Şimdi Ara

Lg optimus G Artmod v7 kullanan varsa bakabilirmi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

adlı forumu bilen arkadaşlar. Burası dünyanın en büyük geliştirici forumlarından bir tanesi.

Herneyse baktım telefonu 2 yıldır aynı arayüzle kullanıyorum(insan sıkılıyor arkadaş) dedim ki ben bunu 5.0 a yükselteyim. Baktım ki cyanogenmod 12 diye bişey var. Bastım rootu arkasından recovery yi arkasından da Cyanogenmod 12 Android 5.0.2 yi.

Telefon çalışıyor zehir gibi ama ayarların çoğu artık telefonun kontrolündeydi.
    Bildirim paneli,uygulama çekmecesi, ana ekran vs. vs.
    Artık kendim ayarlayamıyordum. (Uygualama çekmecesinin arkasını beyaz yapmışlar değiştirme şansınız yok. Bildirim panelini aşağı çekince çıkan ayarlara el feneri eklemiş onu çıkartıp başka ekleyemiyorum. sanki her gün el feneri kullanıyoruz)

Herneyse ben sildim bu romu da döndürdüm sıfıra telefonu (.kdz) uzantılı dosya ile download moda alıp çektim sıfıra.

Ardından o foruma girdim yine inceliyorum(taktım kafaya bozacam telefonu)
    Sıraladım en çok okunandan az okunana göre
    Bir de baktım 300.000 küsür var orda bi tane (ARTMOD v7 diye çıkmış)
    Herneyse arkadaş ukraynalı geliştirmiş bir mod ve 5.0 dan başlayıp düzelte düzelte geliştirmiş
    220 sayfa da yorum almış ama sadece birkaç kişi sorun yaşamış.
    Zaten adam öyle bir rom yapmış ki ne .gapps dosyası flashlıyosun nede kernel.
    Hepsini atmış bi tane nin içine tek flash da herşeyi kuruyor.
    Baktım bayağı uğraşmış indirdim kurdum
    Bir kaç gün kullandım telefon güzel çalışıyor hiçbir sıkıntısı yok ta ki düne kadar
    Dün gece telefonu şarjda bıraktım sabah kalktım hala %25 ama şarj oluyor yazıyor.
    Telefon sıcaklığı uçmuş zaten (nasıl patlamamış gece şaşırdım)
    dokunmatiği açtım pat oyun geldi öne (HayDay oynuyorum onu açmıştım dün gece en son)

Arkadaş bu telefon bu oyunu ekran kapalı iken kapatmamış çalıştırmış sürekli.
    yani oyun açıkken tuş kilitledimmi arkada çalışıyor bu.
    Orijinal 4.4.2 de böyle bir sorun hiç yaşamadım.
    Geliştirici seçeneklerini açıp arka plan uygulamalarına sınır koydum ama bu telefonu direk kilitleyince arka plana atmıyor oyunu.
    Bu sorunu nasıl çözerim bileni anlayanı varsa yardım medet umuyorum.

Şimdiden teşekkürler Facebook grubunuza da üye başvurusu yaptım ordan da ileticem sorunumu
    Selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsayfa -- 19 Nisan 2015; 2:43:00 >

• arkadaşım bende bu modu yüklemeyi düşünüyorum. Sorununu çözebildinmi? Bir de önerirmisin bu modu? Nasıl kuracağımızı anlatan bir sayfa veya video var mı?
  • Artmod kurarken başta bazı ekleme seçenekleri var onları eklemezsen sorun çıkmıyor. Öyle yapıp kurdum düzeldi gayet stabil şu an
  • Ya gençler bende e975 var telefon g2yle kapışıyor,iphone 5 in kafasına vuruyor.(şimdi dalga geçmeye çalışanlar olursa telefon 4.4.2 kullanıyor ama uygulamalar eski olduğu için her zaman 980 mb boş ramim olur.)neyse bu xda gezerken arkadaşın dediği romu buldum çok hoş duruyo resmen g3ü portlamışlar birebir.Ama indirme linki bozuk kuramadım.Kronik bi sorunu yoksa link konusunda yardımcı olur musunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.