Türkiye v20b romunu yükledim. Ama telefonda radyo uygulaması yok. Türkiye romunda radyo var diye biliyorum. İnternetten radyo apk dosyası indirdim onda da ses yok. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler...
Türkiye romlarında radyo yok. Direk apk ile şalışmaz modülü roma entegre değil. En iyisi Türkiye romları dışında bir rom yüklemen v20F, v20S gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: glorya_
quote:
Orijinalden alıntı: pupsik
Yeni custom rom deniyorum hoşuma gitti sizinle paylaşıyorum.
V20O üzerine kurulu LG ui 3.0 görüntülü Holo launcher var. Zip dosyası cwm recovery den yükleniyor. Gerekli wipe'leri yapınız. p970_v20o_tmo_lgui_3_tema-signed
PUPSİK! BU ROMA KOREA VERSİYONU RESMİ İCS NİN EKRAN KİLİDİ VE ARAMA -CEVAPLAMA AREAYÜZÜNÜ ENJEKTE EDEBİLİRMİSİN ,O OLURSA ROM SÜPER OLUCAK BİRDE ROMUN İÇİNDE GOOGLE HARİTALAR YOK ,MARKETTE YANDEX VAR ONUDA BEĞENMEDİM...
Onu yapana kadar orjinali çıkacak zaten
google haritayı marketten indirebilirsin. veya apk sını biyerden indirip system/app içine at yetkilerini ver.
sağol o romda tutmadı :) kendi kendine reset atmaya başladı 2 gün kaldım bugün orjinal tr v20d ye döndüm artık,resmi ics yi bekleyecem ;bir haber var mı p970 ics den,koreden filan,?
sağol o romda tutmadı :) kendi kendine reset atmaya başladı 2 gün kaldım bugün orjinal tr v20d ye döndüm artık,resmi ics yi bekleyecem ;bir haber var mı p970 ics den,koreden filan,?
ben orjinalromları seviyorum her zaman,gelen aramalarda ses geç gidiyordu,bu durum son resmi romlarda düzeldi,v20d tr romu dahil ,umarım ics de bu sorun baştan çözülür:)
ben orjinalromları seviyorum her zaman,gelen aramalarda ses geç gidiyordu,bu durum son resmi romlarda düzeldi,v20d tr romu dahil ,umarım ics de bu sorun baştan çözülür:)
TEŞEKKÜR EDERİM,ARTIK RESMİ İCS Yİ BEKLEYECEM ,O ZİPLİ DOSYA İLE KULLANINCA BU SEFER ÇAĞRI BEKLETME ÇALIŞMIYOR,BEN İŞİM GEREĞİ ÇOK GÖRÜŞME YAPIYORUM VE MEŞGUL TONU VERİYOR TEL O YÜZDEN O ZİP DOSYAYI YÜKLEMİYORUM,V20D DE BÖYLE BİR SORUN YOK ŞİMDİLİK BAKALIM:) İLLEDE RESMİ İCS:))
quote:
Orijinalden alıntı: pupsik
V20S ve ICS romlarında çekilen fotoraflar
BUNLAR KORE İCS RESMİ ROM KAMERA FOTOLARI MI? YOKSA BİZİM ALETE İCS ÇIKTI MI ?:))