Şimdi Ara

LG OPTIMUS SOL E730 ANA KONU ''ICS ÇIKTI'' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
2
Favori
16.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda yeni bitti işlem. Gayet güzel oldu 4.0.4 :D
    Svoodoo abininde dediği gibi biraz yavaş ama güzel. İdare eder. Çeşitli programlarla desteklendiğinde süper olur diye düşünüyorum :D
    Birtek nasıl ss alıcağımızı anlamadım. Birde radiodan ses gelmiyo. Konuya inşallah bakarlar ve benide bilgilendirirler :) Teşekkürler süper oldu...

Ben bu sürümü yüklemek için kdz uploader ve lg update support programını kullandım...
  • Rica etsem pm araciligiyla backup alip atabilirmisin ??? Deli olcam 1 aydir kullanmya baslasam sorunlarida cozecem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illusioniq -- 26 Mart 2014; 13:31:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: illusioniq

Rica etsem pm araciligiyla backup alip atabilirmisin ??? Deli olcam 1 aydir kullanmya baslasam sorunlarida cozecem :)

Tam olarak nerde sıkıntı yaşıyorsunuz? Ona göre yardımcı olmaya calışayım. Backup için rom manager'i indirdim. Ondan öncede Lg pc suite te yedekleme aldım telefona. Daha sonrasında rom manager dan da yedekledim. Sd kartı ve sım kartını çıkardım yazılımı attım. Başlangıç simgesini sürekli tekrarlıyordu. Orda hard resetten girip wipe işlemini gerçekleştirdim ve telefon sorunsuz bir şekilde açıldı. Sd kart ve sim kartını takınca wifi de kayıtlı olan ağlar bile geri geldi...
  • Sorun şu ben CM11 yüklemek için yeni bootloader ve recovery yükledim.Ama bu bootloader ve recovery bazı romları çalıştırıyor.Ben şuan v20j romuna dönmek istiyorum ama lg pc suite cm romlarını görmüyor.v10h romuna da dönemiyorum.
    Ve galiba sorunumun çözümünü buldum.

• bit..ly/1jMenjJ varsa eğer benim gibi yedeğini kaybedip stock roma falan dönmek isteyen bunu kullanabilir.Yine de siz yükledikten sonra kdz ile orijinal v20 romu kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illusioniq -- 27 Mart 2014; 2:09:47 >
  • Sizin dediğiniz v20j yok. Ben v20c yi kurdum. Gayet stabil kullanıyorum. L5 kullanan arkadaşıma verdim telefonu 1-2 saat baksın nasıl olmuş diye. Benimkinden çok farkı kalmamış. Benimkide bu kadar kasıyo. Hatta bazen seninki daha hızlı falan dedi. Bende gayet memnunum.

Ancak benim tek sorunum arka kameram çalışmıyo. Ön kamera çalışıyo arka kamera çalışmıyo. Bunun çözümünü bilen var mı? Stock romda da aynı şekildeydi
  • Merhaba arkadaşlar elimde lg e730 var bu cihazda fabrika ayarlarına dönmeme rağmen hayla kasmaya devam ediyordu bende canım sıkıldı daha önce hiç bilgim olmamasına rağmen cihazı root attım sırf gereksiz yazılımları silebilmek cihazın hızlanması için. Program yükledim telefonun kendi gereksiz uygulamalarını silmek için sonrada silmeye başladım yanlışlıkla müzik uygulamasınıda silmişim sonradan haberim oldu geri dönüşüm kutusundan yükliyeyim dedim yüklenmedi ve geri dönüşüm kutusundanda gitti , sonra fabrika ayarlarına geri döndüm eski haline dönebilmek için cihaz rootlu olduğu için ilk haline dönemedim sildiğim kendi uygulamaları gelmedi. Sizlerden 2 ricam olacak bunlara cevap verirseniz allah sizden razı olsun bana çok yardımcı olmuş olacaksınız.

1-Müzik uygulamasını nasıl geri getirebilirim? Diğer gereksiz dosyalar gelmeden orijinal romunu değiştirmeden.
    2-Bu bildirim çubuğundaki müzik çalar kısayolunu nasıl kaldırabilirim? Bir yolu varmıdır ne yapabilirim hiç hoşlanmıyorum.

• Hocam arka kamera hakkında bir bilgim yok ama müzik uygulamaları falan derseniz yapabileceğiniz tek şey bildiğim kadarıyla KDZ Updater ile orijinal rom yüklemek yada biraz bekle CM11 Android 4.4 stabil olarak çıksın nithly sürümünde bile bosta 200 mb'den fazla ram oluyor.

Hocam bir de hangi sürümü kullanıyorsunuz v10h galiba yada android sürümünüzü söyler misiniz ?

