Şimdi Ara

LG OPTIMUS SOL E730 ANA KONU ''ICS ÇIKTI'' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
2
Favori
16.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: svoodoo

quote:

Orijinalden alıntı: ahbemetin

quote:

denemek isteyen varsa denesin gayet guzel hizli calisiyor ama pil birer birer ucuyor haberiniz olsun

Kesinlikle yüklemeyin benim telefon servislik oldu. Bugün gönderdim inşallah garanti kapsamına alırlar.

Sizin telefonunuza ne olduki? bende bir sorun çıkmadı almış olduğum yedeğe döndüm orjinal firmware kurdum sonra hallettim yani sorunsuz sizde nasıl bir problem oldu?

İlk yukledigimde hattı gormedi orjinale döndüm yedekten . Tekrar yukledim bu defa 10 dakika bekledim acilmadi .bataryayi söküp taktım.yine aynı böylece sabah 5.6ya kadar ugrastim orjinal kdz yukledim defalarca ama nafile..en sonunda bugün servise gönderdim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

quote:

hala kullanıcılar varsa stabil sorunsuz bir rom önerebilir misiniz ?

en son cm9 kurup kardeşime vermiştim. artık telefon çok kasmaya başladı çok takılıyor.

orjinal rom kullanın en sorunsuzu o singapure v10h kullanıyorum en iyisi o bence cm tarzı rom yüklerseniz yedek alın o dursun sorun çıkarsa ona dönersiniz
    bana kalırsa en iyisi orjinal rom kullanmak cm ler belli bir zaman sonra ya ağırlaşıyor yada pili su gibi içiyor birde geri döndürürken teli uçurma riskide cabası tavsiyem orjinal romu kullanmanız.

Cm9 dan geri dönüşü nasıl yapacağız hocam bayadır kullanmıyorum unuttum orjinal rom kurmasını kısaca anlatırsanız sevinirim.

cwm de backup restore var ona gir restoreyi secip almis oldugun yedegi isaretle baslat

• quote:

quote:

quote:

quote:

hala kullanıcılar varsa stabil sorunsuz bir rom önerebilir misiniz ?

en son cm9 kurup kardeşime vermiştim. artık telefon çok kasmaya başladı çok takılıyor.

orjinal rom kullanın en sorunsuzu o singapure v10h kullanıyorum en iyisi o bence cm tarzı rom yüklerseniz yedek alın o dursun sorun çıkarsa ona dönersiniz
    bana kalırsa en iyisi orjinal rom kullanmak cm ler belli bir zaman sonra ya ağırlaşıyor yada pili su gibi içiyor birde geri döndürürken teli uçurma riskide cabası tavsiyem orjinal romu kullanmanız.

Cm9 dan geri dönüşü nasıl yapacağız hocam bayadır kullanmıyorum unuttum orjinal rom kurmasını kısaca anlatırsanız sevinirim.

cwm de backup restore var ona gir restoreyi secip almis oldugun yedegi isaretle baslat

Hocam en son hangi rom un yedeğini aldım hangi rom un üstüne Cm9 kurdum hatırlamıyorum o yüzden v10h yi indirip kdz ile yüklemeyi düşünüyorum.

• cm romun ustune kdz ile rom kurulabiliyormu ben onu bilmiyorum ben hep aldigim yedege donup sonrada kdz ile temiz rom kuruyorum.

• yaaw ben baslicam bole telefona yaw, bende de e730 optimus sol var..

bu geri tusu kafasına gore bir basıyor bir basmıyor. ben direk garantiye yollasam ne olur??
  • Merhaba arkadaşlar hort olucak ama elimde bir adet lg optimus sol var satmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir...
  • LG OPTİMUS SOL E730 var. CM10 yükledim ön kamera çalışmadı CM9 önerdiler onu yükledim telefonu açınca http://u1306.hizliresim.com/1b/g/p5bpq.png bu hatayı veriyor böyle kalıyor sadece .4 ay telefonu kullanamadım internetten birşey bulamadım 2 gün önce garantiye yolladım . İnşallah yaparlar . Daha bulaşmicam bu CM olayına zaten bide birşey sorayım yaparlarmı sizce ?
  • arkadaşlar ics çıktı sonunda indirdim birazdan kuracağım italya için çıkmış yakında bizede gelebilir yaşasın!!!!
  • alın buda adresihttp://adf.ly/WrwwT yukarda 5 saniye sayacak relamı geçinize tıklayın download başlasın..
  • Sonunda optimus sol a android 4.0.4 çıktı şükür kurdum çok hoş inş uzun vadede sorunsuz çalışır biraz geç kaldı ama olsun.
  • quote:

