Şimdi Ara

LG OPTİMUS L7 Kullanıcıları Kulübü (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.785
Cevap
32
Favori
277.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lepanto

Arkadaşlar cihaz bu kadar mı kötü? Çok mu fazla kasıyor? İdarelik bir telefona ihtiyacımız var 5 ay falan kullanılacak. Bunu gördüm 300 civarına ikinci eli var bütçemin üst sınırı da 300 zaten. Galaxy Ace düşünürken bu daha iyidir diye sevinmiştim ama çok şikayet eden olmuş. Ne dersiniz önermez misiniz? Hangi sorunları çıkarıyor cihaz?

Eger facebook whatsapp twiter i ayni anda kullanmayacak isen al ben hepsini yukledigimde kullanamadim ve sattim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

Arkadaşlar cihaz bu kadar mı kötü? Çok mu fazla kasıyor? İdarelik bir telefona ihtiyacımız var 5 ay falan kullanılacak. Bunu gördüm 300 civarına ikinci eli var bütçemin üst sınırı da 300 zaten. Galaxy Ace düşünürken bu daha iyidir diye sevinmiştim ama çok şikayet eden olmuş. Ne dersiniz önermez misiniz? Hangi sorunları çıkarıyor cihaz?

Eger facebook whatsapp twiter i ayni anda kullanmayacak isen al ben hepsini yukledigimde kullanamadim ve sattim

Hepsi aynı anda açık olmaz ama hepsi yüklü olur. Lazım olduğunda açılır teker teker. Sıkıntı olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: rcknrll

Onceki sayfalara bakarsan,aramayi cevaplayamayandan tutta menunun acilmasi icin uzunca sure bekleyenlere kadar bir suru sikintisi olan var. Asagi yukari ayni fiyata gmd yada l5 2 alabilirsin 2. El olarak. Gmd biraz daha pahali olabilir tabi. L5 2 ile daha rahat edersin.

Tabi.cok uygulama yuklemeyeceksen is gorebilir.

Sıkıntısı olan çok var, Ace düşündük onun konusunda daha çok sıkıntı yazılmış, bir de Android 2.2'de kalmış cihaz. Bütçe maksimum 300 hocam o civarda da Discovery de yok L5 2 de yok. Ne yapsam bilemedim doğru dürüst telefon yok bu civarda. 5 ay idare edecek bir telefon lazım onu da bulamıyoruz piyasada

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

Hepsi aynı anda açık olmaz ama hepsi yüklü olur. Lazım olduğunda açılır teker teker. Sıkıntı olur mu?

Farketmez sen yukledikten sonra facebook whatsapp. Arka planda sürekli çalışır ben sana şöyle soyleyim facebook a kendi tarayicisindan giriyordum facebook uygulamasını bile silmistim kasmasin diye

• Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce lg l7 p710 aldım ablama fakat görüntülü konuşma yapamıyoruz... özellklerinde 3g görüşme var yazıyor ama ne hikmetse 3g arama yapılamıyor.. bütün ayrları yapıyorum ama zaten arama seçeneğinde görüntülü arama seçeneği yok... telefonu n11.com dan almıştım... acaba bu telefonda 3 g görüşme yok mu...
  • kutay2455 kullanıcısına yanıt
    Gsm sebekesi uzerinden goruntulu gorusme ozelligi yok p710larda. Skype gibi uygulamalar kullanarak yapabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gsm sebekesi uzerinden goruntulu gorusme ozelligi yok p710larda. Skype gibi uygulamalar kullanarak yapabilirsiniz.

dun bir turkcell bayisindede dikkatimi cekti oradada ozellikleri arasinda 3g goruntuli gorusme var yaziyordu...ondede kamerasi var skype vs bitun androidli telefonlarda oluyor zaten.. bu ozelligi nicin varmis gibi gosteriyor saticilar anlam veremedim...3 g goruntulu gorusme var diye aldik megerse yokmus...

• kutay2455 kullanıcısına yanıt
    Teknoloji marketlerdeki yada operatör mağazalarında çalışanlara sorarsanız var demeleri normal. Satana kadar herşey..

Bildiğim kadarıyla samsunglar hariç yeni telefonların birçoğunda 3gli görüşme desteklenmiyor. Firmalar için ekstra külfet olduğu için diye düşünüyorum. Ön kamera koyup görüntülü görüşme koymamaları entresan gerçekten.
  • quote:

Teknoloji marketlerdeki yada operatör mağazalarında çalışanlara sorarsanız var demeleri normal. Satana kadar herşey..

