Şimdi Ara

LG p970 telefon güncelleme yaparken dondu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
13.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme yaparken hata verdi ve "s/w upgrade please wait while upgrading.." ekranında dondu telefon hiç bir şekilde açılmıyor telefonu fabrika ayarına döndürebilirmiyim lütfen yardımcı olun??

• sft ile kurtarırsınız ancak
  • quote:

Orijinalden alıntı: nimbus34

sft ile kurtarırsınız ancak
    sft nedir yeni kullanmaya başladım pek bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: underattack

sft nedir yeni kullanmaya başladım pek bilgim yok

Alıntıları Göster
    telefonunuz açılmıyormu şuan
  • quote:

telefonunuz açılmıyormu şuan

Alıntıları Göster
    belirttiğim yazıda takılı kalıyor yazılım çöktü tahminime göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutonder

tamam yardımcı olayım ben size, hangi yazılımı yüklemek istiyorsunuz ice cream sandwich mi gingerbread mı ?
  • quote:

quote:

tamam yardımcı olayım ben size, hangi yazılımı yüklemek istiyorsunuz ice cream sandwich mi gingerbread mı ?

şuan sorunu çözdüm bu telefon için son yazılımı yükledim 2.3.4 siz ics tavsiye ediyomusunuz gerek var mı yani ne gibi faydası olacaktır bana?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

şuan sorunu çözdüm bu telefon için son yazılımı yükledim 2.3.4 siz ics tavsiye ediyomusunuz gerek var mı yani ne gibi faydası olacaktır bana?

ics gingerbreadten çok çok farklı..gingerbread görsel olarak ics nin yanında çok eski telefon havası veriyor..

• quote:

quote:

quote:

quote:

ics gingerbreadten çok çok farklı..gingerbread görsel olarak ics nin yanında çok eski telefon havası veriyor..

Alıntıları Göster
    İcs yüklemeye çalışırken bendede dondu ve kaldı.s/w upgrade please wait while upgrading bu yazı kaldı bataryayı çıkardım taktım halen aynı kalıyor hiç değişmiyor.Nasıl Düzelticem.

• quote:

Orijinalden alıntı: mskblt

İcs yüklemeye çalışırken bendede dondu ve kaldı.s/w upgrade please wait while upgrading bu yazı kaldı bataryayı çıkardım taktım halen aynı kalıyor hiç değişmiyor.Nasıl Düzelticem.

Alıntıları Göster
    Kardeşim güncelleme yapıyormuş yarım bırakmışsın tekrar sen tak telefonu güncellemeye bırak her şey dolsun uptade etsin o düzelir. o dediğin yazı güncellenirken çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34formula

Kardeşim güncelleme yapıyormuş yarım bırakmışsın tekrar sen tak telefonu güncellemeye bırak her şey dolsun uptade etsin o düzelir. o dediğin yazı güncellenirken çıkar

Alıntıları Göster
    %5 de takılı kaldı kardeş ilerlemedi 1 saatten fazla bekledim.sonra tüm programları kapattım.pc yi yeniden başlattım bu kez de pc suite telefonu görmedi.bişey yapamıyorum.
    Telefonu bu durumdan nasıl kurtarabilirim.
  • quote:

%5 de takılı kaldı kardeş ilerlemedi 1 saatten fazla bekledim.sonra tüm programları kapattım.pc yi yeniden başlattım bu kez de pc suite telefonu görmedi.bişey yapamıyorum.

Alıntıları Göster
    bendede aynı sıkıntı oldu bı yardımcı olursanız öle kaldı telefon garantıyede yollamak ıstemıyorum telefonu pert etmesınler dıye simdiden sagolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıtı

bendede aynı sıkıntı oldu bı yardımcı olursanız öle kaldı telefon garantıyede yollamak ıstemıyorum telefonu pert etmesınler dıye simdiden sagolun

Alıntıları Göster
    ilk sorunu yaşayan ve çözen arkadaş nasıl yaptığını yazsanda diğer kişilerde faydalansa sorun olunca nasıl çözerim diye yazıyorsunuz çözdükten sonra sırra kadem basıyosunuz forumu sadece soru sormak için kullanmayın !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunay

ilk sorunu yaşayan ve çözen arkadaş nasıl yaptığını yazsanda diğer kişilerde faydalansa sorun olunca nasıl çözerim diye yazıyorsunuz çözdükten sonra sırra kadem basıyosunuz forumu sadece soru sormak için kullanmayın !!

