Şimdi Ara

LG OPTİMUS L7 Kullanıcıları Kulübü (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.785
Cevap
32
Favori
277.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır LG tarafında yeni bir güncelleme yok zaten olması da zor.Bahsettiğim CyanogenMod 10 Android 4.1.2
    Pil performansı ,

• Arkadaslar LG Optimus L7 II P710 almayi düşünüyorum ama P705 ile arasindaki fark nedir?Beni magdur eder mi? Twitter Facebook Haber 2-3 oyun fazla ugrasmam tlf ile 2-3 yıl götürür mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba benim telefonda bu aralar tekrar saçmalamaya başladı rom işine bendemi girsem diyorum. Nasıl telefonu kullanmasakta boşta çok şarj gidiyormu mesela yada önemli bir eksiklik var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnnKlnc

Arkadaslar LG Optimus L7 II P710 almayi düşünüyorum ama P705 ile arasindaki fark nedir?Beni magdur eder mi? Twitter Facebook Haber 2-3 oyun fazla ugrasmam tlf ile 2-3 yıl götürür mü?

Hocam alma. Git lumnia al daha mantikli. Galaxy wonder da alabilirsin. Ozellikle wonder internet konusunda cok iyidir.
    Esime aldik, almaz olaydik. Sadece extradan internete girmek disinda birsey yapmaz, onuda dogru duzgun yapamiyor.
    Internet hizi berbat, rami yetersiz, kamerasi VGA gibi. Tonla rom yukledim ise yaramadi. En son CM10 kullaniyor. Biraz hizli gibi(veri hizi ve kamerada degisen yok tabiki) ama batarya suresi yariya dustu.

Bazilari kiza bilir ama bence bu konunun basligina "kesinlikle yanasmayin" yazmali.Biz aldik siz almayin. Kusura bakmayin ama LG ye cok sinirlendim.
    2 aylik bimeks ten aldigim L7 yi yari fiyatina satiyorum, herseye ragmen almak isteyen varsa ozel mesaj atsin.

• Teşekkürler Hocam bilgilendirmen için.Kafam çok karıştı telefon konusunda.
  • arkadaşlar bu L7 nasıl dns değiştiriyoruz bulamadım bir turlu
  • SnnKlnc kullanıcısına yanıt
    Kardeşim L7 yi alıcaksan gayet güzel ben karşı apartmanın wirelessesine bağlanabiliyorum ayrıca subway surf fifa 13 real football gibi oyunları hiç kasmadanda kaldırıyor alıcaksan al sorun yok
  • Burdaki yorumların çoğu birinci nesil L7 için değilmi? L7 II(p710) için değil.
  • Root'lamayı başardım ancak ROM flaşlayamadığım için sıkıntı yaşadım. P705'lere özel bir şey mi bu? Sürekli hata verip duruyor lanet olası program. İşte hata ekteki resimdeki gibi...

Bir de P700 e ait bazı modlar (örneğin Cyanogenmod) P705 te çalışır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legeallan -- 13 Aralık 2013; 19:34:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: legeallan

Root'lamayı başardım ancak ROM flaşlayamadığım için sıkıntı yaşadım. P705'lere özel bir şey mi bu? Sürekli hata verip duruyor lanet olası program. İşte hata ekteki resimdeki gibi...

Bir de P700 e ait bazı modlar (örneğin Cyanogenmod) P705 te çalışır mı?

Bi ara bizim paylaştığımız kdz updater onu dene zaten bu hata almanın sebebi windows enable diye program var o da dosyanın içinde onu çalıştırıyorsun sonra kdz updater açıyorsun bi keresinde benim de başıma gelmişti aynı hata ondan biliyorum

• Windows 8.2 sürümü ile sanırsam nokianın bi modeli ile çıkacakmış o da yakında her telefona windows phone ve tabletlere windows rt ücretsiz olarak kurulabilicekmiş sebebi ise androidin dilimininden pay almak umarım yakın zamanda olur da şu kasmaktan kullanılamayan andrioidden kurtuluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhat121

