Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LG Pb60g 3D Led (30.000 Saat Lamba Ömrü) Satın Al 18 Mart 2018 13:14 1 1 LG Pb60g 3D Led (30.000 Saat Lamba Ömrü) LG Pb60g model Led ProjeksiyonTakas kesinlikle yoktur. Takas için iletişime geçmeyin nakite ihtiyacım varKozmetik 9/10Sistemdeki numaram eski pm atabilirsiniz. Gün içerisinde sürekli kontrol ediyorum burayı hızlı dönüş yapabilirim.30.000 saat lamba ömrü3D destekli1280x800 Native çözünürlük, 1920x1080 FullHd upscale edilebilir çözünürlükHdmi destekliBoyut olarak kapladığı alan bir kumandadan daha küçüktür, ağırlığı da son derece hafiftir 680Karşılaştırma yapabilmeniz açısından evdeki Digitürk kumandayla yanyana fotoğraf ekledimCihazın 2. sahibiyim, herhangi bir sıkıntısı yoktur. Üründen çok memnunum üst modele geçeceğim için satıyorumKumandası kayıp. 20-25 liraya internetten alabilirsiniz ama üzerindeki dokunmatik panel ile her işimi zaten gördüğüm için kumanda alma gereğinde bulunmadımSakarya içi cihazı kontrol edip alabilirsiniz. İl dışına önce havale sonra kargo olmak şartıyla, alıcı ödemeli kargoyla yollayabilirimİade kabul etmiyorum, dediğim gibi gelip elden alma şansınız varsa görün öyle alınGet farkını alıcı ödemek karşılığında sahibindende get ilan açabilirimPazarlık çok fazla düşünmüyorum usulen ufak bir miktar olabilirVERİLECEKLERLg Pb60g LED projeksiyonLg Pb60g AdaptörüKoruma kılıfıSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 770 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SIFIR] XBOX 9. NESİL GOLD GAMEPAD 2600 ₺ Gamesplanet 20$ (Ederi 360₺) kod tanesi 200 TL (Stok: 5) RDR2+COD:BO4+Rainbow 6+Fifa 19+Destiny1-2 PRI==Toplu 140 Lira [Referans İlanıdır] Sekiro Shadow Die Twice