Şimdi Ara

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
12
Favori
109.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: pupsik

quote:

Orijinalden alıntı: tyln_izmir

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Morpheus.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

bu güzelmiş neden türkçe yok ki

Rusya için yapılan ROM'larda sadece bağımsız devletler topluluğunun dilleri var bir de ingilizce. Diğer dilleri kaldırıyorlar.
    v20c'yi çok iyi yapmışlar. Şu ana kadar kullandğum en iyi orjinal ROM.

pupsik hocam.

ben de yükledim. morelocale ile türkçe de oldu.
    çok güzelmiş gerçekten.

şu rus uygulamalarını nasıl kaldırırız. resimdeki agent mail.Ru gibi.

root explorer programını yükle

system/app gir
    ekranda üzttte mount R/W tıkla
    orada mail.ru . apk ve .odex uzantılı dosyaları bulup siliyoruz. silmek istediğin diğer uygulamaları da silebilirsin.

titanium backup veya root uninstaller ile programları sildiğimizde sistemi bunlardan tamamen arındırmış olmuyor muyuz?

ben root exploreri kullanıyorum. yazmış olduğun programları bu iş için kullanmadım.
    Büyükihtimalle silinmiştir.

Root explorer dan kontrol ettim,sildigim uygulamalardan kalinti yok,yani programlari liste halinde gorup silmek isteyen arkadaslara tavsiye ederim.tavsiyenle zaten az olan uygulamalari telefonun dahili hafizasina kurdum,bariz daha hizli calisiyorlar.benim gibi telefon hafizasini bos tutup daha hizli calistiracagini dusunenlere duyurulur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Rusya için yapılan ROM'larda sadece bağımsız devletler topluluğunun dilleri var bir de ingilizce. Diğer dilleri kaldırıyorlar.

pupsik hocam.

bu rus romunda da arayanın resmini büyük yapmışlar. foto ekleyince büyük gösteriyor ama çözünürlük çok kötü duruyor.

orjinali küçük gösteren daha iyi. tekrar arayan resmini nasıl küçük yaparım. yani orjinali gibi.

daha önceki verdiğin linklerde büyütme var ama geri dönüş için çözüm bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morpheus.

quote:

pupsik hocam.

bu rus romunda da arayanın resmini büyük yapmışlar. foto ekleyince büyük gösteriyor ama çözünürlük çok kötü duruyor.

orjinali küçük gösteren daha iyi. tekrar arayan resmini nasıl küçük yaparım. yani orjinali gibi.

daha önceki verdiğin linklerde büyütme var ama geri dönüş için çözüm bulamadım.

http://yadi.sk/d/TvI8IXwx0091G
    cwm den yükleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pupsik -- 3 Ekim 2012; 19:29:44 >

• quote:

http://yadi.sk/d/TvI8IXwx0091G
    cwm den yükleniyor.

düzelttim teşekkürler.
  • Arkadaşlar P970 için CM10 JB Nightly romlar çıktı. Sürekli güncelleme yapıyorlar. Daha İcs çıkaramadı LG ama, cynogen ekibi jb çıkardı. Evet eksik veya çalışmayan noktalar var. Mesela wifi bağlantısını her zaman kuramadım. İlk yüklememde home tuşu çalışmıyordu sonra düzeldi. Rehbere kayıtlı olmayan bir numarayı aradığınızda arananlar listesinde tekrar numarayı göremiyorsunuz vs. Sorunlar var ama daha iyi olacağını düşünüyorum genel olarak güzel bence. Tabi konuda uzman arkadaşlar denerlerse daha net bilgi verirler. Stabil sürüm çıkınca kullanmayı planlıyorum.
  • Cm10 jb 4.1 tabanli degil. 2,3 tabanli sadece gorsel olarak jb kullanmis oluyorsunuz. Orjinal 4.0 cikinca ics tabanli yaparlar biraz daha iyi olacagini dusunuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cm10 jb 4.1 tabanli degil. 2,3 tabanli sadece gorsel olarak jb kullanmis oluyorsunuz. Orjinal 4.0 cikinca ics tabanli yaparlar biraz daha iyi olacagini dusunuyorum.

ben p970 ime kore için çıkan resmi (ku5900) ics yi kurdum ,fakat romda sadece kore ve ingilizce dili var ,play den more locale 2 yi kurdum romun bazı bölümleri türkçeleşti fakat tamamı değil,bu roma frklı dil seçenekleri enjekte etmenin bir yolu yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: glorya_

quote:

Cm10 jb 4.1 tabanli degil. 2,3 tabanli sadece gorsel olarak jb kullanmis oluyorsunuz. Orjinal 4.0 cikinca ics tabanli yaparlar biraz daha iyi olacagini dusunuyorum.

ben p970 ime kore için çıkan resmi (ku5900) ics yi kurdum ,fakat romda sadece kore ve ingilizce dili var ,play den more locale 2 yi kurdum romun bazı bölümleri türkçeleşti fakat tamamı değil,bu roma frklı dil seçenekleri enjekte etmenin bir yolu yok mu?

Su anda mumkun degil. Bitane orjinal ciksin ondan sonra olur.

