Şimdi Ara

LG, Samsung'un Note 5 stratejisine gönderme yaptı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence samsung avrupaya farklı note çıkaracak yani bize kazığı atacak asıl

• Cem kullanıcısına yanıt
    2004'te ben de PC toplamıştım, LG yerine Samsung marka 17 inç monitör aldım, 2004'ten beri sürekli kullandım hala da kullanılıyor sürekli, sorunsuz çalışıyor.
  • Samsung kendini aşmış artık fabrikasında troll de üretiyor forumlarda kendini övmesi için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatimda bukadar agir fanboy gormedim s4 g3 den iyi dedi yala.. benchmark testlerini,teknoloji kanal testlerini biraktik sizi dinliyoruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Bulmuş fırsatını dalgasını geçiyor ne olacak. Bok atmak için bir firmanın müşteriyle bile alay etmekten çekinmeyen bir firmanın sorunlu bir ürün karşısında bu fırsatı kaçırması abes olurdu zaten. Bir zamanlar Samsung'un da PenTile ekran problemi vardı ama Apple kalkıp Samsung'un ekranıyla alay etmedi yani.
  • Ekran sararır, İşlemci ısınır, Kasa çatlar, Dokunmatik problemleri oluşur. Klasik LG işte. Ne G2 ne g3 ne de g4 - kamerası hariç - amiral gemi olamadılar. Orta-üst F/p oldular.
    Apple, Samsung ve diğerleri.

• LG'yi yeni öğrenen cehaleti kendinde arasın.

• G2 kullanıcısı olarak LG den bu açıklamayı doğru bulmuyorum G2 nin çıktığı tarihte haftalarca 32GB modelini aradım sonra android 5.0 verecekleri zamanı çok çok geçirdiler
    Bugün telefon firmaları aynı

• qamqi noldu niye böyle savunuyon davayı sana mı açtı sanki adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeforeAfter

Daha 2 yıl önce kimsenin adını bile bilmediği çöp firma koskoca teknoloji devi samsunga gönderme yapıyor

Sen kimsin daha dünkü firma inşallah batarsın

Sen git %70 zararı kara dönüştür önce

Televizyonlarda çöp zaten telefonları daha da çöp s5 bile G4 den daha iyi

beko gibi Türk firmalarına sor bakayım crt monitörlerinin içi hep lg oluyor mu diye
    2yılmış
    peeh
    pc tamiri yapmamış çocuk nerden bilecek lg nedir...
    asus cd writer yokken lg vardı memlekette zira asus pahalıydı ben göremezdim nadir gelirdi...

• LG firmasına sıyıran bir sürü arkadaş var ve markayı bilmeyen... Sadece güldüm:)))

Bundan 17-18 sene önce arkadaşımın pc sinde lg cdrom vardı (sadece okuyor arkadaşlar yazamıyor:P:)) Akranlarım bilir o dönem lg cd-romları cd patlatmaları ile meşhurdu. o dönem için GTA almıştım arkadaşın evine gittik ve oyunu kurmak için cd yi taktık (orjinal oyundu bu arada) cd biraz döndü ve birden sanki silah patladı yanımızda, halbuki sadece cd patlaması sesi çıktı artık cd yoktu kalbimizde yaşıyordu:P:)))) İşte o gün bu markadan nefret ettim ve bir daha hiç bir şekilde lg ürünü almayacağım ve kullanmayacağım dedim, hala dahada kullanmadım. Ama bu benim için bile demek değilki lg kötü bir marka, Bugün baktığım zaman LG firması gerçekten çok güzel işler çıkarıyor Samsung için zaten denilecek çok fazla bir söz yok Çok iyi bir firma sonuçta. Bunları yazdım çünkü bazı cahil arkadaşlar biraz daha fikir sahibi olsun diye, Lg çok eski bir markadır hep çok iyi işler yapıyordu ve dünyaya açılmış bilinen bir markadı.

