Şimdi Ara

lg p990 yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumu uzun süredir takip ediyorum fakat yeni uye oldum, size bir sorum olucak lg p990'i 2.3.4 versiyondayken rootladim ve cm7.2 rom yuklemek istedim romu yukluyor ancak reboot ettigim zaman lg logosunda kalip reset atiyor yani brick oldu ne yaptiysam duzeltemedim aceba bi bilgisi olan varmidir? simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzer bır durum benım de başıma geldı, oyun oynarken, telefon bırden kapandı ( yanı telefona herhangı bır yükleme yapmadım ). Tekrar telefonu açmaya çalışınca "LG" logosu gelıyor ama telefon açılmıyor. Üst ses tuşuyla açmaya çalıştım ama nafıle o da fayda etmedı. Şımdı ne yapacağım onu da bılmıyorum, telefonu yurtdışından aldığım ıçın garantısı de yok. Bılen bır arkadaş cevaplarsa sevınırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burasineresi -- 13 Ağustos 2012; 2:57:30 >
  • ben sorunu cozdum.. nasil cozdugumude anlatayaim; bataryayi sok teli ses kisma tusuna basarak usb'ye bagla dowload moda geccek ozaman kdz update ile yeniden rom at hata verirse farkli usb'den dene..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.