Şimdi Ara

LG optimus L9 şebeke sorunu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yaklaşık 20 gün önce eşim için malum siteden (sahıbınden) 4 ay önce gold dan alınmış faturalı LG L9 cep telefonu aldım. ancak gecen hafta telefonun zaman zaman şebekeyi kapattığını farkettim. ekrana bakınca avea hat 3 yada dört çekiyor ancak aradığımda aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor , aynı şekilde telefondan aramada yapılamıyor . telefonu kapatıp acınca normale dönüyor. Avea müşteri hizmetlerini aradım sistem üzerinden hattımıza reset attılar ancak arızanın telefondan da olabilecegini söylediler
    daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu aranızda Manisada LG servisi yok acaba servis bu arızayı kabul eder mi, telefonun ilk sahibinin gönderdiği faturada imei yazmıyor bana yardımcı olursanız cok sevinirim

• En etkili çözum .Yaslı Elektronik Lg servisi çankaya,izmir..5 dakikada en guncel surum yukluyorlar. Bende de ayni sorun vardi duzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyide telefonda zaten 4.1.2. en son sürüm yüklü
    bu iizmirdeki servis ilgili mi acaba ayrıca cihazın garantisi gold veya LG diye ayrılabiliyormuş nasıl olur bu anlamadım
  • Aynı hatayı bende yaşıyorum benımde hattım avea ve son yazılım yüklü 4.1.2 V20b kısacası sorun yazılımda değil en azından şöyle bi açıklama etirebilirim ki görmeyen arkadaş için hata bazen gerçekleşiyor bu yuzden görmeme yada o esnada telefonu kullanmama ihtimalin çok yüksek inş çözülür bu hata yoksa kırıcam telefonu yakında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.