Haber için ise benim fikrim samsung un hata yaptığı yönünde, sonuçta avrupa pazarıda önemli bir pazar bence önenli bir kayıp, aynı zamanda insanların tepkisini çekebilecek bir hareket. Fakat çok büyük bir firma ve emin olun bizden çok daha fazla düşünüyorlardır, varki bir stok sıkıntıları gibi sorunları avrupa bölgesine veremiyorlar, Malum apple dan sonrada çıkış yapmakta istemiyorlar satışlar çakılıyormuş (kendi dedikleri) Bir an önce piyasaya cihaz sürmek istedikleri içinde avrupa bölgesine yetemediler demek...

• lg g4 ile samsung un ekranlarini bir yanyana koy bak.

bekledigine degecek :D

seklinde bir reklam paylasirdim ben samsung un yerinde olsam.

lg g4 u gunes altinda okumaya calisanlara Allah sabir versin.
  • Sonradan Sarımtrak olan meşhur! ekranları ile lg nin üzerine tanımam!

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Ekran sararır, İşlemci ısınır, Kasa çatlar, Dokunmatik problemleri oluşur. Klasik LG işte. Ne G2 ne g3 ne de g4 - kamerası hariç - amiral gemi olamadılar. Orta-üst F/p oldular.

+1000
    Birde bu fanboylar g4 s6 ve note 4 den iyi diyorlar
    Bırak s6 yı note 4 ü g4 samsungun orta segment telefonu a8 den bile kötü
    Ben lg nin 2016 daki amiral gemisi g5 in bile s6 ve s6 edge den iyi olacağını sanmıyorum
    LG TELEFON DEĞİL ÇÖP ÜRETİYOR

• quote:

quote:

Ekran sararır, İşlemci ısınır, Kasa çatlar, Dokunmatik problemleri oluşur. Klasik LG işte. Ne G2 ne g3 ne de g4 - kamerası hariç - amiral gemi olamadılar. Orta-üst F/p oldular.

+1000
    Ben lg nin 2016 daki amiral gemisi g5 in bile s6 ve s6 edge den iyi olacağını sanmıyorum

G3 ümü arkadaşımın S5 telefonu ile karşılaştırdım. Kamera, ekran, pil vs her açıdan çok daha iyi. Ayrıca ikimizin verdiği para arasında 600 Tl gibi bir fark var. Bu farkı da göz önüne alırsak bence Samsung çöp üretiyor. 2500 liraya telefon yapıp RAM sorunu çıkıyor. Lg iyi değildir fiyatına göre iyidir. Kendisi ile karşılaştırılan bir çok telefondan ucuzdur.

• 2k da g3 can çekişiyor. Aynı şekilde g4' te takılma yaşıyor. Zaten gpular pek farklı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Page II

quote:

quote:

+1000

G3 ümü arkadaşımın S5 telefonu ile karşılaştırdım. Kamera, ekran, pil vs her açıdan çok daha iyi. Ayrıca ikimizin verdiği para arasında 600 Tl gibi bir fark var. Bu farkı da göz önüne alırsak bence Samsung çöp üretiyor. 2500 liraya telefon yapıp RAM sorunu çıkıyor. Lg iyi değildir fiyatına göre iyidir. Kendisi ile karşılaştırılan bir çok telefondan ucuzdur.

Ekranı s5 den iyi miş
    Bataryası s5 den iyiymiş ulan sen daha 3 saat ekran süresi alamıyorsun ne haddine s5 den daha iyi demek
    En çok buna güldüm kamerası s5 den iyiymiş s4 un kamerası bile G3 den iyidir
    Aralarında 600 lira değil 200 lira fark var

• quote:

Daha 2 yıl önce kimsenin adını bile bilmediği çöp firma koskoca teknoloji devi samsunga gönderme yapıyor

Fail!

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Yaşın 13 galiba, 11 yaşından sonra öğrenilir genelde çoğu şey.

2006 yılında piyasanın en iyi LCD monitörünü almıştım, markası LG'ydi. Samsung daha monitör yapamıyordu o yıllarda.

Samsung babane telefonu üretirken, LG chocolate diye efsane bir cihaz üretiyordu o yıllar da yine.

Demek lg samsungtan daha iyi

• Cidden iyi güldüm biri gunes altinda okunmuyornekran demis ya bu kadar mi olur g3 ilk ciktiginda ekranina bakip hayran olmayan yoktu kalmis nide g4 e laf atiyor.sonra g4 takiliyor demis hadi kendi hayal dunyanizda yasayin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.