Sonunda optimus sol a android 4.0.4 çıktı şükür kurdum çok hoş inş uzun vadede sorunsuz çalışır biraz geç kaldı ama olsun.

hocam nasıl kasma donma yapıyor mu ? ek olarak Türkçe dil mevcut mu ?

birde ekran görüntülerini paylaşabilir misiniz ?
  • hızı iyi sadece biraz daha yavaş görselliği çok daha iyi türkçe dil desteği var tabiki ekran resmi çekme falan var güzel.
     LG OPTIMUS SOL E730 ANA KONU ''ICS ÇIKTI'' LG OPTIMUS SOL E730 ANA KONU ''ICS ÇIKTI'' LG OPTIMUS SOL E730 ANA KONU ''ICS ÇIKTI''

• Arkadaşlar telefonumu fabrika ayarlarına geri döndürmek zorunda kalmıştım şimdi google play e bağlanamıyorum. Daha doğrusu (android marketle) Üstelik google play desteklenen android cihazları sayfasında LG E 730 diye bir telefonda yok Telefonum yazılımsız bi işe yaramaz hale geldi. Ben telefonumdan gazete okumak istiyorum. Yardımcı olabilecek kimse var mı?
  • quote:

hızı iyi sadece biraz daha yavaş görselliği çok daha iyi türkçe dil desteği var tabiki ekran resmi çekme falan var güzel.
     LG OPTIMUS SOL E730 ANA KONU ''ICS ÇIKTI'' LG OPTIMUS SOL E730 ANA KONU ''ICS ÇIKTI'' LG OPTIMUS SOL E730 ANA KONU ''ICS ÇIKTI''

4.0.4 yüklendikten sonra telefon lg yazısına takılıp kaldı, ne yapmalıyım? Bilen var mı acaba?

• quote:

recovery yapmanız lazım ancak nasıl yapıldığını hatırlamıyorum. google'dan bakman lazım.
  • quote:

quote:

hızı iyi sadece biraz daha yavaş görselliği çok daha iyi türkçe dil desteği var tabiki ekran resmi çekme falan var güzel.

4.0.4 yüklendikten sonra telefon lg yazısına takılıp kaldı, ne yapmalıyım? Bilen var mı acaba?

telefona rom yüklendiyse hard reset atman lazım
    http://www.ceplik.com/lg-optimus-sol-e730-format-atma/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svoodoo -- 25 Kasım 2013; 10:51:00 >

• mahseer898 kullanıcısına yanıt
    evet teşekkürler iki arkadaşa da, hard reset ile çözüme kavuştum. lakin pil yüzdesini gösterecek menüye ulaşamıyorum..
  • quote:

evet teşekkürler iki arkadaşa da, hard reset ile çözüme kavuştum. lakin pil yüzdesini gösterecek menüye ulaşamıyorum..

ayarlar, guc tasarrufu ,en altta pil yuzde olarak gosteri tikla o kadar

• svoodoo, android ics'ı o linkten indirikten sonra biz nasıl kurabiliriz, benim pek bilgim yok kurma aşamasında yardımcı olurmusunuz.
  • Merhaba beyler kendime bi çare ararken sizi buldum son umudumsunuz geçen gün CM11 çıktı ama yüklemek için v20j romuna ve yeni bir recovery'e ihtiyaç vardı.Recovery'i bootloader'ı yükledim.Simdi ise geri dönmek istiyorum ama uyumsuzluk var. Bootloader ve recovery'nin yedeği duruyor ama stock rom yedeğini almayı unuttum rica etsem biri zahmet edip v20j romunun backup'unu atabilir mi ? Teşekkürler....

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.