Şimdi Ara

LG OPTİMUS L7 Kullanıcıları Kulübü (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.785
Cevap
32
Favori
277.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: demirhaner61

quote:

Orijinalden alıntı: ABREC

quote:

quote:

4.0.3 e döndüm gözlerime inanamadım telefon uçuyor resmen

Nasıl döndün

https://www.google.com.tr/#q=lg+l7+rom

En üstte çıkan adresi açın, detaylı şekilde anlatmış harfiyen uyguladım dediği gibi yükledikten sonra açılmadı telefon hard reset attım arapça olarak açıldı türkçeyi seçtim gerekli ayarları yaptım çok güzel oldu şiddetle tavsiye ederim

Performans artısı nasıl baslıyorum o zaman döndürmeye

menüye basmanızla uygulamalar direk karşınızda, arama geldiğinde önce 4-5 saniye titreyip sonra arama ekranı gelip sonra numara çıkıp 3-4 saniye sonra isim çıkmıyor onun yerine direk hepsi geliyor ben çok memnunum bu şekilde parçalanana kadar kullanırım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4.0.3 e döndüm gözlerime inanamadım telefon uçuyor resmen

Nasıl döndün

https://www.google.com.tr/#q=lg+l7+rom

En üstte çıkan adresi açın, detaylı şekilde anlatmış harfiyen uyguladım dediği gibi yükledikten sonra açılmadı telefon hard reset attım arapça olarak açıldı türkçeyi seçtim gerekli ayarları yaptım çok güzel oldu şiddetle tavsiye ederim

Performans artısı nasıl baslıyorum o zaman döndürmeye

menüye basmanızla uygulamalar direk karşınızda, arama geldiğinde önce 4-5 saniye titreyip sonra arama ekranı gelip sonra numara çıkıp 3-4 saniye sonra isim çıkmıyor onun yerine direk hepsi geliyor ben çok memnunum bu şekilde parçalanana kadar kullanırım

Kesin biseyi eksik yapar telefonu hiç kullanamaz hale getiririm diye korkuyorum

• korkacak bişey yok denilenlere uyun yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende versiyon yukseltmeyi dusunuyordum 4.0.3 kullaniyorum ama sikayetim yok biraz yavas olabilir ama yukseltince daha cok yavaslayacak bozulana kadar bu sekilde devam sonuna kadar

• Yükleme asamasındayım vk10 romunu sonucları burda paylasırım
  • Bu "süper" telefon sayesinde telefonda facebook kullanmıyorum, facebook aşırı ram kullanıyor, e zaten "süper" telefonum ram fakiri olduğu için sonuç faciaya dönüşüyor.
    ilk akıllı telefonumu neden ucuza kaçarak L7 aldım diye kendime sorup duruyorum. ikinci el piyasası da çok zayıf..
  • quote:

Orijinalden alıntı: archkoven

Bende versiyon yukseltmeyi dusunuyordum 4.0.3 kullaniyorum ama sikayetim yok biraz yavas olabilir ama yukseltince daha cok yavaslayacak bozulana kadar bu sekilde devam sonuna kadar

Bu Telefonu bir arkadaştan alacağım. Acaba sorunsuz bir şekilde jelly bean e yükseltilebiliyor mu? Android bilgim çok az o yüzden soruyorum. Normal yollardan 4.3 yapabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

quote:

Bende versiyon yukseltmeyi dusunuyordum 4.0.3 kullaniyorum ama sikayetim yok biraz yavas olabilir ama yukseltince daha cok yavaslayacak bozulana kadar bu sekilde devam sonuna kadar

Bu Telefonu bir arkadaştan alacağım. Acaba sorunsuz bir şekilde jelly bean e yükseltilebiliyor mu? Android bilgim çok az o yüzden soruyorum. Normal yollardan 4.3 yapabilir miyim?

almayin, aldirmayin diyoruz arkadasim burda. tamam kasasi şık ama rami yetmiyor malesef. ben yorumlari okuduktan sonra güncelleme yapmadım. kullanılabilir ram şuan ortalama 100mb çünkü. alıcaksan gm discovery al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 10 Mart 2014; 23:16:57 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

quote:

almayin, aldirmayin diyoruz arkadasim burda. tamam kasasi şık ama rami yetmiyor malesef. ben yorumlari okuduktan sonra güncelleme yapmadım. kullanılailir ram şuan ortalama 100mb çünkü. alıcaksan gm discovery alın arkadaşınıza.

