Şimdi Ara

LG optimus 4x HD jb güncellemesi ile ilgili problem (yardım arkadaşlar [sm=s16.gif]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak ben amerikadan optimus 4x aldım ama telefon telefon taiwan'a ait bir telefonmuş. cihaz kendi pasaportuma kayıtlıdır. telefonun kendisinden güncellemeleri kontrol et diyorum güncel versiyon mevcut yüklemek için pc suite 'i kullan diyor. pc suite 'e takıyorum telefonun güncel diyor ne yapmam lazım anladım. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• yorumu, fikri olan yok mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehemre

yorumu, fikri olan yok mu arkadaşlar?

pc suite hangi versiyonu var. 4 ile denedim olmadı 5 ile deneyince tek seferde gerçekleştirdim.
  • telefonunun hali hazırdaki yazılımı ne ? jb mi 4.1.2 dir. ics is 4.0.3 se . google a 4x hd update diye. lg nin sitesinde 4 aşamalı update çıkar sana. işte usb bilmemne indir. lg support tool indir diye. olmama ihtimali yok. ister taiwan malı ister mars malı olsun,update i gelmiş telefonu günceler
  • lg support tool ile güncelleme yaparken indirme işlemi tamamlanıp update e geçen program % 14 ü gördükten sonra resimdeki hatayı veriyor. yazılım kurtarma dan tekrar denemem ragmen de hep aynı yerde yüklemeyi durdurarak aynı mesajı görüyorum. acil yardım edin lütfen... telefonum 4x hd p880

LG optimus 4x HD jb güncellemesi ile ilgili problem (yardım arkadaşlar [sm=s16.gif]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirtil -- 30 Haziran 2013; 3:58:54 >

• arkadaşlar lg optimus 4x hd son güncellemesini yaptım . telefonda hiç bir uygulama açık değilken bile 750-800 mb civarına yakın ram kullanılıyor gözüküyor. bu problmin sebebi ne olabilir ne yapmam gerekiyor. şimdiden çok teşekkürler üstadlar.
  • Arkadaşlar Mrb. Telefonu güncelledikten sonra arama sonrası ekran kapanıyor hiçbirşey yapamadım. Telefonu sıfırladım herşeyi sildi fakat güncel haliyle tekrar başladı ve sorun gene düzelmedi. Ne yapabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.