Şimdi Ara

LG OPTİMUS L7 Kullanıcıları Kulübü (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.785
Cevap
32
Favori
277.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ggidiyordan alabilirsin yanlız biraz kalitelisini ve mat olmayanını tavsiye ederim ben bi mat kullandım ekranı zor görüyodum
  • Sakın yanlış anlamayın beni, ama ben bu telefon hakkın da iyi şeyler söyleyemiyorum.. Ekran büyüklüğüne aldanıp insanlar benim gibi zamanın da aldı ama tek çekirdek ve 512 ram olduğu için cihaz performanslı çalışmıyor 4.1 jb geldikten sonra inanın telefondan nefret ettim arama gelir ekranda 5 sn sonra görürsün arka planda iki program açık kalsın telefon saçmalar. İlk android li telefonumdu ve ilk tecrübem de şu oldu, eğer android kullanacaksan çift çekirdek işlemcili bir telefon olması lazım aksi halde oyun oynamayı sever bazı progrmlarla işiniz olusar ciddi anlamda telefon sıçıyor sizde sıvazlamak zorunda kalıyorsunuz. Bir çok rom denendi ama ne yazık ki telefondan yeterli performans alınamıyor internet oyun sosyal uygulamarlar kullanılmayacaksa, veri iletimi kapatılır sadece alo ve mesaj için kullanılacaksa alınabilir. üzerine 150 tl daha verilip en azından lumia 625 alınır ve hızın stabilitenin keyfi çıkartılır, L7 nden sonra iki ay windows phone tecrübem oldu üstelik tek çekirdek ve 512 ramli ama ne yaptıysam cihaz ne kasma yaptı ne de donma. L7 alacaklar almayı düşünenler umarım bu yazımı dikkate alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türbülans Havayolları A.Ş -- 1 Ocak 2014; 14:47:27 >

• L7 II,çift çekirdek 768 mb ram.
  • arkadaşlar uygulamaları sd karta taşıyamıyorum nasıl yapabilirim p 705 kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archkoven -- 2 Ocak 2014; 9:39:34 >
  • Arkadaslar telefona cm yukledim. Telefonu garantiye gonderecem. Nasil ilk haline getirebilirim. Garanti de sorun cikarmasin istiyorum. Belkipara iadesi yaparlar da kurtuluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler 4.4 romunu deniyen varmı.Ram kullanımı 402 mb çıkmış
  • Denedim , bizim telefonların en kullanılabilir hali 4.0.3 , daha fazlası değil.Her yeni android sürümü daha fazla sistem gereksinimi istiyor.Ram kullanımı 4.4 de düştü ama tek kriter ram değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.Kaan

Denedim , bizim telefonların en kullanılabilir hali 4.0.3 , daha fazlası değil.Her yeni android sürümü daha fazla sistem gereksinimi istiyor.Ram kullanımı 4.4 de düştü ama tek kriter ram değil.

bit guncelleme ciksa rahatliyaczda

• arkadaşlar bu 4.1.2 kullanıyorum bu sürümün en vazgeçilmez yanı hesap makinesi, iş gereği sürekli ayak üstü hesaplamalar yapıyorum geçmişte yaptığım işlemleri görmek bazen hayat kurtarıyor nerdeyse bu sürümün .apk dosyasını nasıl elde ederim ?
  • galiba benden başka kullanan kalmadı bu telefonu
  • quote:

KDZ dosyası ile yazılım güncelleme anlatımı
    (Herhangi bir sorun karşısında sorumlu değilim , riske girecekseniz bu işlemleri yapın)

1) KDZ doyalarını indireceğiniz adres ,buradakiler orijinal dosyalar.XDA forumdan farklı romlar indirebilirsiniz -> http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=13

2) Bu linkteki dosyayı indirin ve arşivden çıkarın

3) Lg nin sitesinden son usb driverlerı indirin ve kurun

4) USB hata ayıklama modunu aktif edin.Sistem ayarları , geliştirici seçeneklerinde.

5) Usb bağlantı tipine LG Yazılım 'ı seçin
    6) İndirdiğiniz klasördeki KDZ_FWD_UPD.exe uygulamasını çalıştırın

7) Cihazı kapatın , titreşene kadar Ses açma ve güç tuşlarına basın , sarı ekranda EMERGENCY MODE yazısı gelecek

8) Telefonu usb ile pc ye bağlayın

9) Uygulamadaki ekranı choose Type: 3GQCT ve Phone Mode: EMERGENCY olacak şekilde ayarlayın

10) İlk adımda indirdiğiniz KDZ dosyasını hedef olarak gösterin.
    11) Launch software update 'e tıklayın ve işlemin bitmesini bekleyin.

Evet işlem bu kadar arkadaşlar.Her yerde bahsedilen V20D rootlu yazılımını da şu adresten indirip , anlattığım adımlarla kurabilirsiniz.

