Şimdi Ara

LG PES2012 FİFA 12 PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG 47LM640 TV + Monster 1200 kablo ve fat ps3 sahibiyim. Samsung 32d550 tv ile pes12 ve fifa12 oyunlarında herhangi bir problem yaşamazken 640s ile her ikisinde de kasma ve takılarak topun ilerlemesi problemleri yaşıyorum. hdmi kabloda problem olabilir düşüncesiyle farklı kablo denemesi yaptım değişen olmadı. ps3 de olabilir diye d550 ile açtım yine böyle bir sorun çıkmadı ancak 640s e tekrar bağladım ve sorun devam ediyor. Mesela kaleci degajında top havada takıla takıla ilerliyor. Bunu her zaman yapmıyor ancak 10 dklık maçta yaklaşık 10-15 kez bu sorun görülüyor. Servis ile konuştuğumda 12 tv de de böyle bir sorunla karşılaştık biz yapamayınca lg tükiyeye yolladık onlarda tv de sorun olmadığını tv nin hz inden kaynaklandığını ve yapılacak birşey olmadığını söylemişler ki bu da çok komik olmuş 550d 50 hz. Acaba çipset ısınmasından mı kaynaklanıyor diye düşünüyorum. 660S-670s modelinde de aynı sorun daha az da olsa yaşanıyormuş. futbol oyunları dışında gerke 1080p gerek 3d filmler gerekse grand turismo gibi araba yarışlarında bu problemle karşılaşmadım. Servis birşey yapılamayacağını söylüyor. Bununla ilgili bir sıkıntı yaşayan oldu mu? İzlediği yol nedir onu öğrenmek için bu konuyu açtım. Yardım edebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebay -- 19 Eylül 2012; 16:37:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 22 DirectX sorunu
    geçen yıl açıldı
    Fifa 19 online sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Dualshock 4 Fifa 20 Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.