Şimdi Ara

LG, Samsung'un Note 5 stratejisine gönderme yaptı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar o elemana çok takılmayın gslicocuk nickli elemandır kendisi. Önce uzun bir süre bizim HTC forumunu trollemiş daha sonra LG forumunu trollemiştir. 30 gün de uzaklaştırma almıştır. E boş durur mu yeni nickiyle gelmiş trollemeye devam . Yönetime şikayet ettim ama her zamanki gibi sallamadılar.

Ayrıca bu eleman forumda bir başka kişinin ilanındaki kırık S4 fotoğrafını alıp çekiliş yapıyorum diyerek daha yeni açtığı BeforeAfter nickli üyeliğe kazandırmıştır çekilişi yersen . Forumdan tamamen banlanana kadar uğraşacağım bu elemanla haketti

• quote:

Orijinalden alıntı: BeforeAfter

quote:

Orijinalden alıntı: Page II

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Ekran sararır, İşlemci ısınır, Kasa çatlar, Dokunmatik problemleri oluşur. Klasik LG işte. Ne G2 ne g3 ne de g4 - kamerası hariç - amiral gemi olamadılar. Orta-üst F/p oldular.
    Apple, Samsung ve diğerleri.

+1000
    Birde bu fanboylar g4 s6 ve note 4 den iyi diyorlar
    Bırak s6 yı note 4 ü g4 samsungun orta segment telefonu a8 den bile kötü
    Ben lg nin 2016 daki amiral gemisi g5 in bile s6 ve s6 edge den iyi olacağını sanmıyorum
    LG TELEFON DEĞİL ÇÖP ÜRETİYOR

G3 ümü arkadaşımın S5 telefonu ile karşılaştırdım. Kamera, ekran, pil vs her açıdan çok daha iyi. Ayrıca ikimizin verdiği para arasında 600 Tl gibi bir fark var. Bu farkı da göz önüne alırsak bence Samsung çöp üretiyor. 2500 liraya telefon yapıp RAM sorunu çıkıyor. Lg iyi değildir fiyatına göre iyidir. Kendisi ile karşılaştırılan bir çok telefondan ucuzdur.

Ekranı s5 den iyi miş
    Bataryası s5 den iyiymiş ulan sen daha 3 saat ekran süresi alamıyorsun ne haddine s5 den daha iyi demek
    En çok buna güldüm kamerası s5 den iyiymiş s4 un kamerası bile G3 den iyidir
    Aralarında 600 lira değil 200 lira fark var

İkisini de kullanmadığın belli.

Blok

• Yalnız fena güldürdün be
  • Beyler bayanlar yapmayin yav Allah Askina.

LG Samsung kardestir olum. Ayni Platformdalar ayni Ulkenin firmalari olum bunlar.

LG sadece Samsungun cikis tarihi ve bolgesiyle ilgili Samsung'u elestirmis.

Ortada Fanboyluk olacak bir durum yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: superBULUT

lg g4 ile samsung un ekranlarini bir yanyana koy bak.

bekledigine degecek :D

seklinde bir reklam paylasirdim ben samsung un yerinde olsam.

lg g4 u gunes altinda okumaya calisanlara Allah sabir versin.

hayatında g4 görmemiş adam konuşuyor ben güneş gözlüğüyle okuyorum g4 ekranını güneşin altında senin gözlerde sıkıntı olabilir mi?
  • Samsunga o tv ekran panellerini kim uretiyor biliyormusun ? LG

• Trole bak be

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Ekran sararır, İşlemci ısınır, Kasa çatlar, Dokunmatik problemleri oluşur. Klasik LG işte. Ne G2 ne g3 ne de g4 - kamerası hariç - amiral gemi olamadılar. Orta-üst F/p oldular.
    Apple, Samsung ve diğerleri.

Adam haklı

• quote:

Daha 2 yıl önce kimsenin adını bile bilmediği çöp firma koskoca teknoloji devi samsunga gönderme yapıyor

Sen kimsin daha dünkü firma inşallah batarsın

Sen git %70 zararı kara dönüştür önce

Televizyonlarda çöp zaten telefonları daha da çöp s5 bile G4 den daha iyi

bizim evdeki 10 yıllık dvd player ın markası LG

nasıl 2 yıllık firma oluyor ?

ay yazık cevaplayamazsın sen bu soruyu şimdi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

LG note 5 gibi bir telefona hiç laf atmaya kalkmasın bence. alsınlar bir ellerine ilham alıp hiç olmazsa bir benzerini yapsınlar. LG kötüdür demiyorum sitedeki bazı yaşı küçük anlamazlar gibi ama hangi firma olursa olsun samsunga laf atmak her yiğidin baba harcı olamaz..

neden samsung kutsal bi firma mı kimse laf atamaz ?

yıllardır kimse nokia ya laf atmadı efsane telefon şirketiydi telefon nokia dan sorulurdu sonunun ne oldugunu gördük :))

• quote:

Orijinalden alıntı: psyke86

quote:

LG note 5 gibi bir telefona hiç laf atmaya kalkmasın bence. alsınlar bir ellerine ilham alıp hiç olmazsa bir benzerini yapsınlar. LG kötüdür demiyorum sitedeki bazı yaşı küçük anlamazlar gibi ama hangi firma olursa olsun samsunga laf atmak her yiğidin baba harcı olamaz..

yıllardır kimse nokia ya laf atmadı efsane telefon şirketiydi telefon nokia dan sorulurdu sonunun ne oldugunu gördük :))

Adam samsungla nokiayı karşılaştırıyor
    Nokia telefon şirketidir sadece telefon üretir
    Samsung teknoloji şirketidir teknolojiyi üretir. Hatta şu an teknoloji ile ilgili üretmedi bir şey yok desem yeridir
    Yani samsungun batması imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBestSamsung -- 23 Ağustos 2015; 12:25:29 >

• Kimin batip kimin batmiyacagi belli olmaz.

