Şimdi Ara

LG, Samsung'un Note 5 stratejisine gönderme yaptı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: General.

Hata yapıp kayına G3 aldım herif hergün beni anıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeforeAfter

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: aspirin_00

lg ilk önce plastik kasadan çıksın ve yenilikçi bir kasaya geçsin şu qualcom işlemci değilde samsungun işlemcisini kullansın artık

LG G4 PLASTİK KASA

Deri versiyonuna var plastik versiyonuna var ikiside çöp ne fark eder

Samsungun setüstü ocaklarda kullandığı camdan iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Daha 2 yıl önce kimsenin adını bile bilmediği çöp firma koskoca teknoloji devi samsunga gönderme yapıyor

Sen kimsin daha dünkü firma inşallah batarsın

Sen git %70 zararı kara dönüştür önce

Televizyonlarda çöp zaten telefonları daha da çöp s5 bile G4 den daha iyi

kamasonic yada sqny gibi markalarla karıştırdın sanırım. 2004 de toplama pcim de 19" tüplü LG monitör almıştım, en yakın rakibi samsung olmasına ragmen performansta solluyordu. Ha ikiside iyi firma bir çok markaya göre çok öndeler, ikiside çöp değiller. LG nin TR pazarına samsungdan sonra girmesi sektörde yeni olduğunu göstermez. enaz 60 yıllık firma.

• Eee bunlar ne artı sağlıyor kâr yapıp yapmamasının kime yararı var ? Apple ın da 200 milyar dolar nakit parası var diyorlar ne şimdi samsungu dövdü mü ? Şu forumda ki insanlar bilgili ama bilgilieri fos anca birbirine bok atmak için kullanıyorlar . Forumun %10-15 i yardımlaşmak için var geri kalan hepsi yok yere bok atıyorlar.

- aldığın mesajında inşallah batarsın sen kimsin dünkü firma diyorsun , şimdi de utanmasan apple teknoloji üretmiyor diyeceksin . Dostum bak bilgi insanı geliştirir ama bilgi anlamaya yetmez hele yorum yapmaya hiç yetmez yorum yazman için anlaman lazım anlamak için büyükmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

quote:

quote:

LG de Samsung da ne kadar çirkef olduklarını gösterdiler. Rakibine bok atmak çekememezlikten başka bir şey değil. Samsung da aynısını Apple'a yapıyordu. Hatta daha da çirkefleşip Apple kullanıcıları ile alay etmişti bir keresinde. Sen kendi işine bak arkadaş kim ne yapıyorsa yapıyor sana ne! Rakibine bok atmak senin içten içe onu çekemediğinin bir göstergesi.

Asıl çirkefliği apple yapıyordu saçma sapan gereksiz yere samsunga dava açıyordu. Çoğu konudada haksızdı. Bunu ilk apple 2010 da başlattı. Her hafta yeni bir dava açıyordu yaşın küçük olduğu için bilmiyorsun sanırım

Dava açmak ile rakibinin cihazına bok atmak arasındaki ince çizgiye dikkat et. Konu olan şey dava değil o ayrı bir konu. Konu rakibinin cihazına bok atmak hatta yetmeyip kullanıcıları ile alay etmek.

Dava açmak normaldir
    Ama apple in samsunga açtığı davalar normal değildir. Gereksiz yere onlarca dava açtı. Bunun sebebi ise kıskançlıktı o zamanlar tek rakibi samsungtu.Sansung gerçi hala tek rakibi samsung. Ayrıca apple ında samsunga yaptığı göndermeli reklamlar vardır bilip bilmeden konuşmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Lg once g3 u adam etsin. Hala pil problemi devam ediyor. Akicilik resmen les. Hayir nexus adam gibi calisiyor g3 yerlerde surunuyor. Bir daha ne android ne lg

Akıcılık neye göre leş? Samsung kullandin da lagdan mi bahsediyorsun? Nexus ile G3 stok yazılımını bir tutman da ayri komik. Cok istiyorsan G3'e AOSP olarak CM12 de var, CM11 de.

• quote:

Daha 2 yıl önce kimsenin adını bile bilmediği çöp firma koskoca teknoloji devi samsunga gönderme yapıyor

Sen kimsin daha dünkü firma inşallah batarsın

Sen git %70 zararı kara dönüştür önce

Televizyonlarda çöp zaten telefonları daha da çöp s5 bile G4 den daha iyi

Kahkahalar atarak güldük bu komik yorumuna .

• quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

Eee bunlar ne artı sağlıyor kâr yapıp yapmamasının kime yararı var ? Apple ın da 200 milyar dolar nakit parası var diyorlar ne şimdi samsungu dövdü mü ? Şu forumda ki insanlar bilgili ama bilgilieri fos anca birbirine bok atmak için kullanıyorlar . Forumun %10-15 i yardımlaşmak için var geri kalan hepsi yok yere bok atıyorlar.

- aldığın mesajında inşallah batarsın sen kimsin dünkü firma diyorsun , şimdi de utanmasan apple teknoloji üretmiyor diyeceksin . Dostum bak bilgi insanı geliştirir ama bilgi anlamaya yetmez hele yorum yapmaya hiç yetmez yorum yazman için anlaman lazım anlamak için büyükmek lazım.

Apple teknoloji üretmiyor telefon ve bilgisayar üretiyor. Teknoloji sadece telefon ve bilgisayar değildir.

• Nedir yavrucum açıkla öğret bana
  • Tencere dibin kara seninki benden kara. Sanki kendilerin politikası ahım şahım. 3 modeldir aynı tasarım ufak rötuşlardan başka kaydadeğer bir gelişme yok.

• LG G5 ustun ozellikleri olabilir ama S-Pen denen sey yani Wacom dijitallestirici kalem ve ona has uygulamalari LG de var mi ?!

Kiyaslamalari olmayan seyler uzerine yapilamaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: General.

Hata yapıp kayına G3 aldım herif hergün beni anıyor.

Hata sende teknolojiden anlayan birisi lg nin çöp bir firma olduğunu bilir
    G3 ise tam bir fiyasko
    Kullanan arkadaşlarım vardı(artık yok hepsi zarar edip sattı) bende biraz kurcaladım s4 bile daha iyiydi

boş yapma ötede oyna hadi. sen hayatında g2 kullandın mı? değil s4, s5'i bile tokatlar.

g2'den önce s4 vardı. 10 tane s4, 1 tane g2 etmez.

g3'te 2k ekran ile s801 kullanmak gibi bir hata yaptılar o ayrı. ama g2 de g4 de çok başarılı cihazlar. g2 kullanan herkes cihazını çok çok seviyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 20 Ağustos 2015; 21:19:03 >

• quote:

quote:

Lg once g3 u adam etsin. Hala pil problemi devam ediyor. Akicilik resmen les. Hayir nexus adam gibi calisiyor g3 yerlerde surunuyor. Bir daha ne android ne lg

Akıcılık neye göre leş? Samsung kullandin da lagdan mi bahsediyorsun? Nexus ile G3 stok yazılımını bir tutman da ayri komik. Cok istiyorsan G3'e AOSP olarak CM12 de var, CM11 de.

akıcılık neredeyse piyasadaki 1000 lira üstü telefonların hepsine göre leş. babamda g3, bende g2 var. g3 hem üstten hem alttan çatladı, ekranın sağ üst kenarı sarardı. şarjı sabah %100 iken öğlen 2'yi görmüyor. akıcılık konusuda arkadaşın dediği gibi leş. telefon kasılıyor. o segmentteki bir telefona göre fazla lag var. g3 garantiye verilince benim g2'yi babama verdim. g3 cidden çok donuyormuş diyor. şarj konusunda da aşık oldu resmen. kendi telefonu öğleni zor görürken benim telefon ikinci günün akşamını çıkarıyordu çünkü.

sonuç olarak lg güzel telefon yapıyor ama g3 özellikle 2k ekranı nedeniyle hatalı bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

quote:

quote:

akıcılık neredeyse piyasadaki 1000 lira üstü telefonların hepsine göre leş. babamda g3, bende g2 var. g3 hem üstten hem alttan çatladı, ekranın sağ üst kenarı sarardı. şarjı sabah %100 iken öğlen 2'yi görmüyor. akıcılık konusuda arkadaşın dediği gibi leş. telefon kasılıyor. o segmentteki bir telefona göre fazla lag var. g3 garantiye verilince benim g2'yi babama verdim. g3 cidden çok donuyormuş diyor. şarj konusunda da aşık oldu resmen. kendi telefonu öğleni zor görürken benim telefon ikinci günün akşamını çıkarıyordu çünkü.

sonuç olarak lg güzel telefon yapıyor ama g3 özellikle 2k ekranı nedeniyle hatalı bir cihaz.

