu netliği kontrast oranı muazzam ne kadar anlatsam da gördüğüm görüntüyü izah etmem imkansız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lg c4 48 sanırım hiç bir yerde satılmıyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.