arkadaşlar bugun vatan,best buy,teknosa,mediamarkt ve agorada ki lg shopta bu plazmayı sordum.henüz stoklarda yok yeni ürün dediler.ben tvyi cmts günü bir mağazada buldum.reklam olmasın ısım vermıyeyım.nasipse yarın tvyi alıcam.teknık ozellık olarak oldukça yeterli fiyatına bakıcak olursak da çok cazip.
2000 den fazla hd arşıv var .wdtv media player kullanıyorum.artık extended lord of the rıngs yaparız. 11 saat kesıntısız. saygılar.
Gözalıcı özellikleri ve görüntüsü. Sanırım panel ömürleri 100 bin ssati bulmuş plazmalarda eskisi gibide enerji tüketmiyorlar. Sd yayın kalitesinin daha iyi olduğu söylenir durur ancak bunda sanırım hd yayında ayna gibi izlenir gibime geliyor. Tepki süresi göremiyorum acaba plazmalarda bu tip bir sıkıntı mı yok?
Hayırlı uğurlu olsun bu arada fiyatını merak ettim yazmanı rica edeceğim ve bırak reklam olursa olsun nerden aldığınıda söylersen sevinirim.Sonuç olarak vatanın stoklarına girmesini beklerim gelecek yorumlar tatmin ederse beni.
hocam plazma öldü lcd var artık dedıler.sımdı lcd öldü led var dıyorlar.ama plazmayı tekrar gelıstırerek satışa cıkardılar.yeni haliyle bu plazmalar alınır bence.50 inc tv hemde bu özelliklerle 2000 lıra bence gercekten uygun.bugun tvyı wdtv ile test edip ona gore alıcam.firmayı solemeyeyım sımdılık cunki 3 adet var elinde bana kalmayabilir sora .benim düşündüğüm bu ürün 4 buyuk elektronıkcıde yok henuz.acaba ben fiyat olarak 1 ay ıcınde daha uygun bulurmuyum.full hd 50 ınch 600 hz tvnın daha da aşağı fiyata düşeceğini sanmıyorum ama bunlara güvenilmez bakarsın yarın medimarkt 1500 den satıverır bır günlüğüne.bakalım alırsam da almazsamda aksam yazarım hocam firmayı da merak etme.
Düşündüğünüz model 50PS3000 nin yeni modeli lg nin giriş seviyesi 1080p plasma modeli hiç düşünmeden alın, diğer modelleriyle farklılığı yok netcast, wireless ve bir kaç fazladan HDMI çıkışı, borderless dizayn fasa fiso yani şuan heryerde var. fiyatıda pek aşağıya düşmez eski modeli daha pahalıya satılıyor şuan, saçma Türkiye pazarı işte.
evet arkadaşlar uzun süre arastırdıktan sonra tv yi bi arkadaşımın mağazasından aldım.fiyat 1850 tl adınıza fatura.ilgilenenler olursa bana pm atabılırler yardımcı olurum.
tv ye gelince azbox receiverla izliyorum bence olay budur daha üstüne bişey aramam valla.fiyat performans olarak bunun üstüne tv yoktur sanırım.en azından şimdilik.
öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan sormak istediğim birşey var tv yi kaç metreden izliyorsun yani eve gelince tv dev gibi bişey mi yoksa kibar mı duruyor yani 42'' yerine 50'' tavsiye edermisin ayrıca birkaç foto eklersen bizlerde fikir sahibi olmus oluruz saygılar...
hocam salon 40 m2 ızleme mesafem 4 metreden fazla bence uygun bır mesafe.sonucta fızıksel bır rakam var 127 cm ekran bu .buyuk ekran demek yanlıs olmaz sanırım
foto olayına gelınce kımse yanlıs anlamasın ama ben evının ıcını salonunu oturma odasını fotograf cekıp koyanların ne hıssettıgını hıc anlıyamamısımdır.arkadas tv yı alıcak adam gıder magazada ınceler bakar alır.sen nıye evını ınsanlara teshır edıyorsun kı.tv yı bana gostermek ıcınmı aldın.ızlemek ıcın aldın.butun turkıyeye tv nı ve evının dekorunu gostermenın tek sebebı olabılır hava atmak.bence saçmalık.bu laftan rahatsız olan varsa da benım soledıgımın dogrulugu ortaya cıkar. ki ısteyen yatak odasını bıle resım koyup sergılıyebılır benı ılgılendırmes.ben kımseye hava atmak ıcın konu acmadım sadece bu fıyata bu tv yı alabıldım ve benım gıbı almak ısteyenler varsa dıye konuyu actım.heberınıs olsun bu fıyata bulabılırsınız daha fazla vermeyın dıye.sonucta ben almadan once kımsenın salonuna dekoruna tvsıne bakıp almadım.magazaya gıdıp gozumle gorup aldım.sızede tavsıyem budur zaten.mesajına cevap olarak yazdım ama sen yanlıs yapıyorsun demıyorum arkadasım.kısısel fıkrımı soyluyorum.saygılar.
