Şimdi Ara

LG Optimus L5 mi? ZTE Grand X mi? Huawei Ascend G330 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum Bu telefonları kullananlar artıları eksilerini söylermisiniz yada özelliklerine bakıp yardımcı olabilirmisiniz? LG optimus L5,ZTE Grand X,Huawei Ascend G330

• aralarından sadece l5'i kullandım ama grand x ikisinden de iyi görünüyor kağıt üstünde. aralarından en iyi işlemci, en fazla ram, en yüksek ekran çözünürlüğü grand x'te.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L5 Kullandım Malzeme Kalitesi İyi Olan Bir Cihazdı. Ekran Kalitesi Orta Pil Performansı Bnm Kullanımıma Göre 1 Günü Rahat Çıkarıyodu. Diğer Cihazları Bilmediğimden Yorum Yapamıycam Fakat Şu Dönemde 430-440 Lira LG L5 Verilmez Bence. L5 II Çıktı Yeni Bir Yıla Girdik Belki L5 3 Gelcek.
  • eğer sorunsuz düz bir telefon olarak alıncaksa huawei g301 tavsiye ederim. (330 un bir süre sonra donanımsal sorunlar çıkardığını okudum) ama iyi bir android deneyimi içinse ZTE grand x öneririm. donanım olarak buradaki en güçlü cihaz şu anda ancak bazı yazılımsal opitmizasyon sorunları var ve android sürümü üzerine uğraş gerektiriyor. LG bilmiyorum ama sırf ekran çözünürlüğü elemek için yeterli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim ama grand x alanlarında yazılımsal sorunları oldukca çok root ve rom yapmadan adam olmuyor root rom lamada da garanti bozuluyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OsmanErdogan55 kullanıcısına yanıt
    1 hafta önce g330 aldım performansına diyecek birşey yok ama arada kameranın olduğu yer çok ısınıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.