• CM10 JB nightly sürümü yükledim. Her geçen gün hatalar düzeltiliyor. Wifi sorunu en büyük problem ama eminim yakında aşarlar. Koskoca(!) LG bu kadar olamadı yazıklar olsun diyorum. ics çıkmadı adamlar Jb yi portladı. Gayet de beğendim. Birkaç sorunu var beni rahatsız eden.Düzeldikten sonra tamamen geçeceğim. Şuan v20s tabanlı Zeus rom yükledim. V20 Türkiye romlarından daha başarılı. Bilginize..
  • Yeni custom rom deniyorum hoşuma gitti sizinle paylaşıyorum.

V20O üzerine kurulu LG ui 3.0 görüntülü Holo launcher var.
    Zip dosyası cwm recovery den yükleniyor.
    Gerekli wipe'leri yapınız.
    p970_v20o_tmo_lgui_3_tema-signed

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR
     LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR

• güzel görünüyor.
    kaynak neresi mahsuru yoksa? linki arattım ama paylaşım sitelerinden başka bişey çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

güzel görünüyor.
    kaynak neresi mahsuru yoksa? linki arattım ama paylaşım sitelerinden başka bişey çıkmadı.

bir ay kadar önce indirdim. Daha yeni denedim.
    Kaynağını ben de hatırlamıyorum. googlede aradım bulamadım.
  • telefonu amerikadan getirttim. şimdi son sürümü yükledim. v20b yüklü şu an. Ama bir sürü vodafone uygulaması var ve onları kaldıramıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevolution73

telefonu amerikadan getirttim. şimdi son sürümü yükledim. v20b yüklü şu an. Ama bir sürü vodafone uygulaması var ve onları kaldıramıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

Root varsa root explorer programini yukle. system/app klaserun icinden silmek istedigin uygulamayi sil. bazi uygulamalar data/app nin icinde de oluyor.

root yoksa 1ci sayfadan herhangi bir v20 romu yukleyip root haklari eldeedebilirsin..

• quote:

güzel görünüyor.

Şimdi hatırladım Romun kaynağı yok. lgui3.0 ararken paylaşım sitesinde bulmuştum.
    Rom güzel şu ana kadar sıkıntı yaratmadı bir kez google servisleriyle ilgili hata verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pupsik -- 8 Ekim 2012; 8:54:08 >
  • quote:

quote:

güzel görünüyor.

Şimdi hatırladım Romun kaynağı yok. lgui3.0 ararken paylaşım sitesinde bulmuştum.
    Rom güzel şu ana kadar sıkıntı yaratmadı bir kez google servisleriyle ilgili hata verdi.

BENDE BU CUSTOM ROMU YÜKLEDİM,HATA OLARAK;BEN REHBERİ SİM HAFIZASINDAN KULLANIYORUM,BU DURUMDA İKİ ÜÇ KEZ REHBER VE TELEFON İKONLARI KAYBOLDU ,ALTTA HİÇ BİR İKON GÖZÜKMEDİ,BENDE UYGULAMA MENÜSÜNDEN REHBERE GİRDİĞİMDE SİM KİŞİLERİ GÖZÜKMÜYORDU,TELEFONU YENİDEN BAŞLATIP SİM KİŞİLERİNİ TEL HAFIZASINA ATTIM ŞİMDİLİK BİR SIKINTI YOK BAKALIM ŞU RESMİ İCS ÇOK HOŞUMA GİTTİ AMA KOREDE VERSİYONDADA TELEFON ÇOK KAPANMAYA BAŞLADI ,ŞİMDİ BU ROMU DENİYORUM... P970 İCS BİR ÇIKSA BAŞKA ROMLARLA UĞRAŞMAM ARTIK ,TELEFONA EN AZ 50-60 KEZ ROM YÜKLEDİM ARTIK ANA KARTI YAKACAZ VALLA:))

• quote:

Yeni custom rom deniyorum hoşuma gitti sizinle paylaşıyorum.

V20O üzerine kurulu LG ui 3.0 görüntülü Holo launcher var.
    Zip dosyası cwm recovery den yükleniyor.
    Gerekli wipe'leri yapınız.
    p970_v20o_tmo_lgui_3_tema-signed

PUPSİK! BU ROMA KOREA VERSİYONU RESMİ İCS NİN EKRAN KİLİDİ VE ARAMA -CEVAPLAMA AREAYÜZÜNÜ ENJEKTE EDEBİLİRMİSİN ,O OLURSA ROM SÜPER OLUCAK BİRDE ROMUN İÇİNDE GOOGLE HARİTALAR YOK ,MARKETTE YANDEX VAR ONUDA BEĞENMEDİM...

• markette google maps var
    gmail i arat, geliştiricinin diğer ürünlerine bak orada görürsün

diğer istediklerine kendin çözüm bulabilirsin.
    xda ya gir, p970 tema bölümünde büyük arayan resmi paketini arat yükle
    markettende kilit ekranı için ics kilit ekranı uygulamasını kurabilirsin.
    bilmemne locker di adı.. temasıyla birlkte...
  • Türkiye v20b romunu yükledim. Ama telefonda radyo uygulaması yok. Türkiye romunda radyo var diye biliyorum. İnternetten radyo apk dosyası indirdim onda da ses yok. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.