Arkadaşlar ikisi arasında kaldım birini alacagım hangısını onerır sınız
Ne kadar sony ericsson cu olsamda Lg optimus 3D diyorum. yada Htc 3d evo ya bakabilriisn.
SE tek çekirdek , düşük ram ve ÖN kamera yok.
htc / lg 3D ler de fiyat % 80 ucuzladı. hatta 90/950 tl ye 1 aylık TR cihazlar bulunuyor. kesinlikle SE değil !!!!
her iki telefonu da kullanmış birisi olarak ben xperia arc diyorum. nedenlerini sıralayayım:
1. optimus 3d 5-6 saatte şarj oluyor, şarjı bir gün bile gitmiyor. xperia arc 1-1.5 saatte şarj oluyor ve 1.5-2 gün gidiyor. 2. optimus 3dnin pc bağlantısı sorunlu, lg usb driver istiyor, o da canı isterse görüyor, veri transferi bazen 1mb'nin altına düşüyor. xperianın böyle bir problemi yok. 3. gözlüksüz 3d teknolojisi tıpkı şu hacdan gelen foto oyuncaklarının teknolojisi. içbükey derinlik sağlıyor ve kullanımı hem şarj hem de göz açısından çok kısa sürelidir. 2d görüntüde ise xperia çok daha başarılı. 4. xperianın kamerası çok daha iyi. 5. işlemci ve ram xperia playde de hiçbir uygulamayı dondurmuyor,takılma yaşanmıyor.
xperia arc, iphone 4, galaxy s plus, optimus 3d kullanmış biri olarak ben bütün bunların içinden xperia arcı seçtim.
mihribelli
sanirim , sansli bir teknoloji takipcisisiniz. ancak kisisrl SE tercihi bence arkadasin cevabi icin yetersiz kalacaktir.
ARC TR a giris yapali sanirim 8/10 ay kadar oldu. akabinde hic bir degisiklik yapmadan ARC s i cikardilar (1,4ghz)
arc de;
tek cekirdek / 512 ram / on kamera yok tus takimi kapasitif degil ve malzeme catlak / soyulmaya meyilli.
kamera icin zaten kendi gelismis sensorunu ve goruntu teknolojisini kullaniyor ancak 1080p sanirim yok.
gordugum ender ince ve buyuk ekran cihazlardan ancak ARC s varken duz model alinmamali ve yine HTC 3D daha ucuz diye biliyorum.
benim icin urunle beraber nerden / kac TL ye de alindigida onemli ama İP4 e gercek anlamda rakip olmayan bir cihazdir ARC ( ki daha sonra cikti cok cabuk deger kaybetti) SE w995 de boyle bir seruven yasamisti hatirlanirsa.
SE nin kendine yakisan bir cihazi halen mevcut degil ve SE arc asla 2012 cihazi sifatini tasimiyor.
Bence 3D daha iyi bir seçim olur.
benimde bi arkadaşım Lg 3d aldı. 1 hafa sonra xperia arc ile takas etti. sadece 1 hafta dayanabildi LG ye. 3d görüntü izlediğin zaman 5 dakka içinde baş göz ağrısı yapmaya başliyor mesela.
arkadaşlar arc s ile arc arasında sadece oc farkı var.satış politikası bence. evet sony hala namini yürütecek bir telefon üretemedi ancak lg bu konuda çok daha sabıkalı. her setinden yararlanan bir android kullanıcısıyim ve beni en çok rahat ettiren se xperia arc. sg2 ,note gibi farklı segmentte telleri saymazsak tabi. optimus 3dyi kullanmak için çok zorlandım kendimi ama 15 gün dayanabildim.çok sorunlu bir cihaz.
arc s
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme