Bildirim
LG Optimus L5 mi? ZTE Grand X mi? Huawei Ascend G330 mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aralarından sadece l5'i kullandım ama grand x ikisinden de iyi görünüyor kağıt üstünde. aralarından en iyi işlemci, en fazla ram, en yüksek ekran çözünürlüğü grand x'te.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
L5 Kullandım Malzeme Kalitesi İyi Olan Bir Cihazdı. Ekran Kalitesi Orta Pil Performansı Bnm Kullanımıma Göre 1 Günü Rahat Çıkarıyodu. Diğer Cihazları Bilmediğimden Yorum Yapamıycam Fakat Şu Dönemde 430-440 Lira LG L5 Verilmez Bence. L5 II Çıktı Yeni Bir Yıla Girdik Belki L5 3 Gelcek. -
eğer sorunsuz düz bir telefon olarak alıncaksa huawei g301 tavsiye ederim. (330 un bir süre sonra donanımsal sorunlar çıkardığını okudum) ama iyi bir android deneyimi içinse ZTE grand x öneririm. donanım olarak buradaki en güçlü cihaz şu anda ancak bazı yazılımsal opitmizasyon sorunları var ve android sürümü üzerine uğraş gerektiriyor. LG bilmiyorum ama sırf ekran çözünürlüğü elemek için yeterli.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumlarınız için teşekkür ederim ama grand x alanlarında yazılımsal sorunları oldukca çok root ve rom yapmadan adam olmuyor root rom lamada da garanti bozuluyor diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 hafta önce g330 aldım performansına diyecek birşey yok ama arada kameranın olduğu yer çok ısınıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X