Arkadaşlar kaç gündür kablosuz modemimden LG P970 android telefonuma internet almaya calısıyorum ama olmuyor lütfen yardımcı olurmusunuz Wifi bağlantısını kuruyorum sinyal gücü oldukca yüksek bağlantıda hiç bi problem olmadığı halde modemden interner alamıyorum Şu yanlış anlaşılmasın modemle bağlantıyı kuruyorum sadece internet alamıyorum modemin markası Pirelli DRG A226G koçnetin modemi....
başka bir modemde denedinmi
hayır başka bir modemde deneme fırsatım olmadı henüz eğer ki problem modemle ilgiliyse bunuda cözmem gerekir cünkü genellikle bu modemden bağlanıcam baska modemim yok
Problemi çözdüm arkadaşlar aynı dertten muzdarip başka biri daha olur belki diye yazayım Modemin kablosuz ayarlarından güvenlik seceneklerinden hiçbirini secmeden bağlıyodum cihazı Heralde modemin yazılımıyla alakalı olsa gerek herhangi bi güvenlik seceneğini secmediğin zaman modem otomatik olarak internet bağlantısını paylaşmıyor ama cihazla bağlantıyı kuruyor Çözüm olarak güvenlik ayarlarından WPA seceneğini seciyoruz ve bir şifre olusturuyoruz bu şekilde bağlantı kurduktan sonra internet paylaşımı otomatik olarak acılıyo