Çıkarılabilir batarya diye bir şey duydunuz mu? Akıcılık neye göre kötü?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aspirin_00

lg ilk önce plastik kasadan çıksın ve yenilikçi bir kasaya geçsin şu qualcom işlemci değilde samsungun işlemcisini kullansın artık

LG G4 PLASTİK KASA

neye gülüyorsun.

g4 deri görünümlü plastik kapağı da deri diye almışsındır .

buda kapak olsun derinin 2 aylık kullanılmış hali

http://www.guguuk.com/diger/lg_g4_arka_deri_sorunu.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

quote:

quote:

Çıkarılabilir batarya diye bir şey duydunuz mu? Akıcılık neye göre kötü?

çıkarılabilir ama berbat olduktan sonra hiçbir anlamı yok. g2 gibi sağlam gitmesi daha makul. akıcılık ise dediğim gibi üst segmentteki cihazlara göre gerçekten kötü. g2'den de s4'den de kötü. genel olarak akıcılık yüksek ama takılmalar çok fazla ve herkes sizin gibi cm kurabilecek teknik bilgiye sahip değil. önemli olan cihazda bir değişiklik yapmadan görevini başarıyla yapması.

• Elsa kullanıcısına yanıt
    Lumia 735 e gore les. Nexus 5 e gore les. Yazilim sorunlu oldugu asikar. Sonucta sende kullaniyorsun forumda okuyorsundur. Ozellikle pil konusu rezalet zaten

• Cm yide yukledim. Gene ayni gene ayni. Tasarim vs her sey mukemmel. Kamera cok iyi. Lag a ornek vereyim. Telefon simgesine tikle saga sola kaydirinca lag bariz gozukyor. Magaza acinca lag bariz var. Ha hepsinde var dersen olabilir sonucta bunda olup olmamasi onemli.

• quote:

quote:

quote:

quote:

LG de Samsung da ne kadar çirkef olduklarını gösterdiler. Rakibine bok atmak çekememezlikten başka bir şey değil. Samsung da aynısını Apple'a yapıyordu. Hatta daha da çirkefleşip Apple kullanıcıları ile alay etmişti bir keresinde. Sen kendi işine bak arkadaş kim ne yapıyorsa yapıyor sana ne! Rakibine bok atmak senin içten içe onu çekemediğinin bir göstergesi.

Asıl çirkefliği apple yapıyordu saçma sapan gereksiz yere samsunga dava açıyordu. Çoğu konudada haksızdı. Bunu ilk apple 2010 da başlattı. Her hafta yeni bir dava açıyordu yaşın küçük olduğu için bilmiyorsun sanırım

Dava açmak ile rakibinin cihazına bok atmak arasındaki ince çizgiye dikkat et. Konu olan şey dava değil o ayrı bir konu. Konu rakibinin cihazına bok atmak hatta yetmeyip kullanıcıları ile alay etmek.

Dava açmak normaldir
    Ama apple in samsunga açtığı davalar normal değildir. Gereksiz yere onlarca dava açtı. Bunun sebebi ise kıskançlıktı o zamanlar tek rakibi samsungtu.Sansung gerçi hala tek rakibi samsung. Ayrıca apple ında samsunga yaptığı göndermeli reklamlar vardır bilip bilmeden konuşmayın

Bazıları gereksiz bazıları gerekliydi. Kaç nesil boyunca Apple telefonlarının tasarımını biraz değiştirip çıkardı gördük. Ayrıca yaş muhabbeti yapmanın alemi yok. Samsung'un Apple ile davalık olduğu dönemleri geçtim Nokia ile Apple'ın davalık olduğu dönemleri bilirim.

Bazı davalarda haklı bazı davalarda haksızdı. Ama bir markanın tüketicileri ile alay etmek düpedüz terbiyesizliktir tüketiciye yapılmış bir saygısızlıktır. Sen de ben de buradaki herkes tüketicidir. Bir firmanın diğer firmanın tüketicileri ile alay etmesi doğru değildir. Rakibine yapabilirsin ama tüketiciye yapamazsın. Sana ne istediğini alır tüketici. Böyle yaparak o tüketiciyi kazanamazsın kaybedersin.

Apple da Samsung da LG de kullanmıyorum.

• quote:

quote:

Gerçekler'in adı LG yapınca çekememezlik mi oldu?

Samsung da LG de bir başkası da yapsa çekememezliktir. Marka fanlığı yapmanın alemi yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.