Ekran çeşidi: Plazma, Ekran ölçüşü: 127 cm, En boy oranı: 16:9, HD desteği: Full HD, 3D Tv: Hayir, Çözünürlük: 1920 x 1080, Dinamik kontrast oranı: 3000000:1, Parlaklık: 1500 cd/m2, DVB-T: Evet, Enerji tüketimi: 190 W, Genişlik (Ayaklı): 117.2 mm, Yükseklik (Ayaklı): 78.2 mm, Derinlik (Ayaklı): 31 mm, Ağırlık (Ayaklı): 30 kg, HDMI: Evet, PC:.
ben evdeki tvnin resmini çekip paylaşım yapan arkadaşların kesinlikle "hava atmak" için bunu yaptığını düşünmüyorum,böyle düşünen nadir insanlardan olmalısınız,
50pj550 ile ilgili resimlere buradan bakabilirsiniz;
zaten bence diye belirttim hocam bence en buyuk takım fenerbahce sence de ole olmak zorunda degıl bence en buyuk turkıye sence de ole olmak zorunda degıl.senden ve dıger arkadaslardan rıcam benım mesajlarıma cevap yazmayın bı zahmet.senın adın mı gectıkı savunma yaptın.ben essek sem sana ne bırak oyle kalayım dımı ya
bu urunle ılgılı bır konu onunla ılgılı paylasım yapıyoruz sen de bunu gozetmelısın bence.daha dun 30 kısı yerın 540 metre altında yanarak can vermıs senle ben burda kısısel yorum mu tartısıcaz yanı.tv yı aldınmı sen yada ınceledınmı fıkrın varsa yaz arkadasım.benım kısısel tercıhımden kararlarımdan sana ne. benım mesajım da ımza var ne yazıo orda oku. saygılar....
ürünle ilgili paylaşım yaptığını söylüyorsun ama paylaşım amacıyla evindeki tvnin resmini kayonları "hava atmak" ve " teşhircilik"le itham ediyorsun,resmini çekip koyman sana kalmış,kimse de seni zorlamaz buna.
ürünle ilgili paylaşım yapıyoruz diyorsun maden işçilerinin dramına getiriyorsun konuyu,çelişkili değil mi bu durum?
quote:
Orijinalden alıntı: everytimeup
zaten bence diye belirttim hocam bence en buyuk takım fenerbahce sence de ole olmak zorunda degıl bence en buyuk turkıye sence de ole olmak zorunda degıl.senden ve dıger arkadaslardan rıcam benım mesajlarıma cevap yazmayın bı zahmet.senın adın mı gectıkı savunma yaptın.ben essek sem sana ne bırak oyle kalayım dımı ya
bu urunle ılgılı bır konu onunla ılgılı paylasım yapıyoruz sen de bunu gozetmelısın bence.daha dun 30 kısı yerın 540 metre altında yanarak can vermıs senle ben burda kısısel yorum mu tartısıcaz yanı.tv yı aldınmı sen yada ınceledınmı fıkrın varsa yaz arkadasım.benım kısısel tercıhımden kararlarımdan sana ne. benım mesajım da ımza var ne yazıo orda oku. saygılar....
Bu yazının sonundaki "saygılar" kelimesi biraz garip olmamış mı?
Hocam saçmalamışsın buraya resimleri koyuyorlar çünkü üyeler istiyor!! Herkesinde gidip showroom gezme şansı yok herkes İstanbul da yaşamıyor!! Gittiniz diyelim tv teşhirde değil boşa çaba artı siz teşhirdeki ürünlerin görüntüsüne bakıp tv alıyorsanız en büyük yanlışı yapıyorsunuz zaten!! Sizce siz yanlış düşünüyorsunuz.
sizleri allaha havale ediyorum arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme