Şimdi Ara

LG OPTİMUS L7 Kullanıcıları Kulübü (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.785
Cevap
32
Favori
277.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BcevikB

quote:

Orijinalden alıntı: Eren Karabelli

quote:

kasa kalitesi nasıl şık gibi.

ram kaçlık cihazın

kararsızım alıp almamakla

Hiç ama hiç önermeyin beş para etmez, sadece alo der mesaj atarsan interneti kapatırsan kullanırsın diğer şekilde seni sinir eder.. yeni küfürler icad edersin :)

Simdiki tel 5830i bundada ram iyi degil aslinda
    bi instagram bi whatsapp yuklu l7 yi alirsam bunlar yine yuklu olur. Kasarmi

aslinda aklimda bide discovery var o daha pahali ama

Kasmanın kralını yaşarsın, yeni küfürler kazAndırırsın topluma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4.0.3 tamam ama 4.1.2 bu telefonda kullanılamıyor arkadaşlar ve yeni satılan çoğu cihaz 4.1.2 yüklü geliyor.Bu telefon hatalı bir telefondur.Asıl amacı olan konuşmayı bile doğru dürüst yapamıyorsunuz çağrı ekranı çok geç geliyor.Almayın , aldırtmayın .
  • arkadaşlar eğer kasmasından cok rahatsızsanız carbon rom var 4.4.2 sürüm. 2 haftadır kullanıyorum en azından bildirim çubuğu rahat ve jb ye gore çok daha stabil http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2638321 kullanılabilir ram 202 mb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalkrgc -- 25 Mart 2014; 19:12:14 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eren Karabelli

quote:

kasa kalitesi nasıl şık gibi.

ram kaçlık cihazın

kararsızım alıp almamakla

Hiç ama hiç önermeyin beş para etmez, sadece alo der mesaj atarsan interneti kapatırsan kullanırsın diğer şekilde seni sinir eder.. yeni küfürler icad edersin :)

Simdiki tel 5830i bundada ram iyi degil aslinda
    bi instagram bi whatsapp yuklu l7 yi alirsam bunlar yine yuklu olur. Kasarmi

aslinda aklimda bide discovery var o daha pahali ama

bende de face ve whatsapp vardı kasılmasından bıktım face sıldım ınternet uzerınden gırmeye basladım baktım olacak gıbı degıl dıscovery ye gecıs yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: unalkrgc

arkadaşlar eğer kasmasından cok rahatsızsanız carbon rom var 4.4.2 sürüm. 2 haftadır kullanıyorum en azından bildirim çubuğu rahat ve jb ye gore çok daha stabil http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2638321 kullanılabilir ram 202 mb.

CARBON-KK-NIGHTLY-20140325 bu dosya mı?

bunu indirdikte nasıl yüklicez yardım edebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy2121 -- 29 Mart 2014; 10:01:48 >
  • Arkadaşlar önemli bi sıkıntım var

kardeşime telefon alcz 16 yaşında internet lazım bir de sms internette face twitter falan bir de araştırma ödevi verdikleri zaman gerekli materyali toplaması gerekiyo arada youtube falan başka bi ihtiyacı yok diyebilirim pek oyun falan oynamaz müzik dinler bol bol mesajlaşır. L5 II ile L7 II arasında kaldık. arada 150tl fark var ama L7 II.ye 150tl fazladan verecek kadar kalite farkı var mı yoksa L5 II alalım eğer harbiden bu kadar fark varsa 150tl koymaz diyebilirim. Ne alayım L5 II mi yoksa L7 II mi ???
  • Alabiliyorsaniz tabi ki l7 ii alin hem cift cekirdek hem 256 mb ram fazla
    Bu devirden sonra tek cekirdek tel alinmaz ki l5 ii bizim l7 ile ayni tek cekirdek 512 mb ram ama romu nasildir bilmem belki kasma yoktur ikisinin arasinda derseniz bence l7 ii alin telefon her zaman alinan bi sey degil siz yinede bu teleefonu kullananlara forumlara dolasin baska sıkıntısı var mı diye l9 da mesela sebeke sorunu vardi ama tel cift cekirdek 1 gb ram arastirmadan almayin hatta discovery alin cok cok daha iyi bi telefon oldugunu soyleyebilirim boyle sorunlari yok hem fiyati ayni ozellikleri daha cok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar eğer kasmasından cok rahatsızsanız carbon rom var 4.4.2 sürüm. 2 haftadır kullanıyorum en azından bildirim çubuğu rahat ve jb ye gore çok daha stabil http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2638321 kullanılabilir ram 202 mb.

Romda otomatik isik aydinlatma calisyormu oyle yaziyor sitede ayriyetten cm de soyle sıkıntı vardi isimleri ve numaralari rehberde sime kaydedemiyordum sirf bu yuzden official rom kullaniyorum ama rom hantal greenify sistem temizleme araclariyla filan idare ediyorum ama gına geldi eger sime numara isim kaydedilebiliyorsa bunu hemen kurucam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhat121

Alabiliyorsaniz tabi ki l7 ii alin hem cift cekirdek hem 256 mb ram fazla
    Bu devirden sonra tek cekirdek tel alinmaz ki l5 ii bizim l7 ile ayni tek cekirdek 512 mb ram ama romu nasildir bilmem belki kasma yoktur ikisinin arasinda derseniz bence l7 ii alin telefon her zaman alinan bi sey degil siz yinede bu teleefonu kullananlara forumlara dolasin baska sıkıntısı var mı diye l9 da mesela sebeke sorunu vardi ama tel cift cekirdek 1 gb ram arastirmadan almayin hatta discovery alin cok cok daha iyi bi telefon oldugunu soyleyebilirim boyle sorunlari yok hem fiyati ayni ozellikleri daha cok

soylediklerine katiliyorum. ayrica alabilirseniz gm discovet alin f-p telefondur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Alabiliyorsaniz tabi ki l7 ii alin hem cift cekirdek hem 256 mb ram fazla

soylediklerine katiliyorum. ayrica alabilirseniz gm discovet alin f-p telefondur.

L7 den discovery e gecis yapan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hellboy2121 kullanıcısına yanıt
    cwm de wipe data/ wipe cache /dalvich wipe daha sonra mounts and storage den system formatla install zip bölümünden hafıza kartına attığın dosyayı bulup kur aynı işlemi gapps için yap sonra reboot system now yap tel resetlenecek ilk açılış uzun sürer
  • quote:

quote:

Romda otomatik isik aydinlatma calisyormu oyle yaziyor sitede ayriyetten cm de soyle sıkıntı vardi isimleri ve numaralari rehberde sime kaydedemiyordum sirf bu yuzden official rom kullaniyorum ama rom hantal greenify sistem temizleme araclariyla filan idare ediyorum ama gına geldi eger sime numara isim kaydedilebiliyorsa bunu hemen kurucam

otomatik aydınlatma çalışmıyor ayriyetten sime numara kaydıda yok sadece telefona kayıt yapılabiliyor.

• Arkadaşlar merhaba, geçen hafta bu telefondan aldım: P710 LG Optimus L7 II. Bu forumda yazılanları da uzun uzun okudum. Çoğu arkadaşın bahsettiği sorunların hiçbiriyle karşılaşmadım. Belki P710 olduğundandır. Neyse, benim de bir sorunum var. Dün telefonun uygulamalarından biri olan yazılım güncellemeyle wifi üzerinden güncelleme yaptım. 15-20 dakikada herşey tamamlandı. Sonra fark ettim ki herhangi bir uygulama 10-15 dk açık kaldığında kamera çevresinde anormal bir ısınma oluyor. Güncelleme öncesinde böyle bir şey yoktu. Bu güncellemeyi geri almanın bir yolu var mı? İlk defa LG kullanıyorum. Fabrika ayarlarına dönmek yeterli olur mu? Şimdiden teşekkürler
  • omerax kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarina donmek yeterli olmayacaktir.Fabrika ayarlarina cevirdikten sonra ayni surumden devam edersiniz. Format atmadan duzelmiyor sanirim. Root atildiktan sonra yapiliyorsa bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: rcknrll

Fabrika ayarlarina donmek yeterli olmayacaktir.Fabrika ayarlarina cevirdikten sonra ayni surumden devam edersiniz. Format atmadan duzelmiyor sanirim. Root atildiktan sonra yapiliyorsa bilemem.

Öncelikle cevap için teşekürler. Dün destek sistemi üzerinden LG'ye sorunu bildirdim. Şu kod ile factory reset yapmamı söylediler: 3845#*710# Bu factory reset ile ayarlardaki fabrika ayarlarına sıfırlama aynı işlem mi?
    O konuda pek bilgim yok ama telefon ilk haline dönebilir factory reset ile
    Benim bildigim,formatlamak ,yada sifirlanmak diyelim, ses acma tusu,ses kisma tusu ve guc tusuna ayni anda basip,acilan menuden recovery i secmek gerekiyor. O menuden denemedim. Internette arastirin.

• Teşekkürler arkadaşlar. Daha önce Sony ve Samsung telefonlara çok custom rom ve firmware yükledim. Bu LG'ye yapılan güncelleme hiçbir şekilde geri alınamıyor. Tek yol firmware yüklemek. Ama p710 ile ilgili yeterli bilgi bulamadım. p700, p705 için firmware yükleme talimatları falan var ama bu model için bakmadığım ingilizce, ispanyolca, rusça site kalmadı :) Şu KDZ uygulamasını da Win 8 64 bitte bir türlü çalıştıramadım. P710 almayı düşünenlere veya alanlara tavsiyem kesinlikle V10J sürümüne güncellemeyin. Telefonda hız vs namına değişiklik olmuyor. Sadece ısınıyor:) Güncellenmemiş haliyle zaten hakkını veriyor. Root yapıp gereksizleri de süpürünce cillop gibi. Bu arada bu telefonu framaroot ile rootlamak isteyip de yapamayanlara önerim, framaroot 1.6'ı indirin kurun, superuser zaten seçili ve Gandalf seçeneğini seçin.

Şu firmware yükleme konusunda gelecek yardımlara açığım :)

• ben 4.03 e geri dündüm. telefonum kendine geldi...

lanet olsun 4.1.2 boyle yazılım mı olur millet beni arıyordu, bir kaç sn sonra ekran açılıyordı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy2121

ben 4.03 e geri dündüm. telefonum kendine geldi...

lanet olsun 4.1.2 boyle yazılım mı olur millet beni arıyordu, bir kaç sn sonra ekran açılıyordı....

Aynını ben de yaşıyorum .
    4. 03 e nasıl geri döndünüz?
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.