Şimdi Ara

LG P7200 `ü PC bağlantısını yapan VARMI ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze selam eder sorumu huzurlarınıza sınarım...

5 günlük LG P7200 kullanıcısıyım fakak kutusundaki cd kurmama yada internet üzerinden bulabildiğim diper LG ile ilgili programları araştırıp kurmamala yinede LG P7200 - PC `ye bluetooth yada USB bağlantı kablosu ile bağlantısını yapamdım.

Bana yardım edecek fikir ve görüşleriniz yazarsanız yada bu işi bilen varsa yazsın yazsınki telefonu kırdırmasın ((: İnaın gıba geldi uğraşmaktan.

Herkeze bol kazançlı günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcacık -- 26 Ocak 2006 15:26:42 >

• Bu konuda sahip olduğunuz modele ait problemler var, ilgili konuda yani P7200 başlığında yazarsanız kullanıcıları size daha çabuk ulaşıp yardımcı olabilir..
  • Eyw. bide oraya yazayım...

Yazdım ama çık yok.En azından bilmiyorum deseler anlicamda yazıyazamamaları ilginç. Yokmu hiç LG sahibi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcacık -- 26 Ocak 2006 16:18:45 >
  • Var 1-2 kişi ama sadece 1-2 kişi, kısa süre sonra gören bi kullanıcı yanıtlar merak etme..
  • bende de s5200 modeli var kablo ile bağlantı çok kolay oluo sadece.ama java program filan atamadım bende daha.kabloyu bağlıyınca bi bblek işareti çıkıo bilgisayraım da.orda pictures videos filan var onların içine atabiliosun.şu an evde olmadığım için fazla bişiy söyleyemiorum ama yardımcı olmaya çalışırım.
  • ` nastyboy `
    ilgin için teşekkürler.İnşallah biçare bulursun.Fikirleri olan başka arkaşlar varsa yazsınlar....
  • Hadi ama beyler. Çözelim şu soru hep beraber ((:

-up-
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş bendede seninkinden var aman sakın kırma usb de sorun olabilir benimkinde hiç sorun yok çatır çatır mp3 atıyorum dediğim gibi kabloda sorun olabilir hadi kendine iyi bak.
  • Merhaba İlker..,

LG cep telefonları hakkında piyasada oldukça fazla karşıt görüşler var.. ek olarak ben de LG S 5000 modelini almayı düşünüyorum.. Bir LG kullanıcı olarak yorum ve düşüncelerin nedir..? Mesela LG cep telefonlarında bilgisayar bağlantılarında sorun çıktığı söyleniyor.. (arcacık ın yazdığı gibi..) oyunların yüklenemediğine ilşkin söylemler var.. Bazıları da telefonun çok iyi olduğunu söylüyor.. açıkcası benim biraz kafam karıştı..

şimdiden teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.