Windows 8.2 sürümü ile sanırsam nokianın bi modeli ile çıkacakmış o da yakında her telefona windows phone ve tabletlere windows rt ücretsiz olarak kurulabilicekmiş sebebi ise androidin dilimininden pay almak umarım yakın zamanda olur da şu kasmaktan kullanılamayan andrioidden kurtuluruz

Blackberry 10 serisinde zaten android programlar %90 port edilip kullanılabiliyor. Ve gerçekten sorunsuz bir şekilde çalışıyor lg l7 den sonra windows 7.8 olan htc titan almıştım fakat benim biraz mallığım oldu 7.8 sürümü wp8 programlarını desteklediğini biliyordum ama malesef sadece wp8 de çalışan programlar wp7.8 de çalışmıyordu bir süre kullandım cihaz çok harika güzeldi fakat wp8 desteği olmayınca satmak zorunda kaldım.. şuan blackberry z10 kullanmaktayım tahminen bir 3 yıl telefon değiştirmem bana lazım android programlarıda port ettim mutlu mesut kullanıyorum :)

• lg l7 kullanıcısıyım bu telefonda mesaj, cevapsız çağrı veya whatsapp tan mesaj gelince bildirim ışığı yanıyor mu yanıyorsa nasıl ayarlanıyor yardımlarınızı
    bekliyorum bu arada telefon gerçekten çok iyi en azından benim için güncelleme yapmadım kasılmalar olabilir diye 4.0.3 android kullanıyorum sizce güncelleme
    yaparsam gerçekten çok kasılırmı cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: archkoven

lg l7 kullanıcısıyım bu telefonda mesaj, cevapsız çağrı veya whatsapp tan mesaj gelince bildirim ışığı yanıyor mu yanıyorsa nasıl ayarlanıyor yardımlarınızı
    bekliyorum bu arada telefon gerçekten çok iyi en azından benim için güncelleme yapmadım kasılmalar olabilir diye 4.0.3 android kullanıyorum sizce güncelleme
    yaparsam gerçekten çok kasılırmı cihaz

Bildirim ışığı yok maalesef

• archkoven kullanıcısına yanıt
    Bildirim ısığı donanımsal olarak yok güncelleme yapmamanı öneririm kasılmalar olabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirhaner61

Bildirim ısığı donanımsal olarak yok güncelleme yapmamanı öneririm kasılmalar olabiliyor

ekran kilidi olunca whatsaptan mesaj gelmiyor kilidi açınca mesaj geliyor telefon tuş kilidi olunca mesaj gelmesini istiyorum
    bunun için ne yapmak gerekiyor wifi gelişmiş ayarlarda uyku modunda wifi daima olarak seçtim ama yine olmuyor ne yapabilirim
    bunun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archkoven -- 25 Aralık 2013; 21:44:36 >
  • Stock romda gta sanandreas denedim az önce biraz kasma vardı onun dışında kontrollerde takılma ve tepki süresunde gecikme olmasa oynanabilir telefonunda cynogenmodun romu olan gta sanandreasi overclockla ve de sanırsam 4.4 cynogenmod romunda vardı ayarlarda performance olduğu yerde 16 bit seçeneğini tıklayıp oyunu deneryip sonucu buraya yazabilir mi gta sanandreas çok iyi optimize edilmiş gta 3 vice city gibi değil stock 4.1 bile ben oyundan atar diye düşünmüştüm ama atmadı neyse cynogenmod rom kullanan arkadaşları bekliyoruz

• arkadaşlar fabrika ayarlarına sıfırlayınca 4.0.3 e dönüyo mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: seferihsn

arkadaşlar fabrika ayarlarına sıfırlayınca 4.0.3 e dönüyo mu

Malesef hayır
  • kardeş bende bu telefonu aldım 2 haftadır kullanıyorum ama bulunduğum yerde bu telefonun ekran koruyucusu yok internetten aldım değişik birşey geldi yanlış göndermişler hangi siteden alabilirim bilginiz varmı
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.