Hocam durum şu. Iphone kullancısıyım ama android uygulama geliştiryorum. Test etmek için bir telefona ihtiyacım var. Hepsiburadada hediye çeki + bonus vs ile bu telefon 290 lira civarına geliyor bana. 2. seçeneğimde huawei y 320. o da 230 tl civarına geliyor. Hani telefonun günlük kullanım amacı yok. Fiyatı çok uygun olduğu için alacağım. O yüzden bilginiz varsa sorum hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. 4.2 ve üzeri herangi bir işletim sistemli android almam şart. E gidip huawei alcama 60 tl fazla verip bunu alırım diye düşündüm. Yanlış mıyım?

• p705 için 4.1.2 güncellemesi çıktı diye biliyorum en son. 4.3 hiç gelmedi. yazılım içinse rame ve işlemciye ihtiyacın olur, sen en iyisi bu telefona bulaşma. huavei hakkında bilgim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

quote:

almayin, aldirmayin diyoruz arkadasim burda. tamam kasasi şık ama rami yetmiyor malesef. ben yorumlari okuduktan sonra güncelleme yapmadım. kullanılailir ram şuan ortalama 100mb çünkü. alıcaksan gm discovery alın arkadaşınıza.

Hocam durum şu. Iphone kullancısıyım ama android uygulama geliştiryorum. Test etmek için bir telefona ihtiyacım var. Hepsiburadada hediye çeki + bonus vs ile bu telefon 290 lira civarına geliyor bana. 2. seçeneğimde huawei y 320. o da 230 tl civarına geliyor. Hani telefonun günlük kullanım amacı yok. Fiyatı çok uygun olduğu için alacağım. O yüzden bilginiz varsa sorum hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. 4.2 ve üzeri herangi bir işletim sistemli android almam şart. E gidip huawei alcama 60 tl fazla verip bunu alırım diye düşündüm. Yanlış mıyım?

bu telefonda json güncellemiş hali ile yazdığınız uygulamaları test edemezsiniz ram izin vermez çok kasıyor aşırı huawei biraz daha arayüzü saf androide yakın olduğu için daha hızlı ve stabil alacaksanız huawei alın kullandım memnundum

• Koğuş kalk
  • durmak yok kasmaya devam.

• kasa kalitesi nasıl şık gibi.

ram kaçlık cihazın

kararsızım alıp almamakla

• L7 512mb, L7 II 768 mb ram e sahip.

• quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

kasa kalitesi nasıl şık gibi.

ram kaçlık cihazın

almadıysan hiç alma boşver :D

Edit: Sizin cihazlarda OTG varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iplenmeyenadam -- 24 Mart 2014; 20:17:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iplenmeyenadam

quote:

ram kaçlık cihazın

ram nedeniyle mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iplenmeyenadam

quote:

ram kaçlık cihazın

ram nedeniyle mi

512 mb eksik kalıyor androidde sınıfta arkadaşlarınız lumia 520 de asphalt 8 oynarken siz flapy bird oynuyorsunuz

• quote:

ram kaçlık cihazın

Hiç ama hiç önermeyin beş para etmez, sadece alo der mesaj atarsan interneti kapatırsan kullanırsın diğer şekilde seni sinir eder.. yeni küfürler icad edersin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren Karabelli

quote:

ram kaçlık cihazın

Hiç ama hiç önermeyin beş para etmez, sadece alo der mesaj atarsan interneti kapatırsan kullanırsın diğer şekilde seni sinir eder.. yeni küfürler icad edersin :)

Simdiki tel 5830i bundada ram iyi degil aslinda
    bi instagram bi whatsapp yuklu l7 yi alirsam bunlar yine yuklu olur. Kasarmi

aslinda aklimda bide discovery var o daha pahali ama

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.