Bildiğim kadarıyla samsunglar hariç yeni telefonların birçoğunda 3gli görüşme desteklenmiyor. Firmalar için ekstra külfet olduğu için diye düşünüyorum. Ön kamera koyup görüntülü görüşme koymamaları entresan gerçekten.

• arkadaşlar şöyle 3-5 ay önce LG bi çok telefonunu 4.4 e güncelleyerek, kötü izlenimleri silmeye çalışacak tarzı haberler vardı ve bu listelerde LG L7 P705 te vardı, sice son durum ne çıkar mı 4.4 yaz sonuna falan?

neyse siz beni ciddiye almayın LG bu, amiral gemisini ite kakalaya güncelledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordinalfasulye

arkadaşlar şöyle 3-5 ay önce LG bi çok telefonunu 4.4 e güncelleyerek, kötü izlenimleri silmeye çalışacak tarzı haberler vardı ve bu listelerde LG L7 P705 te vardı, sice son durum ne çıkar mı 4.4 yaz sonuna falan?

Gelsede 512 mb ram ve tek çekirdek işlemciden verim alamazsınız.. bu defa kasıntıdan ölür :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren Karabelli

quote:

arkadaşlar şöyle 3-5 ay önce LG bi çok telefonunu 4.4 e güncelleyerek, kötü izlenimleri silmeye çalışacak tarzı haberler vardı ve bu listelerde LG L7 P705 te vardı, sice son durum ne çıkar mı 4.4 yaz sonuna falan?

Gelsede 512 mb ram ve tek çekirdek işlemciden verim alamazsınız.. bu defa kasıntıdan ölür :)

• Aslinda dusuk ramli telefonlar icin daha iyi olacak dediler ama,belli olmaz tabi.

• quote:

güncellemeden sonra telefon açılmayabilir
  • quote:

Aslinda dusuk ramli telefonlar icin daha iyi olacak dediler ama,belli olmaz tabi.

bende o yönde şeyler okudum da dedim belki hiç kullanmadan emekliye ayırdığım ve kasa olarak sıfırdan farksız telefonum adama benzerde ikinci telefon olarak kullanarım demiştim ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiryilmaz

telefon geldi ve harika bi telefon. hiçte korkulacak bişeyi yok. tek sorun flash player android 4 için çalışmıyor. ama bi çok sitede cam gibi vidyoları izliyorum. ekranıda harika. sorularınıza cevap verebilirim

şuan bu arkadaş acaba halen bu telefon için ''harika'' diyormudur?
  • quote:

quote:

telefon geldi ve harika bi telefon. hiçte korkulacak bişeyi yok. tek sorun flash player android 4 için çalışmıyor. ama bi çok sitede cam gibi vidyoları izliyorum. ekranıda harika. sorularınıza cevap verebilirim

ben de ilk aldğımda süper diyordum, javalı lg kp500 vs telefonlar kullanımış biri olarak o zamanlar iyi gelmişti, aslında şu an da değişen pek bişey yok ama beklentilerimiz yükseldi galiba...
  • quote:

quote:

quote:

ben de ilk aldğımda süper diyordum, javalı lg kp500 vs telefonlar kullanımış biri olarak o zamanlar iyi gelmişti, aslında şu an da değişen pek bişey yok ama beklentilerimiz yükseldi galiba...

ben aldıktan 1 hafta sonra kasmaya başladı.. beklentim sadece whatsapp,face,tweet, ve air flight radar içindi ama üçünü ne zaman kullanmaya kalksam geberiyordu kasmaktan, normal kullanımda bile çağrı gelirken kasan bir telefon bu, değil 4.4 kitkat 5.0 tulumba,5.2 lokma tatlısı,6.0 kerane tatlısı verisyonu bile gelse bu cihaz düzelmez :)

• beyler edge den 3g ye nasıl geçiyoruz bir türlü bulamadım acil cevap lazım
  • arkadaşlar 4.1.2 jelly bean yüklü L7 ye frameroot ile root izni vermek istiyorum olmuyor, greenify yüklüycemde...

var mı bildiğiniz bir framaroot sürümü jellybean root eden ya da türevi kolay bir yol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordinalfasulye -- 30 Nisan 2014; 22:15:15 >
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.