V20D rooted JB 4.1.2

hocam kusura bakma. telefonu aldım fakat çok kasıyor LG L7 P705 benimkisi. "V20D root edilmiş" romu yüklemek için telefonu önceden root etmek gerekiyor mu? yoksa bu anlattığın şekilde v20d rootlu romu yükleyince zaten root lu oluyor mu? cahilliğimi mazur gör.. :)

• L7 2 kullanıyorum, kulllanan kisiler yogun kullanimda sarj 2 gün yetiyor diyolar, ama bende güç tasarrufu açık olduğu halde akşamı zor çıkarıyor. Acaba benim bataryada arıza olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Saliiih

L7 2 kullanıyorum, kulllanan kisiler yogun kullanimda sarj 2 gün yetiyor diyolar, ama bende güç tasarrufu açık olduğu halde akşamı zor çıkarıyor. Acaba benim bataryada arıza olabilir mi?

sorun senin makina da degil bende de ayni sekilde aksami zor ediyor tamamen kullanis tarzi ile ilgili ben internet sürekli acik ve sarj aksami zor getiriyor

• %90a 15 dakikada iniyodur benimki

• rzsrht R kullanıcısına yanıt
    Hiç uğraşma bence birçok insanın denemediği rom kalmadı ama bir artış olmadı. Bu telefon fazla uygulama kaldırmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiko. -- 13 Ocak 2014; 23:52:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rzsrht

quote:

KDZ dosyası ile yazılım güncelleme anlatımı
    (Herhangi bir sorun karşısında sorumlu değilim , riske girecekseniz bu işlemleri yapın)

1) KDZ doyalarını indireceğiniz adres ,buradakiler orijinal dosyalar.XDA forumdan farklı romlar indirebilirsiniz -> http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=13

2) Bu linkteki dosyayı indirin ve arşivden çıkarın

3) Lg nin sitesinden son usb driverlerı indirin ve kurun

4) USB hata ayıklama modunu aktif edin.Sistem ayarları , geliştirici seçeneklerinde.

5) Usb bağlantı tipine LG Yazılım 'ı seçin
    6) İndirdiğiniz klasördeki KDZ_FWD_UPD.exe uygulamasını çalıştırın

7) Cihazı kapatın , titreşene kadar Ses açma ve güç tuşlarına basın , sarı ekranda EMERGENCY MODE yazısı gelecek

8) Telefonu usb ile pc ye bağlayın

9) Uygulamadaki ekranı choose Type: 3GQCT ve Phone Mode: EMERGENCY olacak şekilde ayarlayın

10) İlk adımda indirdiğiniz KDZ dosyasını hedef olarak gösterin.
    11) Launch software update 'e tıklayın ve işlemin bitmesini bekleyin.

Evet işlem bu kadar arkadaşlar.Her yerde bahsedilen V20D rootlu yazılımını da şu adresten indirip , anlattığım adımlarla kurabilirsiniz.

V20D rooted JB 4.1.2

hocam kusura bakma. telefonu aldım fakat çok kasıyor LG L7 P705 benimkisi. "V20D root edilmiş" romu yüklemek için telefonu önceden root etmek gerekiyor mu? yoksa bu anlattığın şekilde v20d rootlu romu yükleyince zaten root lu oluyor mu? cahilliğimi mazur gör.. :)

hayır gerekmez

• evet artık dayanamıyorum gelen çağrılara cevap verememeye bu güne kadar zor dayandım kasıla takıla root yapmadan kullanıcam elbet lg bi güncelleme çıkartır dedim ama bi cacık olacağı yok bana nasıl root yapacağım hakkında bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusivecar -- 15 Ocak 2014; 0:07:50 >
  • Arkadaşlar LG optimus L7ii telefonunu alalı iki ay oldu, performansı çok iyi olmasına ragmen, swap oluşturmak istiyorum. Swapper for root programını kullanmak içinde root ve kernel support istiyor. Benim telefonumda zaten root kullanılmakta, ama LG için hangi kerneli kullanmam gerek onu bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar varsa ve yazarsa çok mutlu olurum. Telefon hard brick olmasından korkuyorum açıkçası. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAMED

Arkadaşlar LG optimus L7ii telefonunu alalı iki ay oldu, performansı çok iyi olmasına ragmen, swap oluşturmak istiyorum. Swapper for root programını kullanmak içinde root ve kernel support istiyor. Benim telefonumda zaten root kullanılmakta, ama LG için hangi kerneli kullanmam gerek onu bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar varsa ve yazarsa çok mutlu olurum. Telefon hard brick olmasından korkuyorum açıkçası. Şimdiden teşekkürler.

Swap alanı ram için ise gerek yok çok performans etkilemiyor ama oyunları sd karta atmak istiyorsan tel rootluysa gl to sd öneririm markette var oyunları sd karta atıp sorunsuz oynayabiliyorsun çok başarılı bende takılma filan olmadı

• ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    Ferhat arkadaşım aynen ram için demiştim ben çünk biliyosun LG L7 2 gözüken 750mb, kullanılabilir 600 küsür genelde kullanılanda 400 falan oluyor geriye 200 mb kalıyor. Zaten rootladıktan sonra program vasıtasıyla halletim hepsini hafıza kartına attım 32gb hafıza vardı bayaa oyun indirdim ama benim duyduğum bu hafıza kartın alanını ram olarak kullanabiliyormuşuz? Yetmediği zaman ordan çekebiliyormuşuz. Sen denedin mi daha önce eğer gerek yok diyosan hala swap için bende bırakıcam işin ucunu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAMED -- 15 Ocak 2014; 21:54:29 >
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.