Bildirim
Lg Pf1500g mü yoksa benq w1090
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Teşekkür ederim bilgilerin için. Heryere rahat götürürüm diye lgye döndüm 120inc ekran olur diyor ve 30bin lamba ömrü cazip geldi sonuçta elimi korkak alıştırmam sürekli açarım ve dahili pil olmasıda çok işe yarar. ama asla 150 incin yerine tutmaz tabiki. -
hayırlı olsun dostum. kendinize en uygun olanı aldıysanız ne mutlu. -
Hayırlı olsun, yazdığınız lg projektorlerde dahili batarya yok.quote:
Orijinalden alıntı: coturhoca
Teşekkür ederim bilgilerin için. Heryere rahat götürürüm diye lgye döndüm 120inc ekran olur diyor ve 30bin lamba ömrü cazip geldi sonuçta elimi korkak alıştırmam sürekli açarım ve dahili pil olmasıda çok işe yarar. ama asla 150 incin yerine tutmaz tabiki. -
Ben yanlış hatırladım ozaman. Sağolasın -
Daha alamadım gece 4200 tl idi vatanda sabah alayım dedim 5600 yazıyor. Teknosada da 4800 tl. Kaçırdım dün:( -
vatan ara ara guzel indirim yapiyor. takip etmek lazim. -
Benq w1090 daha doğru tercih olur. LED projektörler in lamba ömrü uzun deniyor fakat, lamba bitmeden cihaz bir şekilde başka arıza veriyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X