Şimdi Ara

LG OPTİMUS L7 Kullanıcıları Kulübü (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.785
Cevap
32
Favori
277.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GAMED

Ferhat arkadaşım aynen ram için demiştim ben çünk biliyosun LG L7 2 gözüken 750mb, kullanılabilir 600 küsür genelde kullanılanda 400 falan oluyor geriye 200 mb kalıyor. Zaten rootladıktan sonra program vasıtasıyla halletim hepsini hafıza kartına attım 32gb hafıza vardı bayaa oyun indirdim ama benim duyduğum bu hafıza kartın alanını ram olarak kullanabiliyormuşuz? Yetmediği zaman ordan çekebiliyormuşuz. Sen denedin mi daha önce eğer gerek yok diyosan hala swap için bende bırakıcam işin ucunu :D

Dostum deneyenler oldu ama bu swap olayını 256-512 mb ram olan telefinlar için yapıldı ki sd kart class 10 olmasına rağmen performans vermedi sadece normal kullanımda biraz rahatlattığını söylüyor ben denemedim ne uğraşmaya değmez ne riske telin çift çekirdekli canavar gibidir zaten hani uğraşcak kadar performans yok yine karar senin uğraşabilirsin ama oyunlarda pek performans vereceğini sanmıyorum ki sd kartın ömrünü kısaltan olay çünkü kartı aktif olarak kullanıyor ram gibi bende araştırdım zamanında 512 mb ram bizim tellerde olduğundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    Sorularıma çare oldun valla dostum ne diyim :D Normalde rahat zaten telefon kullanımım birazcık daha canavar olsun istemiştim çift çekirdek olması süperde rami swap yapmak o kadar değiştirmiyor diyorsan hiç uğraşmıyım. LG L7 tek çekirdek olduğundan heralde "çok iyi olay swap" falan yazmışlarda bazı forumlarda bende gaza geldim. Allahtan sana rastladımda rahatladım. Sd kartımda patates olmadan vazgeçtim iyi oldu vallahi,çok teşekkürler yardımcı olduğun için ferhat kardeşim hayırlı akşamlar.
  • Ne demek rica ederim yardımım dokunduysa sana da hayırlı akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ABREC

galiba benden başka kullanan kalmadı bu telefonu

Konunun sahibi olarak hala ısrarla kullanıyorum L7'mi bana mısın demedi, konuma telefonuma ihanet edemem bırakamam artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirhaner61

quote:

Konunun sahibi olarak hala ısrarla kullanıyorum L7'mi bana mısın demedi, konuma telefonuma ihanet edemem bırakamam artık

Bende varım şimdilik iyi anlaşıyoruz baya l7yle bakalım sonu ne olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhat121

quote:

quote:

Bende varım şimdilik iyi anlaşıyoruz baya l7yle bakalım sonu ne olucak

ikinci tlf olarak lg thrill 4G (optimus 3d nin amerika modeli) kullanıyorum. bu lg gerçekten ne desek boş şu telefonuna tr de ics vermedi avrupa da verdi ama cihazda yavaşlamalar var oysa ben orjinal at&t romunu yükledim cihazda uçuyor. 512 mb ram fakat çift kanallı ram olduğu olduğu için kasma donma yavaşlama yok oysa avrupa romu kuranlar 2.3 sürümüne geri döndü.. amerikaya en iyi sürümü ver diğer yerlere verme

• Arkadaşlar merhabalar bişeyler danışmak istiyorum. benim arkadaşımda bu telefondan var ama kendisi pek anlamıyor o yüzden ben incelemeye karar verdim.

Bu telefon Andorid hangi sürümü aldı güncelleme olarak.
    Çok kasıyor felan sizde de öylemi
    root felan yaptınız mı yapınca ne gibi eksileri artıları oldu.

Teşekkürler.
  • Arkadaşlar cok acil bir sorunum var l7 de tema degistiremiyorum go launcher denedim tema degisiyo ama programi kapatinca eski haline donuyo..

• Bildigim kadariyla en son JB 4.1 aldi bu telefon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben telefonu 4.0 a döndüreceğim servis döndürüyomuş galiba istanbul avrupa yakasında nerde servis var bilginiz var mı
  • Bendede lg optimus l7 var ama bi arkadaşa uyup rom yükledim bana senin telefonun cwm ile backupunu alıp link atarmısın lütfen
  • arkadaşlar bana lg optimus l7 p705 cwm backup dosyası lazım elinde bu telefon olan varsa bana dosyayı gönderebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alihan1591

Bendede lg optimus l7 var ama bi arkadaşa uyup rom yükledim bana senin telefonun cwm ile backupunu alıp link atarmısın lütfen

yardım etmeyi isterdim ama ben o telefona veda edeli çok oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alihan1591

arkadaşlar bana lg optimus l7 p705 cwm backup dosyası lazım elinde bu telefon olan varsa bana dosyayı gönderebilir mi

Stock rom istiyorsanız lgnin sitesinde var kdz updater ile pcden kurabilirsiniz

• bu cihazdan ben de bir tane aldım, öyle fazla oyun internet kullanılmayacak şarj süresi önemli kasmayan birşey olması önemli, tavsiyeniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

bu cihazdan ben de bir tane aldım, öyle fazla oyun internet kullanılmayacak şarj süresi önemli kasmayan birşey olması önemli, tavsiyeniz nedir?

Aldıysan tavsiye niye istiyosun dostum onu anlamadım oyun haricinde sarj konusunda iyi bir cihazdır
  • L7'yle ayrılma vaktim discovery elite gelirse olacak baskada olmaz kafaya koydum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

bu cihazdan ben de bir tane aldım, öyle fazla oyun internet kullanılmayacak şarj süresi önemli kasmayan birşey olması önemli, tavsiyeniz nedir?

Aldıysan tavsiye niye istiyosun dostum onu anlamadım oyun haricinde sarj konusunda iyi bir cihazdır

tavsiye istediğim şey çok net anlaşılmamış galiba, en uygun rom u soruyorum

• Arkadaşlar LG L7 2 P710 kullanıyorum sankş ara ara kasmalar görüyorum sinirilerim bozuluyor dr drving te bazen direksiyon çevirdiğinde kasma oluyor subway de kasma olmustu daha hiç büyük oyun yükleme sansım olmamıstı most wanted asphalt 8 gibi oyunları acar mı bu telefon , bu kasmaların sebebi nedir ?
  • spearman_2434 S kullanıcısına yanıt
    Grafik işlemcisi ve Ram i pek güçlü bir telefon değil zaten.Ben de bu modeli kullanıyorum.Telefonda oyun oynamayan biri olarak,şimdiye kadar Candy crush ve Temple run 2 yükledim,candy crush da zaten olmuyor.pek kasma farketmedim Temple run'da da.Birkaç tanede uygulama yüklü.

Bende boş halde 380-410 arası ram harcıyor.

Büyük oyunlarda nasıl olur bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.