Alıntıları Göster
    Arkadaşım dün akşam bende senin gibi aynı sorunla karşılaştım. Çözüm umudu ile yukarıdaki yazıyı dahi okudum ama birşey yoktu. Şimdi problemi çözdüm ve benim gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlar için buraya yazmak istedim.-
    1-LG Mobile Support Tool programını kur
    2-kurulumdan sonra programın sağ tarafından driver ınstal kısmından p970 seçip kablo driverini bilgisayarına kur.
    3-telefon ile bağlantı sağlandığında zaten LG Mobile SupportTool'un alt kösesinde yazar.
    4-şimdi LG Mobile SupportTool 'un üst menüsünde müşteri desteğinden/acil kurtarma var
    onu tıkladığında senden imei ve seri numarası isteyecek. onları girdikten sonra gerekli indirmeleri yaparak update işlemini bitirecek.
    son aşamda sorun çıkrsa bir kaç kere dene sonunda olacak. ben bu şekilde kurtardım. biraz uğraştım ama güncelleme işini tamamladım.
    telefon çökünce kötü hissettim. daha yeni almıştım. onun için benimle aynı sorunu yaşayanlara yol göstermesi için foruma yazmaya karar verdim.
    Kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: elektron52

Arkadaşım dün akşam bende senin gibi aynı sorunla karşılaştım. Çözüm umudu ile yukarıdaki yazıyı dahi okudum ama birşey yoktu. Şimdi problemi çözdüm ve benim gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlar için buraya yazmak istedim.-
    1-LG Mobile Support Tool programını kur
    2-kurulumdan sonra programın sağ tarafından driver ınstal kısmından p970 seçip kablo driverini bilgisayarına kur.
    3-telefon ile bağlantı sağlandığında zaten LG Mobile SupportTool'un alt kösesinde yazar.
    4-şimdi LG Mobile SupportTool 'un üst menüsünde müşteri desteğinden/acil kurtarma var
    onu tıkladığında senden imei ve seri numarası isteyecek. onları girdikten sonra gerekli indirmeleri yaparak update işlemini bitirecek.
    son aşamda sorun çıkrsa bir kaç kere dene sonunda olacak. ben bu şekilde kurtardım. biraz uğraştım ama güncelleme işini tamamladım.
    telefon çökünce kötü hissettim. daha yeni almıştım. onun için benimle aynı sorunu yaşayanlara yol göstermesi için foruma yazmaya karar verdim.
    Kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    ya Lanet olsun benimkide "s/w upgrade please wait while upgrading.." yazısında kaldı %4 e kadar geliyo restarta düşüyo yardım edin lütfen yardım edin ya yapamıyorum kafayı yicem yeni aldım 4.0.4 yaparken oldu Lg support tooldan kurtarma modundanda yaptım ama olmuyo offf offf

• quote:

Alıntıları Göster
    bende de aynı sorun oldu şimdi...sabahtan beri uğraşıyrm ama olmuo.. ve de açılmıo kapanmıo dondu kaldı sw upgrade plase while uprading yazısı ekranda :(
    bilgisayar da tanımıo usb bağlanamıo dio vs vs... ne yaparsam düzelir ve hiç bi çözüm bulamadım garantiye mi gitmesi gerekio...update kadar ilerledi yükleme yaparken ve sonra durup dururken restart çıtı ve sürekli bastım ama olmadı...lütfen yardım!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmesci -- 16 Mart 2013; 17:27:54 >

• İlginç bana böyle bişi gelmedi başıma.Bilsem yardım ederim ama böyle bişi olmadı bana.Çözenler var mı bu arada???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OĞUZ?

İlginç bana böyle bişi gelmedi başıma.Bilsem yardım ederim ama böyle bişi olmadı bana.Çözenler var mı bu arada???
    Update sorunu yaşayan arkadaşlar nasıl kurtaracağınızı yukarıda yazdım. Ben bu şekilde kurtardım ve kullanıyorum, hiçbir sorunda yok. Özellikler usb bağlantısı yok diyen arkadaşlar yukarıda yazdığım adımlardan

numaralı adımı bir kaç kere tekrarlasın. yukarıdaki sırayı defalarca deneyerek sorunu çözdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektron52

Update sorunu yaşayan arkadaşlar nasıl kurtaracağınızı yukarıda yazdım. Ben bu şekilde kurtardım ve kullanıyorum, hiçbir sorunda yok. Özellikler usb bağlantısı yok diyen arkadaşlar yukarıda yazdığım adımlardan

numaralı adımı bir kaç kere tekrarlasın. yukarıdaki sırayı defalarca deneyerek sorunu çözdüm.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende güncelleme sorun yaşayanlardanım.güncelleme yapıyordum tam sonuna geldi bitti diyordum ki error hatası verdi telefon tamamen kapandı. ekranda hiç bişey yok tamamen kapalı açılmıyor.güncelleme yapmak için ses açma tuşuna basılı tutup kabloyu baglıyorum "S/W Upgrade Please wait while upgrading" yazısı bile çıkmıyor artık.yardım please :(

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kaan

arkadaşlar bende güncelleme sorun yaşayanlardanım.güncelleme yapıyordum tam sonuna geldi bitti diyordum ki error hatası verdi telefon tamamen kapandı. ekranda hiç bişey yok tamamen kapalı açılmıyor.güncelleme yapmak için ses açma tuşuna basılı tutup kabloyu baglıyorum "S/W Upgrade Please wait while upgrading" yazısı bile çıkmıyor artık.yardım please :(

Alıntıları Göster
    arkadaslar orjınal guncellemede sorun yaşayanlara yardımcı olabılırım :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.