Edit:Bu arada v20j yok ben v10j ile karıştırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illusioniq -- 1 Nisan 2014; 13:53:36 >
  • STOCK (ORJINAL) ICS 4.0.4 ROM (V20C by LG Italy)
    - Screenshot: Ses kısma + Power (aynı anda)
    - Radyo: Kulaklık takmadan çalışmaz...
    - KDZ Yükleme: PM atabilirsiniz
    - Root: PM atabilirsiniz

ben de gps problemi ile uğraşıyorum
    hiç uydu sinyali alamıyorum
    gps sorunu yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vips -- 3 Mayıs 2014; 14:09:31 >
  • Ben o telefonu kullandığım zamanlarda gps inin doğru dürüst çalıştığını hiç hatırlamıyorum,hep yabancı rom kullandım radyo olduğu için zar zor programlarla çalşıyordu gidiyordu yapmadığım şey kalmamıştı..
  • eski romda (GB) GPS akmasa da damlıyordu
    ama bu ICS ye geçtim geçeli hiç sinyal alamıyorum
    Hidden menüyü kurcalamıştım bozdum mu nedir anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vips

STOCK (ORJINAL) ICS 4.0.4 ROM (V20C by LG Italy)
    - Screenshot: Ses kısma + Power (aynı anda)
    - Radyo: Kulaklık takmadan çalışmaz...
    - KDZ Yükleme: PM atabilirsiniz
    - Root: PM atabilirsiniz

ben de gps problemi ile uğraşıyorum
    hiç uydu sinyali alamıyorum
    gps sorunu yaşayan var mı?

kendi söküğümü kendim diktim
    beni çok uğraştırdı ama hallettim
    GPS artık hemen sabitleniyor
  • Ics nasil yükleniyor detayli anlatim var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Ics nasil yükleniyor detayli anlatim var mi?

1- LG USB DRIVER
    2- V20C ROM (ITALYA ama TÜRKÇE seçeneği elbette var)
    3- KDZ YÜKLEME PROGRAMI (İNGİLİZCE)
    4- YÜKLEME KILAVUZU (İNGİLİZCE)
    5- ICS 4.0.4 EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Başlamadan önce verilerini yedeklemeyi unutma.
    Büyük ihtimalle yükleme sonunda HARD RESET atman gerekecek.
    XP kullanmanı tavsiye ederim.
    Kendine güvenmiyorsan bir bilenden yardım al.
    İngilizcen iyi değilse bu da sorun olabilir.
    Özel mesaj atabilirsin ama hemen dönemeyebilirim.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vips -- 7 Mayıs 2014; 0:17:06 >

• quote:

quote:

1- LG USB DRIVER

Kolay gelsin.

Teşekkür ederim.5 yila yakindir android kullanıyorum. Az cok bu isleri biliyorum. Takıldığım yerde size pm atarim.

• quote:

quote:

quote:

1- LG USB DRIVER

Kolay gelsin.

Teşekkür ederim.5 yila yakindir android kullanıyorum. Az cok bu isleri biliyorum. Takıldığım yerde size pm atarim.

O zaman halledersin.
    Ben yabancı bir forumda (BURADA) görür görmez yükledim.
    Telefona CHROME yükleyememek benim çok canımı sıkıyordu.
    Yer imlerini kendi kendime mail atmaktan kurtuldum, en çok buna memnun oldum.

• Arkadaşlar merhaba.
    ben telefonuma puzle ıcs kurdum, cm11. google haritalar ı yükleyemiyorum. farklı market uygulaması indirdim. market accees gibi programları denedim. apk dosyasını indirip manuel denedim. market helper ile telefonun markasını, modelini, ülkesini değiştirip denedim gene de beceremedim. herhangi bir tavsiyeniz var mı acaba benim bu durumum için.
  • Telefonuma android 4.0.4 u yukledim fakat cok kasmaya basladi oc yapma istiyorum ama oc uygulamalarinda max frekans 1024 mhz olara gosteriyo bunun ustune nasil cikarim?

• quote:

Orijinalden alıntı: kayikci88

Arkadaşlar merhaba.
    ben telefonuma puzle ıcs kurdum, cm11. google haritalar ı yükleyemiyorum. farklı market uygulaması indirdim. market accees gibi programları denedim. apk dosyasını indirip manuel denedim. market helper ile telefonun markasını, modelini, ülkesini değiştirip denedim gene de beceremedim. herhangi bir tavsiyeniz var mı acaba benim bu durumum için.

içinde gapps yoktur da ondan
    ics için gapps yükleyince çalışacaktır

bir de puzzle ics için addon olması lazım onu yüklemeyi denedin mi?

http://forum.cyanogenmod.com/topic/85127-rom-puzzle-ics-v20caosp-hybrid-updated-013114/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vips -- 1 Haziran 2014; 0:02:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanb.

Telefonuma android 4.0.4 u yukledim fakat cok kasmaya basladi oc yapma istiyorum ama oc uygulamalarinda max frekans 1024 mhz olara gosteriyo bunun ustune nasil cikarim?

custom kernel yüklemen gerek
    yakında ben de yapıcam ama fırsat bulamadım
    ics bootloader da custom kernel sevmiyormuş
    yamalamak gerekiyormuş

http://forum.cyanogenmod.com/topic/81164-kernel-ics-308/
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.