Şimdi Ara

LG, Samsung'un Note 5 stratejisine gönderme yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG, Samsung'un Note 5 stratejisine gönderme yaptı 

Zaman zaman pazardaki büyük oyuncuların birbirlerine göndermeler yaptığını görüyoruz. Özellikle tepe modellerin duyurulduğu tarihlerde bu tarz dalaşmalar daha sık gündeme geliyor. Bu kez göndermeyi yapan LG'nin hedefinde vatandaşı Samsung bulunuyor.

Güney Koreli üreticilerin rekabet ettiği konu ise Avrupa pazarı. Hatırlayacağınız gibi Samsung Note 5 modelini Avrupa'da gecikmeli olarak satışa sunacağını açıklamıştı. LG ise Note 5'in piyasaya çıkacağı tarihin işaretlendiği ve "No Notes" (Note yok- not yok) yazan bir görsel paylaştı. Ayrıca görselin açıklamasında ise "Bu tarihi kaydedenler için üzüldük, biz bunu sizle asla yapmazdık" yazısı yer alıyor.

Note 5'in Türkiye pazarında satışa çıkacağını hatırlatalım, ancak Samsung Avrupa genelinde Galaxy S6 Edge Plus satışlarına ağırlık vermek istiyor. Sizler bu tarafta Note 5'in satışa çıkmamasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Sizce büyük şirketlerin birbirlerini bu tarz göndermelerle eleştirmesi rekabeti nasıl etkiler?

• Daha 2 yıl önce kimsenin adını bile bilmediği çöp firma koskoca teknoloji devi samsunga gönderme yapıyor

Sen kimsin daha dünkü firma inşallah batarsın

Sen git %70 zararı kara dönüştür önce

Televizyonlarda çöp zaten telefonları daha da çöp s5 bile G4 den daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: BeforeAfter

Daha 2 yıl önce kimsenin adını bile bilmediği çöp firma koskoca teknoloji devi samsunga gönderme yapıyor

Sen kimsin daha dünkü firma inşallah batarsın

Sen git %70 zararı kara dönüştür önce

Televizyonlarda çöp zaten telefonları daha da çöp s5 bile G4 den daha iyi

Komikmiş gülüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hata yapıp kayına G3 aldım herif hergün beni anıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Daha 2 yıl önce kimsenin adını bile bilmediği çöp firma koskoca teknoloji devi samsunga gönderme yapıyorSen kimsin daha dünkü firma inşallah batarsın Sen git %70 zararı kara dönüştür önceTelevizyonlarda çöp zaten telefonları daha da çöp s5 bile G4 den daha iyi

arkadaşa bakırköye kadar eşlik edin

• quote:

Daha 2 yıl önce kimsenin adını bile bilmediği çöp firma koskoca teknoloji devi samsunga gönderme yapıyorSen kimsin daha dünkü firma inşallah batarsın Sen git %70 zararı kara dönüştür önceTelevizyonlarda çöp zaten telefonları daha da çöp s5 bile G4 den daha iyi

2000lerde bile tüplü lg monitörümüz, lg vcd çalarımız vardı. Haftalarca bulmak için de aramadık, mağazaya gidip aldık. İnsanın yaşı yetmiyorsa bilmemesi normal tabi LGnin o zamanlarda da tanınan bir marka olduğunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

Hata yapıp kayına G3 aldım herif hergün beni anıyor.

Hata sende teknolojiden anlayan birisi lg nin çöp bir firma olduğunu bilir
    G3 ise tam bir fiyasko
    Kullanan arkadaşlarım vardı(artık yok hepsi zarar edip sattı) bende biraz kurcaladım s4 bile daha iyiydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Apple %90 kari alıyor diolar panpa ona ne dicen ? Samsung büyüsün samsung çöp mü dicen.

Sanki şirketi var pazar analizi yapıyor altında mühendis çalıştırıyor te allam ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL_ROMEO -- 20 Ağustos 2015; 20:20:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazarRS

quote:

2000lerde bile tüplü lg monitörümüz, lg vcd çalarımız vardı. Haftalarca bulmak için de aramadık, mağazaya gidip aldık. İnsanın yaşı yetmiyorsa bilmemesi normal tabi LGnin o zamanlarda da tanınan bir marka olduğunu.

