Şimdi Ara

LG OPTIMUS SOL E730 ANA KONU ''ICS ÇIKTI'' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
2
Favori
16.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler yeni bir rom daha kurdum ve görüşlerimi yazayım. cm-9-20121230-NIGHTLY-e730 kurdum. kendi üstünde gelen launcher berbat ve kasıyor gibi (klasik ics launcheri) bende w8 launcher kurdum telefon yepyeni bir görünüme kavuştu ve hız olarak eski sürümlere nazaran gayet iyi sıkıntı yok diyebilirim ama bu 512 mb ram adamı kanser eder. 2-3 uygulama kullanıyorsunuz yeni bir şey açıyorsunuz pat açtığınız uygulamalardan biri kapanıyor. hele benim gibi @andr00ib yayınlamış oldugu kerneli kullanırsanız mübarek arkada uygulama bırakmıyor durmadan bir şeyler kapatıyor yani bi yandan müzik dinleyip bi yandan tarayıcıya giriyorsanız 3. bi uygulamaya gitmek istiyorsanız 2 kere düşünün çünkü tarayıcı banko kapanıyor. birde küçük oyunlardaki ufak tefek kasıntıların çoğu giderilmiş. yani temple run, cut the rope gibi oyunlarda hiçbir sıkıntı yok.

shadowgun un tekrar sd dosyasını çekiyorum inşallah bu gece yada yarın onu da denerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

evet beyler yeni bir rom daha kurdum ve görüşlerimi yazayım. cm-9-20121230-NIGHTLY-e730 kurdum. kendi üstünde gelen launcher berbat ve kasıyor gibi (klasik ics launcheri) bende w8 launcher kurdum telefon yepyeni bir görünüme kavuştu ve hız olarak eski sürümlere nazaran gayet iyi sıkıntı yok diyebilirim ama bu 512 mb ram adamı kanser eder. 2-3 uygulama kullanıyorsunuz yeni bir şey açıyorsunuz pat açtığınız uygulamalardan biri kapanıyor. hele benim gibi @andr00ib yayınlamış oldugu kerneli kullanırsanız mübarek arkada uygulama bırakmıyor durmadan bir şeyler kapatıyor yani bi yandan müzik dinleyip bi yandan tarayıcıya giriyorsanız 3. bi uygulamaya gitmek istiyorsanız 2 kere düşünün çünkü tarayıcı banko kapanıyor. birde küçük oyunlardaki ufak tefek kasıntıların çoğu giderilmiş. yani temple run, cut the rope gibi oyunlarda hiçbir sıkıntı yok.

shadowgun un tekrar sd dosyasını çekiyorum inşallah bu gece yada yarın onu da denerim.

shadow gun izlenimlerini sabırsızlıkla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan381985

quote:

evet beyler yeni bir rom daha kurdum ve görüşlerimi yazayım. cm-9-20121230-NIGHTLY-e730 kurdum. kendi üstünde gelen launcher berbat ve kasıyor gibi (klasik ics launcheri) bende w8 launcher kurdum telefon yepyeni bir görünüme kavuştu ve hız olarak eski sürümlere nazaran gayet iyi sıkıntı yok diyebilirim ama bu 512 mb ram adamı kanser eder. 2-3 uygulama kullanıyorsunuz yeni bir şey açıyorsunuz pat açtığınız uygulamalardan biri kapanıyor. hele benim gibi @andr00ib yayınlamış oldugu kerneli kullanırsanız mübarek arkada uygulama bırakmıyor durmadan bir şeyler kapatıyor yani bi yandan müzik dinleyip bi yandan tarayıcıya giriyorsanız 3. bi uygulamaya gitmek istiyorsanız 2 kere düşünün çünkü tarayıcı banko kapanıyor. birde küçük oyunlardaki ufak tefek kasıntıların çoğu giderilmiş. yani temple run, cut the rope gibi oyunlarda hiçbir sıkıntı yok.

hocam yurtta kalıyorum ve internet ortak malum :((

okullar bittiği için herkes yurtta idm ile bir şey indiriyor hal böyle olunca telefona bir şey kalmıyor ne zaman indirmeye bıraksam hep hata vermiş oluyor :( ama bu gece yine deneyecegim.

• quote:

quote:

quote:

hocam yurtta kalıyorum ve internet ortak malum :((

okullar bittiği için herkes yurtta idm ile bir şey indiriyor hal böyle olunca telefona bir şey kalmıyor ne zaman indirmeye bıraksam hep hata vermiş oluyor :( ama bu gece yine deneyecegim.

Sağlık olsun acelemiz yok bende cm10 bekliyordum custom rom kurmak için ama onun geleçegi yok galiba. Senin izlenimlerine bakarak bu rom u kurmayı düşünüyorum.

• shadowgun bugün sonunda bitti ve oynadım takılma yok frame atamalari da yok diyebilirim. sadece 15 dk dan sonra ahize tarafı daha doğrusu arka kısmı biraz ısınıyor o kadar onun haricinde bir şey göremedim. ancak ben bu oyunu oynarken işlemci 300-1600 mhz ayarlı ve governor aggresive seçiliydi. böyle yapmamı kernel in yapimcisi söyledi. ve şöyle söyleyim şu ana kadar da rom da bulduğum tek bug bildirim çubuğunda ki kisayollardan parlaklık tuşu bir garip üzerinde hep otomatik işareti var ama ayarladiginiz gibi çalışıyor. yani sadece simge de bir sıkıntı var o kadar. onun haricinde rom gayet stabil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

shadowgun bugün sonunda bitti ve oynadım takılma yok frame atamalari da yok diyebilirim. sadece 15 dk dan sonra ahize tarafı daha doğrusu arka kısmı biraz ısınıyor o kadar onun haricinde bir şey göremedim. ancak ben bu oyunu oynarken işlemci 300-1600 mhz ayarlı ve governor aggresive seçiliydi. böyle yapmamı kernel in yapimcisi söyledi. ve şöyle söyleyim şu ana kadar da rom da bulduğum tek bug bildirim çubuğunda ki kisayollardan parlaklık tuşu bir garip üzerinde hep otomatik işareti var ama ayarladiginiz gibi çalışıyor. yani sadece simge de bir sıkıntı var o kadar. onun haricinde rom gayet stabil.

