Şimdi Ara

LG OPTİMUS L7 Kullanıcıları Kulübü (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.785
Cevap
32
Favori
277.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaslar. Bende Lg optimus l7 710 kullaniyorum. Merak ettigim bu telefonda ekrana dokunuldugunda titreme ozelligi var mi? Ben bulamadim. Ayrica ekran bandi ve kilifi satiliyor mu.bana 705 in bandini vermisler haliyle uymadi. Yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapraktest Y kullanıcısına yanıt
    Ekrana dokunulduğunda titreme özelliğini ilk defa duyuyorum. Varsa eğer ayarları karıştırarak bulabilirisn,bende kontrol edeceğim.
    Ama yakın zamanda güncelleme ile ekrana iki kere vurduğunda ekranın açılması gibi bir özellik gelecek.

Kılıf ve ekran koruyucu film,gitti gidiyor sanalmarket vb. sitelerde mecvut. LG L7 II p710 kılıf olarak ararsan bulabilirsin. Çoğu satıcı ekran koruyucuyu kılıf yanında hediye olarak gönderiyor. Fakat hediye ekran koruyucular pek kaliteli değil,en azından bana öyle geldi. Yinede iş görür.

Ayrı olarak kaliteli bir ekran koruyucu almanı da öneririm.
  • bu telefondan tek memnun olan benmiyim. acaba. kasan arkadaşlara tavsiyelerin clean master indirip bi temizleyin inanın telefonum hızlandı internette sıkıntı yaşıyorsanız play storedan opera tarayıcıyı indirin normale göre daha hızlı oyunlar konusuna gelince hepimizin bildiği gibi orta sınıf bir telefon yani yüksek bi performans beklemek hata olur ekran parlaklığını oyuna etkisi oluyor mesela ben subway surfers oyununu yüksek parlaklıkta oynayamıyorum ve temple run 2 yi parlaklığı düsürünce kasma olmuyor bide arka planda işlem açık olmasın bu hem oyun oynarken hemde normalde kasar telefonu ayarlar bölümünden arka plan işlem sınırı yok yapın şarj içinde güç tasarrufu daima açık olsun birde playden battery doctor uygulamasını indirin kullanın fark ediyor güzel uygulama arkadaşlar bu dediklerimi yaparsanız fark olacaktır bende oldu şahsen

• Ömrüm telefona güncelleme gelecek diye beklemekle geçiyor, güncelleme gelse de gene bi cacık olmazsa kesin değiştirecem bu sefer paraya kıyıp adam akıllı bişey alacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABREC

Ömrüm telefona güncelleme gelecek diye beklemekle geçiyor, güncelleme gelse de gene bi cacık olmazsa kesin değiştirecem bu sefer paraya kıyıp adam akıllı bişey alacam

Bende satıp discovery aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

Ömrüm telefona güncelleme gelecek diye beklemekle geçiyor, güncelleme gelse de gene bi cacık olmazsa kesin değiştirecem bu sefer paraya kıyıp adam akıllı bişey alacam

S4 mini düşünüyorum bende bulunduğum yerde samsung servisi de var, L7 menü ve uygulama olarak çok beğendiğim ama performans alamadığım için hayal kırıklığı olarak kalacak malesef
  • quote:

quote:

quote:

S4 mini düşünüyorum bende bulunduğum yerde samsung servisi de var, L7 menü ve uygulama olarak çok beğendiğim ama performans alamadığım için hayal kırıklığı olarak kalacak malesef

Aynen çok beğenerek almıştım ama facebook bile kullanamadım telefon da tarayicidan görebiliyordum s4 mini de iyi ancak benim tavsiyem discovery 2 çok hızlı bir cihaz ayrıca 2 gb ram ile gelecek

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen çok beğenerek almıştım ama facebook bile kullanamadım telefon da tarayicidan görebiliyordum s4 mini de iyi ancak benim tavsiyem discovery 2 çok hızlı bir cihaz ayrıca 2 gb ram ile gelecek

Teknik servis çok önemli benim için, Samsung olursa her hangi bir arıza da aynı gün yaptırabilirim diğer markalar 1 ay sürüyor gidip gelmesi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teknik servis çok önemli benim için, Samsung olursa her hangi bir arıza da aynı gün yaptırabilirim diğer markalar 1 ay sürüyor gidip gelmesi

Aynen o konuda haklısın ben LG de aynı gün gittim 1saat içinde yazılım yükleyip telefonu geri verdiler LG de o konuda iyiydi hayırlısı olsun hangi markayı alirsaniz

• quote:

gm discovery elite bekleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

gm discovery elite bekleyin

Bencede benim gibi mesela

• Arkadaşlar selamlar.
    Bu telefonu almayı düşünüyorum. Hızından müzdarip olanlar yavaş mı ?

• Ben sana satabilirim bu telefondan kurtulmuş olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Arkadaşlar selamlar.

almani onermem. ustune 100tl daha koy general mobile discovery al. 4 cekirdek, rami de iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Arkadaşlar selamlar.

almani onermem. ustune 100tl daha koy general mobile discovery al. 4 cekirdek, rami de iyi.

Bende satıp discovery aldım sadece telefon ile konusacaksaniz alınabilir onun dışında çok kasıyor

• herşeyiyle çok güzel telefon arayüzü özellikleri ben çok sevmiştim ama çooook yavaş almanızı tavsiye etmem
  • berbat bi telefon sakın almayın
  • aman hocam telefonu almayı düşünen varsa aranızda kesinlikle vazgeçin kanser olursunuz ekranı ve köşeli hatları dışında hiçbirşeyi tatmin etmiyor aynı fiyata wp nokia nın var gerçekten kullandım akıcı bir telefon wp nin marketide gün geçtikçe büyüyor nerdeyse tüm uygulamalar geldi wp ye
  • artık eskidi tabi telefon.. yavaş kalıyor.. akıllı cep alacaksanız 800 TL civarında bir ücreti gözen çıakracaksınız.. o fiyata daha güçlü telefonlar var
  • L7 ye kitkat gelecek mi?

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.