Şimdi Ara

LG OPTİMUS L7 Kullanıcıları Kulübü (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.785
Cevap
32
Favori
277.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • L7 2 ye gelecek diye haberler cikti,bazi yerlerde optimus serisine gelecek yaziyor.l7 ye gelebilir yani. Hali hazirda xda da custom romlar da bulunmakta. Kontrol edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcknrll -- 17 Şubat 2014; 23:39:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ben bu telefonunu arkadaşım aldı gayet memnun oyunlarda falan kasma yapmıyordu ekranıda güzeldi sorun şu bu L7'de ön kamera var mı?
  • L7 2 de var. L5 ile L7 nin farkinin,on kamera ve ekran olmasi lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rcknrll kullanıcısına yanıt
    LG P705 OPTIMUS L7 bunda var mı?
  • http://www.phonearena.com/phones/LG-Optimus-L7_id6943

0.3 mp ön kamera mevcut.

• Oyunlar da kasma yapmıyorsa hatta normal kullanımda kasmıyorsa ve ana menu tuşunun etrafında renkli ışıklar yanıyorsa l7 2dir aman sakın bulaşma l7ye ya l9 al ya da l7 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L9 bulabilirse piyasada,alabilir tabi. Imkanin varsa,l7 yerine l7 2 al. L5 2 yede bakabilirsin.

• Arkadaşlar telefona 6 ocakta güncelleme geldi. Bende güncellemeyi yükledim software updatetten ama telefonu restart ettikten sonra root yüzünden güncellenemedi diyor. Güncelemmeyi yapmam lazım sizce ne yapmalıyım ? Acil cevap verirseniz çok sevinirim.
  • İnternet diye gözüküyor.
  • Arkadaşlar lg l7 ye 4.4 kitkat gelmiş gözükyor ancak lg l7 ii ye geldi mi. Daha dogrusu internetten yapabilr miyiz ?
  • 4.4 Kitkat güncellemesi mi?
  • Nerde gozukuyor 4.4 geldigi? Bildigim kadariyla Note3 e bile gelmedi.

• 4.1'den sonra bişey çıkmadı ki, hangi 4.4.
  • Şuan 5830i kullanıyorum.

LG P705 Optimus L7 ve Nokia Luamia 520 arasında kaldım.

L7nin görünüşü hoşuma gidiyor.Ama yavaş diyorlar.

Lumiada görsel olarak fena değil,Wp olmasından çekiniyorum. Menüsü android kullanan bana ilginç geldi.

L7 kullananlar olarak ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 26 Şubat 2014; 14:34:15 >
  • L7 2 p710 alabileceksen,tavsiye ederim.

Bu iki telefondan L520 yi tercih edebilirsin,ama teknosada L520 599tl iken,L525 499 tl idi yanlis hatirlamiyorsam.525,520 nin bir ust modeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: rcknrll

L7 2 p710 alabileceksen,tavsiye ederim.

Bu iki telefondan L520 yi tercih edebilirsin,ama teknosada L520 599tl iken,L525 499 tl idi yanlis hatirlamiyorsam.525,520 nin bir ust modeli.

Evet öyleymiş.

Lumialarda çekindiğim konu android değilde WP olması.

Menüsüne falan baktım Lumiaların hoşuma gitmedi açıkçası.

Sizin Lg ne durumda görsel olarak çok şık bir telefona benziyor özellikle beyazı.

• Yaklasik 2 aydir kullaniyorum,gayet memnunum. Benim ihtiyacimi karsiliyor. Gerekli 3 5 uygulama yuklu,oyun falan yok. Dogru duzgun zorlandigini hatirlamiyorum. Ben titan siyahini kullaniyorum.

• Arkadaşlar kaç gündür bir custom rom arıyorum bu model için p 700 yani normal LG L7 için var çift çekirdekli olan LG L7 ii için yok.
    Bildiğiniz custom romlar varsa lütfen yazın. CM11 istiyordum adamlar yapmamış sonra bir baktım ki kimse yapmamış

LÜTFEN YARDIM ARKADAŞLAR, OCAĞINIZA DÜŞTÜM.
  • GAMED G kullanıcısına yanıt
    Xda ya baktiniz mi? Cm yapacakti,okudugumu hatirliyorum xda da.

• Bu telefona değil kitkat 4.4, kerane tatlısı 5.0 cevizli baklava 5.2, antep sarma 5.5 bile gelse bu telefon adam olmaz..
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.