sagol bende kurmaya karar verdim.
    Kernelin ve launcer ın linkini verebilirmisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan381985 -- 6 Ocak 2013; 15:37:40 >
  • quote:

quote:

shadowgun bugün sonunda bitti ve oynadım takılma yok frame atamalari da yok diyebilirim. sadece 15 dk dan sonra ahize tarafı daha doğrusu arka kısmı biraz ısınıyor o kadar onun haricinde bir şey göremedim. ancak ben bu oyunu oynarken işlemci 300-1600 mhz ayarlı ve governor aggresive seçiliydi. böyle yapmamı kernel in yapimcisi söyledi. ve şöyle söyleyim şu ana kadar da rom da bulduğum tek bug bildirim çubuğunda ki kisayollardan parlaklık tuşu bir garip üzerinde hep otomatik işareti var ama ayarladiginiz gibi çalışıyor. yani sadece simge de bir sıkıntı var o kadar. onun haricinde rom gayet stabil.

bu launcherhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.lx.launcher8&hl=tr

buda kernelhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2057292

kernel olarak ben "andr00ib-linaro-e739-ICS-V 8.0.1" sürümü kullanıyorum.

rom u kurmadan bi tane backup al dostum olur ya bi hata verir beğenmezsin felan işini sağlama al.

• quote:

quote:

quote:

bu launcherhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.lx.launcher8&hl=tr

buda kernelhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2057292

kernel olarak ben "andr00ib-linaro-e739-ICS-V 8.0.1" sürümü kullanıyorum.

rom u kurmadan bi tane backup al dostum olur ya bi hata verir beğenmezsin felan işini sağlama al.

teşekkürler. bi de e 739 un kernelini kurmanın özel bir sebebi varmı neden 730 unkini kurmadın?

• merhabalar telefonum mms desteklemesine rağmen mms geliyor indiriliyor diyor ve cıkan sonuc şu ki Mesajlar(3) yazıyor ve acamıyorum mmsi. yardımcı olabilecek varmı resim atacagım foruma fakat boyutu cok büyük diyor
  • hocam yanlış yazmisim kusura bakma e730 olanı kurdum.

"andr00ib-linaro-e730-ICS-V 8.0.1" bunu kurdum. iyiki gördünüz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 7 Ocak 2013; 0:39:19 >
  • arkadaşlar bu cm9 da zil sesi tekrarlamıyor var mıdır çözümü ?
  • quote:

arkadaşlar bu cm9 da zil sesi tekrarlamıyor var mıdır çözümü ?

telefonun calma süresi kadar bir müzik kullan sorun ortadan kalkar :))
  • quote:

quote:

ben başka zil sesi istemiyorum ama

sen ne yaptın dostum cm9 denedin mi ?
  • quote:

quote:

quote:

ben başka zil sesi istemiyorum ama

sen ne yaptın dostum cm9 denedin mi ?

denemedim telefonu bir arkadaşıma satmayı düşünüyorum o yüzden orjinal rom da bıraktım.

• Telefona cm7 yada cm9 kurmayi deniyorum fakat şebeke sorunu var bi el atarsaniz

• quote:

Orijinalden alıntı: croses

Telefona cm7 yada cm9 kurmayi deniyorum fakat şebeke sorunu var bi el atarsaniz

telefonu baseband ına göre imei patch indirmeniz lazım.
  • Bizim telefon için almanya v10i rom çıkmış daha yeni geçen hafta rom kurdum telefona o romu yükleyen varmı ics olabilirmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: svoodoo

Bizim telefon için almanya v10i rom çıkmış daha yeni geçen hafta rom kurdum telefona o romu yükleyen varmı ics olabilirmi acaba?

sanmam LG ICS gelmeyeceğini duyurmuştu ama belli mi olur..
  • quote:

quote:

Bizim telefon için almanya v10i rom çıkmış daha yeni geçen hafta rom kurdum telefona o romu yükleyen varmı ics olabilirmi acaba?

optimus black için vazgeçmişti ama ics verdi şimdi baktımda optimus black romları v20 iken ics olan v30 yazıyor bizimkilerdede v20 olur çıkarsa herhalde neyse v10I yi çekiyorum olmazsa yükleyeceğim bir değişiklik olursa yazarım optimus black ics tuş kilidi çok hoşuma gitti belki bunda öyle birşey vardır en azından yeni bir rom :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svoodoo -- 2 Şubat 2013; 11:23:10 >
  • quote:

quote:

quote:

optimus black için vazgeçmişti ama ics verdi şimdi baktımda optimus black romları v20 iken ics olan v30 yazıyor bizimkilerdede v20 olur çıkarsa herhalde neyse v10I yi çekiyorum olmazsa yükleyeceğim bir değişiklik olursa yazarım optimus black ics tuş kilidi çok hoşuma gitti belki bunda öyle birşey vardır en azından yeni bir rom :)

cwm den backup alın deneyin yenilik yoksa geri dönersiniz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.