2 yıllık firma demedim zaten. 2-3 yıldır popüler dedim. 10 sene önce %80 lg nin adını bilmiyordu.
    Son çeyrek %80 zarar açıkladılar zaten batması yakındır

• quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

quote:

Apple %90 kari alıyor diolar panpa ona ne dicen ? Samsung büyüsün samsung çöp mü dicen.

Sanki şirketi var pazar analizi yapıyor altında mühendis çalıştırıyor te allam ya.

Yalnız o sadece mobil bölümde yaptığı kar
    Samsung sadece telefon üretmiyor herşeyi üretiyor hatta araba parçası bile üretiyor kısaca teknolojiyi üretiyor
    O kadar kar yapmasının sebebi maliyeti 100 dolar olan ürünü 700 dolara satması
    Ayrıca samsungun yıllık geliri apple dan çok daha fazla

• Hahahah yahu git once s4 kullan bakalim sonra yorum yap. S5 dahil bir zaman sonra touchwiz yüzünden şişip kasilmaya başlıyor. Samsung once amiral gemi telefonlarına aam gibi guncelleme versin sonra gel LG ye laf at

• Küçük kardeşimiz konuyu ağır trollüyor beyler, pek dikkate almamak lazım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aspirin_00

lg ilk önce plastik kasadan çıksın ve yenilikçi bir kasaya geçsin şu qualcom işlemci değilde samsungun işlemcisini kullansın artık

LG G4 PLASTİK KASA

• Çekirdekleri aldım sizi izliyorum. Bugün konusu değişik bir film var. Normalde hep klişe konu olan Samsung Apple fanlarının atışmasını izlerdik iyice sıkılmıştık. ilk defa LG ve Samsung fanlarının atıştığını görüyorum. DH ye heyecan gelmiş :D

Yürüyün be aslanlarım bakalım en iyi lafları kim sokuyor, ve bakalım bu soktuğunuz laflar karşılığında hangi firma size ne verecek çok merak ediyorum. Ödüller güzel olursa belki ben de atışmaya dahil olurum :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

LG de Samsung da ne kadar çirkef olduklarını gösterdiler. Rakibine bok atmak çekememezlikten başka bir şey değil. Samsung da aynısını Apple'a yapıyordu. Hatta daha da çirkefleşip Apple kullanıcıları ile alay etmişti bir keresinde. Sen kendi işine bak arkadaş kim ne yapıyorsa yapıyor sana ne! Rakibine bok atmak senin içten içe onu çekemediğinin bir göstergesi.

Gerçekler'in adı LG yapınca çekememezlik mi oldu?

• Lg once g3 u adam etsin. Hala pil problemi devam ediyor. Akicilik resmen les. Hayir nexus adam gibi calisiyor g3 yerlerde surunuyor. Bir daha ne android ne lg

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Lg once g3 u adam etsin. Hala pil problemi devam ediyor. Akicilik resmen les. Hayir nexus adam gibi calisiyor g3 yerlerde surunuyor. Bir daha ne android ne lg

Lg almayın aldırmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: aspirin_00

lg ilk önce plastik kasadan çıksın ve yenilikçi bir kasaya geçsin şu qualcom işlemci değilde samsungun işlemcisini kullansın artık

LG G4 PLASTİK KASA

Deri versiyonuna var plastik versiyonuna var ikiside çöp ne fark eder

• Vallaha oyle. Illa android olacaksa ya nexus ya hic biri

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

LG de Samsung da ne kadar çirkef olduklarını gösterdiler. Rakibine bok atmak çekememezlikten başka bir şey değil. Samsung da aynısını Apple'a yapıyordu. Hatta daha da çirkefleşip Apple kullanıcıları ile alay etmişti bir keresinde. Sen kendi işine bak arkadaş kim ne yapıyorsa yapıyor sana ne! Rakibine bok atmak senin içten içe onu çekemediğinin bir göstergesi.

Asıl çirkefliği apple yapıyordu saçma sapan gereksiz yere samsunga dava açıyordu. Çoğu konudada haksızdı. Bunu ilk apple 2010 da başlattı. Her hafta yeni bir dava açıyordu yaşın küçük olduğu için bilmiyorsun sanırım

Dava açmak ile rakibinin cihazına bok atmak arasındaki ince çizgiye dikkat et. Konu olan şey dava değil o ayrı bir konu. Konu rakibinin cihazına bok atmak hatta yetmeyip kullanıcıları ile alay etmek.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.