Şimdi Ara

LG PG3000 Plazma USB'den DivX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün arkadaşımdan duydum, LG tv'lerde sadece servis için kullanılan USB'nin aslında bir ayarla DivX izlemeye imkan verdiğini bir LG Servisi söylemiş. LG PQ200 dışındaki tv'lerde bu ayarı yapmayı başardığını (PG3000 plazma dahil) ama PQ200 için halen başaramadığını da söylemiş. Arkadaşım bunun için kendisine bir başka arkadaşı göndermek isteyince "hiç gerek yok telefon etsin telefonda tarif edeyim" demiş. Çok merak ettim gerçek mi acaba? Bu gün tatile çıkıyorum o yüzden o servisi arayıp soramadım, 15 günlük tatil dönüşünü iple çekiyorum...

• tvnin alt kısmındaki menü tusuna bas ve basılı tut,aynı anda kumandadaki menü tuşuna da basılı tut.... ekrana şifre girebilcegin bir yer gelcek. "0000"yani dört tane sıfır giriyosun okey tusuna bas kumandadan....ekrana menü secenegi gelcek...orda TOOL OPTİON die bi mod var alt tarafta oraya geliyosun yeniden okeye basıyosun...yeni gelen menüde USB TYPE die bir secenek gelcek alt tarafta oraya gelip USB TYPE kısmının yanındaki sıfırı ikiye cevirceksin,altta da DİVX die yazı cıkar zaten...sonra okeye basıp menüden cıkıyosun....olay bu kadar. ama benim denedigim kadarıyla avi oynatmıyor. divx ve vcd formatlarını oynatıyor. bir de unutmadan,divx izlerken alt yazısının türkce olması için tv menüsünden dil seceneginde "latince5"secenegini seciyosun yanılmıyosam,yada "latince4"....yoksa altyazılarda türkce karakterleri göstermiyor.....

Ben de arkadaşlardan PM olarak bu yanıtı almıştım. Şimdi USB aktif. Altyazıyı denemedim. Kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: hkurt

Bu gün arkadaşımdan duydum, LG tv'lerde sadece servis için kullanılan USB'nin aslında bir ayarla DivX izlemeye imkan verdiğini bir LG Servisi söylemiş. LG PQ200 dışındaki tv'lerde bu ayarı yapmayı başardığını (PG3000 plazma dahil) ama PQ200 için halen başaramadığını da söylemiş. Arkadaşım bunun için kendisine bir başka arkadaşı göndermek isteyince "hiç gerek yok telefon etsin telefonda tarif edeyim" demiş. Çok merak ettim gerçek mi acaba? Bu gün tatile çıkıyorum o yüzden o servisi arayıp soramadım, 15 günlük tatil dönüşünü iple çekiyorum...

PQ3000 olsayı USB'den Divx çalıştırma özelliğini açardınız. Ama PG3000 de böyle bir özellik yok maalesef.

• LG'nin son çıkan serilerinde USB film oynatmıyor denen TV'lerde var bu. Ama önceki serilerde çalışmaz.
  • Evet denedim maalesef TOOL OPTİONS bölümünü göremedim :(
  • arkadaşlar 42pq6000 modelini uzun bir araştırmadan sonra nihayet aldım.tv çok hoşuma gitti.özellik olarak karasal yayınları izleyebiliyorsunuz.usb den müzik foto ve film izledim,gerçektende güzel.akıllı sensörü mevcut.ortam ışığına ğöre ekran ışığını kendi ayarlıyor.tabiki aktif yaparsanız.pc bağladım gayet güzel gödrüntü verdi.ayrıca almadan önce teknosada pq200 modelini inceleme şansım oldu.pq6000 modelinin ekran çözünürlüğü daha net arkadaşlar.ben darty den world karta 5 taksit aldım.1700 tl.lg servis elemanı tv nin çok iyi bir tv olduğunu ve iyi fiyata aldığımı söyledi.toshıba 42 rv 650 lcd modeli ni bimeksten aynı fiyata alabiliyordum.o da çok hoşuma gitmişti.en son nonrmal sd yayını izleyeceğimden dolayı lg plazma olsun istedim.kullandığım için söylüyorum kesinlikle almayı düşünenlere tavsiye ederim.

• Merhaba,
    Benim kullandığım LG PG3000 Plazma servisede sordun sizlerin maillerde yazdıkları gibi ayarlar menüsinede girdim ama olması servisin dediğide pg serininde böyle bir şeyin olmadığı. menülerde yada menülerin altında TOOL OPTİON diye bir menü yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg tv usb
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdurust

quote:

Orjinalden alıntı: hkurt

Bu gün arkadaşımdan duydum, LG tv'lerde sadece servis için kullanılan USB'nin aslında bir ayarla DivX izlemeye imkan verdiğini bir LG Servisi söylemiş. LG PQ200 dışındaki tv'lerde bu ayarı yapmayı başardığını (PG3000 plazma dahil) ama PQ200 için halen başaramadığını da söylemiş. Arkadaşım bunun için kendisine bir başka arkadaşı göndermek isteyince "hiç gerek yok telefon etsin telefonda tarif edeyim" demiş. Çok merak ettim gerçek mi acaba? Bu gün tatile çıkıyorum o yüzden o servisi arayıp soramadım, 15 günlük tatil dönüşünü iple çekiyorum...

PQ3000 olsayı USB'den Divx çalıştırma özelliğini açardınız. Ama PG3000 de böyle bir özellik yok maalesef.

Merhaba,

PG3000 için bir şeyler yapılabilirmi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.