Merhaba arkadaşlar.Başlıkta da belirttiğim gibi LG Optimus Me P350 telefonum var.Telefonumun görünüşünden sıkılıp bir kaç gün önce arayüz yüklemiştim sonra onu sildim.İnternette gezerken LG Pc Suite adında bir programın olduğunu garanti kapsamı dışına çıkmadan telefon versiyonunun yükseltilebileceğini öğrendim.Telefonun içindeki dosyalardan LG PC Suite 4 adındaki programı yükleyip yükseltmeye karar verdim.Yükseltmeye girdim.Kişileri,notları falan yedekleme çıktı.Onları yedekledim.Telefonun içindeki bütün herşeyi de bilgisayara kaydettim amatörce kopyaladım yani.Sonra LG Support Tool falan kurdu heralde.Bir pencere açıldı üstte download update complete gibi yerler vardı.Bu arada o anda telefon emergency mode'a geçmişti.Arka plan sarı olmuştu.Oyun oynuyordum ki tam alta aldım bakayım diye.Ne olduysa orada oldu.Hani pc ye format atılırken mavi mavi yazılar görünür ya aynı onun gibi yazılar gözüktü bilgisayarın masaüstünde değil ama.Daha onları görmeden anında pc kendi kendini resetledi.O anda update yaptı mı ondanda haberim yoktu.Sonra geri açıldı telefon hala emergency modda tık yok.Bastım tuşlarına belli kilitlenmiş.Sonra LG PC Suite'yi açtım.Hatalar verdi.Bataryasını çıkardıktan sonra bir daha emergency mode'u göremedim.O andan beri LG logosunda takılı kaldı telefon.Emergency mode'deydi en son sonra bataryayı çıkardıktan sonra şimdi LG logosu gelip takılıyor.Ne yapacağımı araştırdım."ROM" diye tabirler vardı.Fazla da bir şey bilmiyorum "ROM"larla ilgili.Çözüm üretebilirseniz çok sevinirim.İçindekilerin gitmesi önemli değil.Telefon ayağa kalkar mı yine eskisi gibi olur mu ne yapmalıyım ? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. EDİT: Telefondan daha az verim alma vb gibi bir durum ortaya çıkar mı? Çünkü telefonu aynı fiyata iade etme hakkına sahibim.Sizce iade etmeliyim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme