Şimdi Ara

LG OPTIMUS SOL E730 ANA KONU ''ICS ÇIKTI'' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
2
Favori
16.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndirmişken dayanamadım yükledim :) rom vodafone için telefonun açılışı vodafone logolu oldu tema değişik siyah ağırlıklı hoşuma gitti android 2.3.4 imiş haber vereyim içinde ekstra google müzik play var güzel rom gayet hızlı yeni yükledim onunda farkı vardır radyo var içinde rom tarihi 18 aralık 2012 şu anki en son sürüme geçmiş bulundum :) tavsiye ederim avrupa romu olduğu için gps çalışabilir büyük ihtimalle singapur romunda çalışmamıştı daha önceden deneyince onuda yazarım bana optimus sol da çalışan gps programı ne tavsiye edersiniz haritası içinde full çalışan?
  • v10 j cıkmıs arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xx-lord

v10 j cıkmıs arkadaslar

Sorma bugün çıkmış gördüm çektim kursammı acaba? :) v10i yi daha cumartesi kurmuştum kurarsam yazarım
  • v10j yi yükledim ics değil 2.3.4 :(
  • Arkadaşlar bende igo programı yüklü ve telefonda v10h singapur romu kullanıyorum gps e bağlanamıyorum bana yardımcı olurmusunuz? varsa ayarları ile birlikte optimus solda çalışan bir program upload edebilirmisiniz mümkünse? birde geçende 10j yüklemiştim telefon kasmaya başladı v10h a geri döndüm j yi tavsiye etmiyorum haberiniz olsun.
  • Telefonu sattım ama şu rom u kuramamak büyük bir hüzün oluşturdu bende kurmak isteyenler icin paylaşıyorum.

sürüm4.1.2

http://forum.cyanogenmod.org/topic/70190-rom412-aokp-jb/
  • cekiyorum bakalim belki yarin denerim ya bunda simdi cm9 daki gibi sebeke sorunu cikarsa ne olacak bahsetmislermi hic nasil olacagini?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: svoodoo

cekiyorum bakalim belki yarin denerim ya bunda simdi cm9 daki gibi sebeke sorunu cikarsa ne olacak bahsetmislermi hic nasil olacagini?

sorundan falan bahsetmemişler ki zaten cok yeni, takipteyim yarın izlenimlerini aktarırsan sırf merak ettigim icin okuyacağım :)

kamerayla ilgili bir bug u varmış oda önemli degil bence.

Bugs:
    -720p HD video recording
    -camera is not working in 3rd party apps

biraz daha geliştireceginden falan bahsetmiş yeni sürüm cıkarsa onu kurarsınız
    what's next?
    -optimize more
    -gapps included
    -some mods
    -compile with linaro 4.7.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan381985 -- 11 Mart 2013; 0:29:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan381985

quote:

cekiyorum bakalim belki yarin denerim ya bunda simdi cm9 daki gibi sebeke sorunu cikarsa ne olacak bahsetmislermi hic nasil olacagini?

sorundan falan bahsetmemişler ki zaten cok yeni, takipteyim yarın izlenimlerini aktarırsan sırf merak ettigim icin okuyacağım :)

Bugs:
    -720p HD video recording

what's next?
    -optimize more
    -gapps included
    -some mods

Bugün kurdum telefona jb romu tabiki şebeke yok telefon pin sormadı biraz kurcaladım cm9dan pek fark göremedim ve almış olduğum yedekten stok roma döndüm sorunsuz radio dosyasını yükleseydim şebeke gelirdi belki ama riske girmedim şebeke neden bulmuyor? v10h rom yüklü telefonda ondanmı oluyor acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan381985

quote:

Bugs:
    -720p HD video recording

what's next?
    -optimize more
    -gapps included
    -some mods

Bugün kurdum telefona jb romu tabiki şebeke yok telefon pin sormadı biraz kurcaladım cm9dan pek fark göremedim ve almış olduğum yedekten stok roma döndüm sorunsuz radio dosyasını yükleseydim şebeke gelirdi belki ama riske girmedim şebeke neden bulmuyor? v10h rom yüklü telefonda ondanmı oluyor acaba?

tahminimce ilk kurulumda imei numarası görünmüyor bu yüzdende şebekeden sinyal alamıyorsun.

• cm rom yukledigimde hep aynisi oluyor v10h stok romdan gecis yaptigim icinmi oluyor anlamadim gitti ya şu ics çikacaksa çiksa biran evvel.

• quote:

cm rom yukledigimde hep aynisi oluyor v10h stok romdan gecis yaptigim icinmi oluyor anlamadim gitti ya şu ics çikacaksa çiksa biran evvel.

üzgünüm ama ics cıkmayacak lg ye mail gönderen bir geliştirici olumsuz yanıt aldıgını resmiyle birlikte paylaşmıştı. Lg optimus sol a ics vermeyecek.

ilgili link:
    http://forum.cyanogenmod.org/topic/64327-still-no-ics-update-for-us/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan381985 -- 11 Mart 2013; 20:40:43 >

• http://www.xtreme-droid.tk/

arkadaşlar bu linkte optimus sol için 4.1.2 rom u var cyanogenmod dan farklı bir geliştiricinin yaptığı rom isteyenler deneyebilir.
  • denemek isteyen varsa denesin gayet guzel hizli calisiyor ama pil birer birer ucuyor haberiniz olsun

• smart flash tool için rootlu yazılımı olan varmı kdz ile kuramadım sorun çıkıyor sürekli . kdz dönüştürücü de çalışmadı aopk rom da kaldım
  • quote:

denemek isteyen varsa denesin gayet guzel hizli calisiyor ama pil birer birer ucuyor haberiniz olsun

Kesinlikle yüklemeyin benim telefon servislik oldu. Bugün gönderdim inşallah garanti kapsamına alırlar.

• hala kullanıcılar varsa stabil sorunsuz bir rom önerebilir misiniz ?

en son cm9 kurup kardeşime vermiştim. artık telefon çok kasmaya başladı çok takılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbemetin

quote:

denemek isteyen varsa denesin gayet guzel hizli calisiyor ama pil birer birer ucuyor haberiniz olsun

Kesinlikle yüklemeyin benim telefon servislik oldu. Bugün gönderdim inşallah garanti kapsamına alırlar.

Sizin telefonunuza ne olduki? bende bir sorun çıkmadı almış olduğum yedeğe döndüm orjinal firmware kurdum sonra hallettim yani sorunsuz sizde nasıl bir problem oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

hala kullanıcılar varsa stabil sorunsuz bir rom önerebilir misiniz ?

en son cm9 kurup kardeşime vermiştim. artık telefon çok kasmaya başladı çok takılıyor.

orjinal rom kullanın en sorunsuzu o singapure v10h kullanıyorum en iyisi o bence cm tarzı rom yüklerseniz yedek alın o dursun sorun çıkarsa ona dönersiniz
    bana kalırsa en iyisi orjinal rom kullanmak cm ler belli bir zaman sonra ya ağırlaşıyor yada pili su gibi içiyor birde geri döndürürken teli uçurma riskide cabası tavsiyem orjinal romu kullanmanız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

hala kullanıcılar varsa stabil sorunsuz bir rom önerebilir misiniz ?

orjinal rom kullanın en sorunsuzu o singapure v10h kullanıyorum en iyisi o bence cm tarzı rom yüklerseniz yedek alın o dursun sorun çıkarsa ona dönersiniz
    bana kalırsa en iyisi orjinal rom kullanmak cm ler belli bir zaman sonra ya ağırlaşıyor yada pili su gibi içiyor birde geri döndürürken teli uçurma riskide cabası tavsiyem orjinal romu kullanmanız.

Cm9 dan geri dönüşü nasıl yapacağız hocam bayadır kullanmıyorum unuttum orjinal rom kurmasını kısaca anlatırsanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.