• quote:

quote:

LG samsunga nasıl laf atabilir sence? adamlar ekranı kendi üretiyor. işlemciyi kendi üretiyor, rami kendi üretiyor, hafıza belleklerini kendi üretiyor., teknolojiyi kendi geliştiriyor daha ne yapsın? nesine laf atcan şimdi bunun? bu kadar kendi parçasını kendi üreten dünyada sadece bir tane daha firma söylesene bana? iki değil sadece bir tane daha söyle??

Artı kim laf söylersede söylesin yani banane.. meyve veren ağaç taşlanır unutma.. böyle bir firma dünyada bir tane daha yok...

artı ekliyim hiçbir samsung ürünü kullanmıyorum... fanlık yapmıyorum gerçekleri söylüyorum...

Ha pardon PCde ki 4 sabit diskten biri samsungtu hiç kullanmıyorum demiyim. şimdi onun için fanlık yapıyorsun diyebilirsin :)))

• quote:

quote:

quote:

LG samsunga nasıl laf atabilir sence? adamlar ekranı kendi üretiyor. işlemciyi kendi üretiyor, rami kendi üretiyor, hafıza belleklerini kendi üretiyor., teknolojiyi kendi geliştiriyor daha ne yapsın? nesine laf atcan şimdi bunun? bu kadar kendi parçasını kendi üreten dünyada sadece bir tane daha firma söylesene bana? iki değil sadece bir tane daha söyle??

Artı kim laf söylersede söylesin yani banane.. meyve veren ağaç taşlanır unutma.. böyle bir firma dünyada bir tane daha yok...

artı ekliyim hiçbir samsung ürünü kullanmıyorum... fanlık yapmıyorum gerçekleri söylüyorum...

Ha pardon PCde ki 4 sabit diskten biri samsungtu hiç kullanmıyorum demiyim. şimdi onun için fanlık yapıyorsun diyebilirsin :)))

hocam bende samsung galaxy s2 kullanıyorum neden size samsung fanboyu diyim ki ?

yanlız samsung 2 mizinde babasının firması degil mutlaka eleştirecegimiz yerler olmalı samsung büyük bi firma biliyorum argesi de çok kuvvetli ama yazılımı işi bozuyor . bence androidi bırakıp kendi işletim sistemini kurmalı :) bak gördün mü eksigi varmis

• iyi de lg g3 ve g4 olmadıki adam gibi.3000mah pil koydun 2 gün nerde 1 günü zor çıkarıyor.phablet çıkarmanın en öncelikli işi uzun şarj süresi.lg'yi severim ama kendi ayağına sıkıyor.
  • quote:

Daha 2 yıl önce kimsenin adını bile bilmediği çöp firma koskoca teknoloji devi samsunga gönderme yapıyor

2 yıl önce kimsenin adını bilmediği mi çüş

2 yıl önce bilmediğine göre o zaman 11 şuan 13 yaşındaydın heralde, akıllı telefonları kötü dersin anlarım fanboyluktur da televizyonları kötü ne demedk ya. Aç bi bak bakalım lg kaç tane firmaya panel yapıyormuş, dünyaya kaç tane patent satmış.

Dünyanın google, apple, samsung etrafında döndüğünü sanın siz daha cahil ergenlerim benim.

Senin için Allah bili xiamo, huawie, lenova filanda kimsenin bilmediği markadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: General.

Hata yapıp kayına G3 aldım herif hergün beni anıyor.

Hata sende teknolojiden anlayan birisi lg nin çöp bir firma olduğunu bilir
    G3 ise tam bir fiyasko
    Kullanan arkadaşlarım vardı(artık yok hepsi zarar edip sattı) bende biraz kurcaladım s4 bile daha iyiydi

boş yapma ötede oyna hadi. sen hayatında g2 kullandın mı? değil s4, s5'i bile tokatlar.

g2'den önce s4 vardı. 10 tane s4, 1 tane g2 etmez.

g3'te 2k ekran ile s801 kullanmak gibi bir hata yaptılar o ayrı. ama g2 de g4 de çok başarılı cihazlar. g2 kullanan herkes cihazını çok çok seviyor.

G2'nin bu kadar iyi olmasının nedeni zaten Nexus 5'le kardeş telefon olmaları. G4 de çok başarılı bir telefon değil bana göre.

• Allah rızası icin söyleyin en çok parayı hangisi veriyor ona göre fanlık yapicam. LG mi Samsung mu 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBestSamsung

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Yaşın 13 galiba, 11 yaşından sonra öğrenilir genelde çoğu şey.

2006 yılında piyasanın en iyi LCD monitörünü almıştım, markası LG'ydi. Samsung daha monitör yapamıyordu o yıllarda.

Samsung babane telefonu üretirken, LG chocolate diye efsane bir cihaz üretiyordu o yıllar da yine.

Demek lg samsungtan daha iyi

Alıntıları Göster
    Beslemeyin trolleri ya

Ekran panellerini samsung a kim yolluyor bir araştırdınmı ?

note 4 alayım dedim şebeke sorunu çıktı geri tuş hassasiyet sorunu çıktı iade ettim acaba banamı denk geldi dedim ama forumda 22 sayfa boyunca sırf bu konuyla ilgili şikayet var . Sorun yaşamayanda var ama sorun olduğu ortada İspatıda hepsiburada kısmında sipariş bölümünden resim yollarım eğerki inanmazsan. Halen telefon alamadım kaç gündür kararsızım g2 kullanıyordum memnundum sanırım g4 e geçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldie But Goodie -- 27 Ağustos 2015; 22:57:02 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.